Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

Sveikos,

planuoju keisti savo seniena. Ziurineju Philips'a HP 6570, bet skirtinguose puslapiuose randu skirtinga info del pincetu skaiciaus. Gal kuri turite ir galite pasakyti ar tu pinceciuku 24 ar 32?

Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bittersweett @ 2011 08 04, 22:32)
Man taip pat, su ja matyt labiau oda prispaudziama, tai ir isirauna man geriau plaukai ir maziau skauda  4u.gif
blush2.gif
Na cia beveik medalio reikia, as tik krastus epiliatorium susitvarkau bikini, kazkaip man bikini reikalai elastiniu vasku geriau isisprendzia  blush2.gif O su epiliatorium labai daug issirauna plauku su  krauju  verysad.gif

Man bikini zonoje visada kraujo lasai ,salone su vasku-taip pat doh.gif toks jau plaukas doh.gif Tai ir vaikstau apzelusi,nes kitaip nei pries vyra nusirengsi,nei esant reikalui,pas ginekologa nueisi.Po depiliacijos(salone)vasku menesi vaiksciojau visa kruvina,istinusi doh.gif
Atsakyti
Aš dabar galvoju ar tikrai naudosiuos epiliatorium g.gif Porą kartų naudojau, bet kažkaip man nelabai...na gal dar ir nepripratau. Palauksiu kitos vasaros lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2011 08 16, 11:31)
Aš dabar galvoju ar tikrai naudosiuos epiliatorium g.gif Porą kartų naudojau, bet kažkaip man nelabai...na gal dar ir nepripratau. Palauksiu kitos vasaros lotuliukas.gif

Aš irgi nepuolu jo trauktis kiekvieną kartą,bet va bent pažastims tai jis man milijoną kartų geresnis už visas kitas priemones,tai tai vietai naudoju visada rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,as su epiletorium salinu plaukelius jau 5 metai,pazastis ir bikini visiskai plikai.man viskas super tik va ar kas dar susidure su tuo kad plaukai nuo pesimo labai isilpnejo ir jau kaip ir nebenusipesa,o nutruksta... g.gif automatiskai atauga greiciau kaip po skutimo...
Atsakyti
Pora kartu padarius didelius tarpus epiliavau bikini. Ir kaip minėjote, buvo visko ir kraujo ir prisiliest pora dienų be šansų.
Dabar neturiu epiliatorio, bet ruošiuosi vėl įsigyti ir labiausiai noriu dėl bikini. Bet, jei kiekviena karta tokios pasekmės tai uj.. Kaip jus susitvarkote ta vietele?

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 18 rugpjūčio 2011 - 20:44
Na aš neseniau įsigijau Philips 6578. smile.gif
Būtent jį pirkau dėl to, kad norėjau bikini depiliuotis, nes iki šiol ėjau su vašku, bet ir pinigų išsileidžia nemažai, o be to, negali eiti taip dažnai, kaip norėtųsi, turi sulaukti, kad visi plaukeliai normaliai ataugtų. g.gif
Taigi, porą kartų jau bandžiau su tuo siauručiu depiliatoriumi bikini depiliuotis, turiu pasakyti, kad man patiko. Skausmo mažiau, nei su tuo paprastu dideliu, nes vienu metu išpeša mažiau plaukelių, be to, jis (tas siauras) yra tikslesnis ir geriau galima prieiti.

Tai jei tikrai nepradės kažkokios problemos (įauginėjimai ar pan.) atsirasti, tikiuosi , kad ir toliau sėkmingai galėsiu pati pasirūpinti ta vieta. blush2.gif

O dėl skausmo, tai prie visko priprantama, su laiku plaukeliai atauga vis retesni ir silpnesni, tai pradžioje tikrai verta keletą kartų pasikankinti, kad paskui būtų viskas lengva smile.gif Man su pažastimis buvo taip, kad iš pradžių ir kraujo lašeliai atsirasdavo, bet po kiek laiko beveik jokio skausmo nebejaučiu ir esu labai patenkinta, kad kažkada nespjoviau ir neatsisakiau tos minties.

Tai linkiu visoms geros patirties ir kantrybės smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(- hal - @ 2011 08 18, 13:37)
sveikos mergaites,as su epiletorium salinu plaukelius jau 5 metai,pazastis ir bikini visiskai plikai.man viskas super tik va ar kas dar susidure su tuo kad plaukai nuo pesimo labai isilpnejo ir jau kaip ir nebenusipesa,o nutruksta... g.gif automatiskai atauga greiciau kaip po skutimo...

