Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras "pletkų" lygyje.

Is patirties galiu pasakyti,kad kartais gandai is tikro atsiranda "is oro" arba taip sakant pavydziu zmoniu pagalba.
O del sitos situacijos,manaut turite labai stebeti savo vyra.Gal kazko nepastebejote? g.gif Jei jokiu pokyciu jo elgesyje nera,gal tai tikrai tik gandai.
Idomu butu juos abu suvesti su ta mokinuke ir stebeti ju reakcijas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 05 24, 12:30)
Sitoj vietoj tai nesutinku 4u.gif Yra dalyku, apie kuriuos galime kalbeti, kad niekada, niekada... Ir nereiks jokio bumerango. Sakykim, as zinau, kad turiu aukscio baime, vadinasi, galiu drasiai sakyti, kad niekada niekada gyvenime uz jokius pinigus nebusiu alpiniste biggrin.gif Arba esu itikinta, kad narkotikai blogis, vadinasi, niekada niekada gyvenime ju nebandysiu savo valia.
Arba mano moralines vertybes tokios, kad su vedusiu vyru(tai zinant) net nepasibuciuosiu. Zinau zinau, atsiras tuoj sakanciu, jog pamatysi, kai isimylesi toki ir bla, bla, o as jau ir isimylejusi buvau, ir padusavau, ir suzinojusi apie vedusio statusa pirma neriau i sona. Ir isgyvenau, ir is meiles nemiriau, ir pasirodo, antra vyra be jokio sleifo gavau thumbup.gif O metai jau tokie, kad tuoj nebeziures i mane nei vede, nei nevede, nebus net kur bandytis gerti is to sulinio lotuliukas.gif
Analogiskai su Burbancia-jei ji uzsibrezusi riba, kad prie vedusio ni ni, tai jos ir neperzengs, net jei ten butu milijonierius is meiles apsiseilejes. mirksiukas.gif

Sutinku su tavimi del alpinizmo, del narkotiku ir panasiai. Bet negaliu sutikti su sau iskeltais principais del jausmu. Nu vat ko ko, o sia sriti kontroliuoti... Na, gal kazkokioje vietoje imanoma, bet ne visada. Nu negali tu sau uzgarantuoti, kad jausiuos tik taip ir niekada nesijausiu vat taip. O jeigu gali - tai jau pusiau robotas gaunasi.
Nu, Burbanti, man rodos, netoli tavo amziaus.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 24, 12:51)
Sutinku su tavimi del alpinizmo, del narkotiku ir panasiai. Bet negaliu sutikti su sau iskeltais principais del jausmu. Nu vat ko ko, o sia sriti kontroliuoti... Na, gal kazkokioje vietoje imanoma, bet ne visada. Nu negali tu sau uzgarantuoti, kad jausiuos tik taip ir niekada nesijausiu vat taip. O jeigu gali - tai jau pusiau robotas gaunasi.

jausmu gal nepakontroliuosi, bet elgesi tai galima, o vyras kelis kartus rimtai atstumtas atsitrauks
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 24, 13:51)

Nu kodel robotas? Ir kodel butina tuos jausmus kontroliuoti? MEILE-pats graziausias jausmas wub.gif Kam ji kontroliuoti? Bet kazkodel daugumai meile tai lygu seksas. Vienzo, jei myli-privalai tuoj kojas kesti, kaip kazkuri issireiske, kad ta meile irodytum. doh.gif Ne velnio. As turtinga, nes neatsisakiau ne vienos meiles thumbup.gif Tik mano meiles buvo platoniskos, isdidzios, dvasiskos, grazios ir...nebijau i akis pasiziureti tiems vyrams, kuriuos kazkada mylejau...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 24, 13:51)

As -mergina paciame zydejime biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 24, 12:17)
Ne visi is pirmo karto pasirenka jiems tinkama zmogu. Zmonems budinga klysti visame kame, tame tarpe ir santykiuose. jeigu suklydai - nera prasmes kankinti saves ir partnerio bendru gyvenimu. Nemyli - skyrybos, kiekvienas turi teise myleti ir buti mylimas, nepriklausomai nuo nieko. Santuoka teises myleti neatima.

O kalbant apie bumeranga, galiu tau lygiai taip pritaikyti, kad tavo zodziai tau gris ir pati tapsi meiluze. arba isimylesi ir toli grazu ne savo vyra antra karta. nes perdaznai tu i ta sulini spjauni. Teks atsigerti is jo. anksciau ar veliau.

