Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras "pletkų" lygyje.

Man tik lausimas kaip tas vyras seniau rinkdavęsis visokias tituluotas gražuoles, dabar jau paprastą, nuvalkiotą, namie naktim nenakvojančią mergaitę pasrinko? bigsmile.gif

Teisingai Mount pastebėjo, kai apie vyrą, tai tik pletkai iš pavydo, o kai apie mergaitę, tai tie pletkai jau gryna tiesa, nes "žmonės šneka"
Atsakyti
Ir dar labai durnai pasielget kad pradejot cia savo titulus vardint.

Vardint nepradėjau, neperdėkite, tik paminėjau, kur ir kokiomis aplinkybėmis mudu susipažinome.
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 24, 15:40)
blink.gif  vo blyn, pasirodo man ne tik placiau mastyti reikia (Reika, nieko asmenisko  4u.gif ) bet ir ant zemes nusileisti.

tai ten pas jus miestelyje vieni pedofilai?  biggrin.gif

doh.gif tai bln as visai senmerge buvau,nes berniukais susidomejau tik 18m

del pedofilu lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 24, 15:49)
Vardint nepradėjau, neperdėkite, tik paminėjau, kur ir kokiomis aplinkybėmis mudu susipažinome.

me- pamaciau stotyje,jis mane, isisodino ir pasiveze namo wub.gif ach kap romantiska...(istikruju internete , stotyje tik gyvai pasimatem)

tiesiog labai juokingai skamba tas aiskinimas,kad jis verslininkas,kad ohoho miestelio vyras,o as neprastesne,ne as grazuole... doh.gif O kur protas?kur charizma,kur pomegiai,kur bendri tikslai,pomegiai?
nes dabar tai tik - grozis sutiko pinigus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 24 gegužės 2011 - 14:55
QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 24, 16:46)
Na tik jau, nereikia apsistoti ties mano miesteliu. Retkararčiais bent spaudą pavartykit, žinias pažiūrėkit mirksiukas.gif .

O gal tau paciai reikejo biski nuo gimto kaimo atitrukti , butum suzinojus kad pasaulis didelis , zmoniu daug , o gyvenimas nesisuka apie tavo miesteli .
Akivaizdu , kad pati esi pletkininke , apkalbejai visas mokines .
Praeis metai keli ir sedesi ant suoliuko su kitom bobutem ir praeivius apkalbinesi . Nes tau tai svarbu , kas ka apie tave sake . Ir kas ka sake apie ka nors kita.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 05 24, 15:53)
doh.gif  tai bln as visai senmerge buvau,nes berniukais susidomejau tik 18m

del pedofilu  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Papildyta:

me- pamaciau stotyje,jis mane, isisodino ir pasiveze namo wub.gif  ach kap romantiska...

merginos, neperlenkit lazdos lotuliukas.gif na susipainiojo autorė kur pletkai, kur pavydas, o kur tiesa. Kam nepasitaiko. Supraskit, atleiskit, ir nepavydėkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 05 24, 15:49)
Man tik lausimas kaip tas vyras seniau rinkdavęsis visokias tituluotas gražuoles, dabar jau paprastą, nuvalkiotą, namie naktim nenakvojančią mergaitę pasrinko?  bigsmile.gif

Teisingai Mount pastebėjo, kai apie vyrą, tai tik pletkai iš pavydo, o kai apie mergaitę, tai tie pletkai jau gryna tiesa, nes "žmonės šneka"

Ir vėl su "pagražinimais" doh.gif : "vyras seniau rinkdavęsis visokias tituluotas gražuoles". Pirmoji jo žmona nebuvo nei gražuolė, nei tituluota.
Dėl tos mergaitės jau buvo pakankamai pasisakiusių, jei sekėte temą nuo pradžios. Reziumė: nes ji jauna, neturi dar nutįsusių papų ir celiulito biggrin.gif .