Pas mane yra panašiai, kojas galima porą kartų nuskusti, paskui vėl atauga tvirtesni, bet su pažastim ir bikini tai skusti tikrai nesiruošiu, nenoriu paskui vėl iš naujo kankintis... Kitokio sprendimo nei kelis kartus nuskusti neįsivaizduoju... g.gif
Atsakyti
mergaitės, o įmanoma nupirkt geresnį epiliatorių iki 200lt?
Kaip supratau, kuo daugiau pincetų - tuo geriau. Lemputė - irgi didelis pliusas. Dėl masažinės galvutės kiekvienai individualiai...

Tai gal galit rekomenduot kažką konkretaus blush2.gif
kurį iš šių rekomenduotumėt geriau
Philips HP 6517
Philips HP 6570
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 19 rugpjūčio 2011 - 12:16
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 19, 13:05)
Kaip supratau, kuo daugiau pincetų - tuo geriau. Lemputė - irgi didelis pliusas. Dėl masažinės galvutės kiekvienai individualiai...

Tai gal galit rekomenduot kažką konkretaus  blush2.gif
Philips HP 6517
Philips HP 6570

Pirmąjį aš turėjau, visai man patiko. Bet gal antra karta nebepirkčiau, rinkčiausi Philips HP 6570.
Papildyta:
QUOTE(Netikra @ 2011 08 19, 11:53)
Na aš neseniau įsigijau Philips 6578.  smile.gif
Būtent jį pirkau dėl to, kad norėjau bikini depiliuotis, nes iki šiol ėjau su vašku, bet ir pinigų išsileidžia nemažai, o be to, negali eiti taip dažnai, kaip norėtųsi, turi sulaukti, kad visi plaukeliai normaliai ataugtų.  g.gif
Taigi, porą kartų jau bandžiau su tuo siauručiu depiliatoriumi bikini depiliuotis, turiu pasakyti, kad man patiko. Skausmo mažiau, nei su tuo paprastu dideliu, nes vienu metu išpeša mažiau plaukelių, be to, jis  (tas siauras) yra tikslesnis ir geriau galima prieiti.

Tai jei tikrai nepradės kažkokios problemos (įauginėjimai ar pan.) atsirasti, tikiuosi , kad ir toliau sėkmingai galėsiu pati pasirūpinti ta vieta.  blush2.gif

O dėl skausmo, tai prie visko priprantama, su laiku plaukeliai atauga vis retesni ir silpnesni, tai pradžioje tikrai verta keletą kartų pasikankinti, kad paskui būtų viskas lengva smile.gif  Man su pažastimis buvo taip, kad iš pradžių ir kraujo lašeliai atsirasdavo, bet po kiek laiko beveik jokio skausmo nebejaučiu ir esu labai patenkinta, kad kažkada nespjoviau ir neatsisakiau tos minties.

Tai linkiu visoms geros patirties ir kantrybės smile.gif  4u.gif
Papildyta:
Pas mane yra panašiai, kojas galima porą kartų nuskusti, paskui vėl atauga tvirtesni, bet su pažastim ir bikini tai skusti tikrai nesiruošiu, nenoriu paskui vėl iš naujo kankintis... Kitokio sprendimo nei kelis kartus nuskusti neįsivaizduoju...  g.gif

Jūsiškis epiliatorius su siuraja galvute kiek suprantu yra su baterijomis?
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2011 08 19, 09:53)
Pas mane yra panašiai, kojas galima porą kartų nuskusti, paskui vėl atauga tvirtesni, bet su pažastim ir bikini tai skusti tikrai nesiruošiu, nenoriu paskui vėl iš naujo kankintis... Kitokio sprendimo nei kelis kartus nuskusti neįsivaizduoju...  g.gif

galvoju atsiauginti ir pereiti su vasku,paziureti kas bus,ar bus daug nutrukusiu ar daugiau isipesusiu... skusti jau ir as nezadu,paskui buna katastrofa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 19, 13:05)

Tai gal galit rekomenduot kažką konkretaus  blush2.gif
Philips HP 6517
Philips HP 6570

kad jie labai skirtingi.

user posted image

aš imčiau HP6570, nes daugiau pincetų, yra apšvietimas. Pasirodo, kad 6570 irgi du greičius turi, lietuviai blogai parašę Philips. HP6517 pakraunamas, gal tas aktualu, jei vonioj nėra rozetės. Tik aš pakraunamais dalykais netikiu, nes baterijos neilgaamžės, po kurio laiko tiesiog akumas nebeveiks ilgai.
dar reikalinga, bent jau man, galvutė plaukelių trumpinimui (bikinio juostelei)

Philips HP6572 patiko, jei galima naudotis įjungus į tinklą, ne vien su pakrovimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 rugpjūčio 2011 - 20:33
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 19, 21:15)
dar reikalinga, bent jau man, galvutė plaukelių trumpinimui (bikinio juostelei)

o čia nors vienam yra ši galvutė?
aš visai nesusigaudau doh.gif
Vitulka, kokį tu naudoji ir rekomenduotum? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 19 rugpjūčio 2011 - 20:22