Kadangi tu vyru mano gyvenime buvo ne vienas ir ne desimt ,galiu pasakyti -jei sakau niekada ,reiskiasi niekada biggrin.gif .Bet tai nereiskia ,kad su visais jais as varciausi pataluose ,nes buvau isimylejus . Man ne 16'lika ,ne 25'ki ir netgi ne 30'simt.Jau as atsakau uz savo zodzius. biggrin.gif As niekada neturejau vedusio simpatijos ,nes tai MAN nepriimtina.
Vede vyrai turi buti jo zmonoms ,o ne meiluzems.Kurios bet kokiu atveju tikisi tapti ju zmonomis anksciau ar veliau.Kaip irodo si istorija -tai kaip taisykle.
Tik as vieno nesuprantu ...kai pati gulinejo su vedusiu vyru (autore),tai buvo gerai ir priimtina, odabar pliekia liezuviu kita ,kuri ta pati daro ,ka ji dare?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 24 gegužės 2011 - 13:39
QUOTE(burbanti @ 2011 05 24, 15:31)
As -mergina paciame zydejime  biggrin.gif

Prisiminiau Karlsona . Klausyk skaisciausioji , kaip tau neatsibosta kartot , kad heroje pats gyvenimas ant zemes pagaliau nuleido .
Pletkai gali but grynas paistalas neturintis ne krislo tiesos , bet kad apie tai prasitaret vyrui tai akivaizdu kad neturit nei proto , nei gyvenomo patirties.
Bet nieko , atsiras su laiku .
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 24, 12:12)
o tu nebijok, nes tavo vyras jos vyrui pavydetu biggrin.gif

Kiek supratau ,tai jam patinka standzios ir kuo jaunesnes .Baik tu ,jis nepavydetu ,nes mano papai nutyso jau lotuliukas.gif Be to -as i tokius pagyvenusius vyrus dar vis bneziuriu biggrin.gif
Papildyta:
[quote=misis Mount,2011 05 24, 14:41]
Prisiminiau Karlsona . Klausyk skaisciausioji , kaip tau neatsibosta kartot , kad heroje pats gyvenimas ant zemes pagaliau nuleido .

Tai apsispreskit pagaliau gi ar as senbezda burbanti, ar skaisciausioji burbanti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 24 gegužės 2011 - 14:03
QUOTE(burbanti @ 2011 05 24, 13:35)
Tik as vieno nesuprantu ...kai pati  gulinejo su vedusiu vyru  (autore),tai buvo gerai  ir priimtina, odabar pliekia liezuviu kita ,kuri ta pati daro ,ka ji dare?

o kokius epitetus zarsto "snagrle" ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 05 24, 13:44)

Idomu butu juos abu suvesti su ta mokinuke ir stebeti ju reakcijas bigsmile.gif

Nu ir ka autore tada darytu pamaciusi skaiscia mokinukes oda ir leškas be celiulito?
Atsakyti
Nesusireiksmink Burbanti .
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 24, 14:43)
o kokius epitetus zarsto "snagrle" ir pan.

Tai pagal ja iseina ,kad tituluotom grazuolem taip daryti galima ,o kaimo grazuolem ne? g.gif
Papildyta:
QUOTE(misis Mount @ 2011 05 24, 14:45)
Nesusireiksmink Burbanti .

As?Niekada .Cia jus man epitetus duodate ,ne as pati sau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sirenete @ 2011 05 24, 13:15)
Čia jau vyro problema, o ne moters.

Ne nu ,jus ir kalbate ,kaip dainuojate ,o dainuojate tai nekaip biggrin.gif
Atrodo ,kad vyrai pajama ir pasiguldo jas i lovas ,o jos rekia ,draskos,sako:ne ,ne tu juk vedes ,as dar turiu sazine ,paleisk mane ,as nenoriu buti paleistuve ,kuri prasideda su vedusiais vyrais ...
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2011 05 24, 13:17)
Nuo "burbančios princiesos" iki "senbezdos burbančios", logiška mutacija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Man tai irgi panašu, kad autorė bijo savę spačios. To kas buvo... nes jeigu jautiesi pasitikintis savimi, santykia normalūs, pasitiki vyru, tai jokie pletkai neturėtų liesti.

Jezau ,jezau ,dar po dvieju metu baisu bus pagalvoti kokia burbanti pataps lotuliukas.gif

As manau ,kad cia ne pasitikejime reikalas ,o supratime ,kad nepakeiciamu nera .Tuo labiau ,kad tas vyras linkes i pakaitalus.
Man paprasciausiai keista ,kai pasileidusios moterys kitas bado pirstais ir vadina pasileidusiomis .Jei jau pati tapati dare ,tai nors patyletu ,nevadintu tos mokinukes visaip .
O keisciausias dalykas ,kad autore zino ka veikia ir neveikia ta mokinuke, bet ka jos vyras veikia -nezino .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 24 gegužės 2011 - 13:58
Visai uzedet autore cool.gif .O siaip siulyciau maziau demesio i visokius gandus kreipt arba pabandyt nustatyt gandu saltini ir pasiklaust kodel tokius skleidzia
Atsakyti