Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

QUOTE(Nima*** @ 2011 07 28, 10:26)
niekada nebesirinkčiau epiliatoriaus su "masažo" galvute, nes mane tik dar labiau erzina odą... bet žinoma, kiekvienam savo, gal čia tik man nepatiko  ax.gif

o aš be masažinės galvutės niekaip. Daug labiau skauda, kai be jos smile.gif
Atsakyti
Gal zinot kur Vilniuje epiliatorius taiso? Man reiketu tuos "peiliukus" pagalast arba pravalyt (nzn kaip cia pavadint) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga83: 29 liepos 2011 - 15:55
user posted image

Turiu sita, bet naudoju tik laaabai retais atvejais, nes mano oda baisiai baisiai isberia.. Gal labai plona ar kas? Nes berimas nepraeina per diena, o laikosi pora savaiciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga83 @ 2011 07 29, 15:54)
Gal zinot kur Vilniuje epiliatorius taiso? Man reiketu tuos "peiliukus" pagalast arba pravalyt (nzn kaip cia pavadint) rolleyes.gif

Epiliatorius anksčiau taisydavo Lukšio g., ten kur yra Ogmina. Tik įeiti reikia iš šono (iš tos pusės, kur tiesiai priešais Rimi). Tiesa, paskutinį kartą epiliatorių valyt ten nešiau prieš gerus metus, bet manau, kad dar turėtų būti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
jau N metų depiliuojuosi su senučiu Philips, iš esmės esu patenkinta, bet man jis jau morališkai atgyvenęs, truputį braška ir nusprendžiau, kad norėčiau naujo. Kol kas depiliuojuosi pažastis ir kojas, o bikini su vašku. Gal galite parekomenduoti, kokį geriau įsigyti, jei noriu ir bikiniui naudoti?
Kol kas svarstau apie Philips HP6572, 6574, 6570.
6578 truputį brangokas... g.gif
Gal kažkuri iš patirties kažką kitą patarsit?
Beje, gal žinot, kur kaune galima pigiau įsigyti? Labai nesinori siųstis internetu..

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Netikra: 02 rugpjūčio 2011 - 09:01
QUOTE(Netikra @ 2011 08 02, 08:58)
Sveikos, merginos  4u.gif
jau N metų depiliuojuosi su senučiu Philips, iš esmės esu patenkinta, bet man jis jau morališkai atgyvenęs, truputį braška ir nusprendžiau, kad norėčiau naujo. Kol kas depiliuojuosi pažastis ir kojas, o bikini su vašku. Gal galite parekomenduoti, kokį geriau įsigyti, jei noriu ir bikiniui naudoti?
Kol kas svarstau apie Philips  HP6572, 6574, 6570.
6578 truputį brangokas...  g.gif
Gal kažkuri iš patirties kažką kitą patarsit?
Beje, gal žinot, kur kaune galima pigiau įsigyti? Labai nesinori siųstis internetu..

Ačiū  4u.gif

sveika,
as pati taip pat depiliuojuosi su Philips jau nemazai metu, pirmas epiliatorius buvo saldantis philips, o pries menesi nusipirkau HP6578, yra ir bikiniui epiliatorius, labai gerai ir greitai depiliuoja, beje yra ir lempyte itaisyta, tai labai gerai matosi kur dar yra plaukuciu, man patinka kolkas thumbup.gif

http://www.visko.lt/...i-depiliatoriai
va radau nuoroda, cia gal pigiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsule: 02 rugpjūčio 2011 - 10:49
Ačiū už nuomonę 4u.gif tik tame puslapyje, kur įkėlei linką, nėra būtent 6578, o , jei ne paslaptis, kiek Tau jis kainavo? Nes kiek radau, tai pigiausiai mačiau už 348 Lt...
Ir kuo jisai skiriasi nuo tarkim 6574? Nes kaina tai apie 100Lt, nesinori permokėt, jei ten didelės naudos daugiau nebus smile.gif

Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie Rowenta? Buvau nusiziurejus Philipsa, bet ziuriu Rowentoj yra kuno sveitimo galvute, gal kas turit ir gal;it pakomentuoti?
Atsakyti
vakar su savuoju braunu bikini nusidepiliavau, o dieve koks skausmas buvo, jau antra diena kaip odod priliesti neina, skauda labai. ar pirma karta taip ir turi buti ar kazkas blogai cia man? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 29, 13:26)
o aš be masažinės galvutės niekaip. Daug labiau skauda, kai be jos  smile.gif

Man taip pat, su ja matyt labiau oda prispaudziama, tai ir isirauna man geriau plaukai ir maziau skauda 4u.gif

QUOTE(stirnyteee @ 2011 08 04, 20:27)
vakar su savuoju braunu bikini nusidepiliavau, o dieve koks skausmas buvo, jau antra diena kaip odod priliesti neina, skauda labai. ar pirma karta taip ir turi buti ar kazkas blogai cia man?  doh.gif

blush2.gif
Na cia beveik medalio reikia, as tik krastus epiliatorium susitvarkau bikini, kazkaip man bikini reikalai elastiniu vasku geriau isisprendzia blush2.gif O su epiliatorium labai daug issirauna plauku su krauju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stirnyteee @ 2011 08 04, 20:27)
vakar su savuoju braunu bikini nusidepiliavau, o dieve koks skausmas buvo, jau antra diena kaip odod priliesti neina, skauda labai. ar pirma karta taip ir turi buti ar kazkas blogai cia man?  doh.gif

Be reikalo taip darėt dabar jaučiu, kad bus krūva iaugusių plaukų, šašiukų ir spuogelių. Tokią vietą geriau kitom, švelnesnėm priemonėm epiliuoti. Aš pvz ten viską raunu pincetu, odai nėra šoko, kiekvienas plaukas tvarkingai ir švelniai išraunamas, ir visada viskas lygu ir gražu, bet čia jau kita tema..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 04 rugpjūčio 2011 - 23:10
QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 05, 00:08)
Be reikalo taip darėt dabar jaučiu, kad bus krūva iaugusių plaukų, šašiukų ir spuogelių. Tokią vietą geriau kitom, švelnesnėm priemonėm epiliuoti. Aš pvz ten viską raunu pincetu, odai nėra šoko, kiekvienas plaukas tvarkingai ir švelniai išraunamas, ir visada viskas lygu ir gražu, bet čia jau kita tema..

Bus matyti kas ten desis kaip prades ataugineti. bet antra karta nebekartosiu schmoll.gif
Atsakyti