Ar gi aš sakiau, kad tai - tiesa? Kažkas leptelėjo, ir visos "įsikandot". Aiškiai parašiau dar pirmoje savo žinutėje" pagasėjusi kaip laisvo elgesio mergina...". Jei šventai tikėčiau savo vyru, šios temos tikrai nebūčiau kūrusi.
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 05 24, 15:55)
merginos, neperlenkit lazdos  lotuliukas.gif  na susipainiojo autorė kur pletkai, kur pavydas, o kur tiesa. Kam nepasitaiko. Supraskit, atleiskit, ir nepavydėkit  biggrin.gif

jeugu turi kate tada ziauriai pavydziu blush2.gif nes as jos negaliu tureti...

nu bet kaip gali klausyti pletku,kai net nezinai ar tiesa,ar pavydas ar senutes fantazija,ka jos megsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 05 24, 16:55)
merginos, neperlenkit lazdos  lotuliukas.gif  na susipainiojo autorė kur pletkai, kur pavydas, o kur tiesa. Kam nepasitaiko. Supraskit, atleiskit, ir nepavydėkit  biggrin.gif

Pavydet ko - nebent populiarumo .
Cia kas nori visada but miss populiarity . O siaip autorei ner ko pavydet .
Abejotinos reputacijos , zymaus paleistuvio diedo ...
Atsakyti
Per dvi dienas kiek puslapiu prirasyta, ir kiek slamsto vieni ant kitu ispilta smile.gif O buvo visko - ir bandymo kiek pasididziuoti savo padetimi (del ko mergos ir supuole), ir bandymo nuzeminti kita mergina (del ko mergos irgi supuole), parodytas atvirumas (del to irgi mergos eilini karta supuole), taciau realiu normaliu patarimu i tema tebuvo vienas kitas.
Temos autorei linkeciau atrasti vidine ramybe ir susistyguoti santykius su vyru. Nors jie, kaip suprantu, tebera ganetinai geri. Bjaurus dalykas is tikro tie visokie itarinejimai ir pavydai...

Visoms, kas kranksi apie bumerangus, noreciau pasakyti, kad - jeigu su vyru buvo susieita del tikru jausmu, abipuses meiles ir nuosirdzios pagarbos vienas kitam....tai gal nebutinai tie bumerangai turetu skraidyti wink.gif Juk buna, zmones ir klysta, ir skiriasi, ir visko buna. Ir daznai kada tos zmonos, su kuriom buna ilai pragyventa, pacios gal dar kaltesnes nei tos atsiradusios meiluzes (jau nekalbant apie pacius vyrus, kurie prisieke zmonai prie altoriaus, ryztasi ta priesaika sulauzyti)...
Gal tiesiog nepazinodami zmogaus, nepulkime metytis pasmerkianciais postais. Juk kazkada ir mums gali prireikti kazkieno paramos ar palaikymo... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skonis: 24 gegužės 2011 - 15:02
QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 24, 15:57)
Ir vėl su "pagražinimais" doh.gif : "vyras seniau rinkdavęsis visokias tituluotas gražuoles". Pirmoji jo žmona nebuvo nei gražuolė, nei tituluota.
Dėl tos mergaitės jau buvo pakankamai pasisakiusių, jei sekėte temą nuo pradžios. Reziumė: nes ji jauna, neturi dar nutįsusių papų ir celiulito biggrin.gif .

Ar gi aš sakiau, kad tai - tiesa? Kažkas leptelėjo, ir visos "įsikandot". Aiškiai parašiau dar pirmoje savo žinutėje" pagasėjusi kaip laisvo elgesio mergina...". Jei šventai tikėčiau savo vyru, šios temos tikrai nebūčiau kūrusi.

a va kodel paliko zmona,be titulo ana mat buvo...
nu jau nujau, per mazai ant jos varet.

ne,jus saket,kad ne jus sugalvojot,tarsi pasiteisinimo ieskotumet,bet apsnekejot ja jus.Tokiu paleistuviu 100maciau,ir vis bobutes plepejo,o jos tik vargses mergaites,kurios nei paleistuvavo nei ka tik del problemu namie,retai grizdavo
Atsakyti
Autore, kiek jums buvo metų, kai jūsų vyras jus pamatė ir įsimylėjo?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 05 24, 17:02)
Autore, kiek jums buvo metų, kai jūsų vyras jus pamatė ir įsimylėjo?

Manau irgi dar buvo abituriente , nes rase kad paskui isvaziavo studijuot
Pagal chato tradicijas ta sena ozi metas apsaukt ishkrypeliu
Atsakyti