Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

ne dėl skausmo ar diskomforto, o pastebėjau, kad mano plaukeliai linkę įaugti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2011 07 27, 09:55)
ne dėl skausmo ar diskomforto, o pastebėjau, kad mano plaukeliai linkę įaugti  doh.gif

Mano plaukeliai irgi linkę - reikia nors 2-3 kartus per savaitę nusipilinguot odą... arba tiesiog šiurkštesnę kempinę naudoti smile.gif 4u.gif Šitas dalykas tikrai įveikiamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2011 07 27, 12:30)
Mano plaukeliai irgi linkę - reikia nors 2-3 kartus per savaitę nusipilinguot odą... arba tiesiog šiurkštesnę kempinę naudoti smile.gif  4u.gif Šitas dalykas tikrai įveikiamas  mirksiukas.gif

aš pabandžiau medų + alyvuogių aliejų + kavą, patiko smile.gif bet reik nepatingėti ir dažniau pašveist. O šiurkšti kempinė man nepadeda. Nėra mano plaukeliai stori, bet vistiek negali išdygti normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2011 07 27, 14:22)
aš pabandžiau medų + alyvuogių aliejų + kavą, patiko  smile.gif bet reik nepatingėti ir dažniau pašveist. O šiurkšti kempinė man nepadeda. Nėra mano plaukeliai stori, bet vistiek negali išdygti normaliai  ax.gif

Na, aš iš pradžių pilinguodavausi kasdien, šveisdavausi rupia druska, vėliau oda įsijautrino, pradėjau naudot šiurkščią kempinę - bet ji TIKRAI šiurkšti... O dabar plaukeliai ir patys nebe taip įauginėja... galima rasti išeitį, jei tik noro yra, bet žinoma, ne kiekvienam tai 4u.gif aš tiesiog labai nebenorėjau skustis ir kremais depiliuotis... ax.gif
Atsakyti
Gal galit patart kokį epiliatorį geriausia pirkti? Ar naudingesnė būtų fotoepiliacija? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimuleS:*: 27 liepos 2011 - 20:26
QUOTE(SimuleS:* @ 2011 07 27, 20:22)
Gal galit patart kokį epiliatorį geriausia pirkti? Ar naudingesnė būtų fotoepiliacija? g.gif

Jei depiliuosite tik kojas, tuomet didelio skirtumo nėra, bet jei galvojate apie pažastis ar kitas vietas, kur jautresnė ir ne taip įtempta oda, tuomet aš rinkčiausi Philipsą. Tik ne išgaubtą...
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2011 07 27, 21:48)
... aš rinkčiausi Philipsą. Tik ne išgaubtą...

Gal galite tikslesnį modelį nurodyti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2011 07 27, 20:12)
Na, aš iš pradžių pilinguodavausi kasdien, šveisdavausi rupia druska, vėliau oda įsijautrino, pradėjau naudot šiurkščią kempinę - bet ji TIKRAI šiurkšti... O dabar plaukeliai ir patys nebe taip įauginėja... galima rasti išeitį, jei tik noro yra, bet žinoma, ne kiekvienam tai  4u.gif aš tiesiog labai nebenorėjau skustis ir kremais depiliuotis...  ax.gif

Na aišku, maloniau kai plaukeliai ne taip greitai atauga, bet man nuo to įauginėjimo oda negraži pasidaro, tai gal geriau ir skusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 07 27, 22:32)
Gal galite tikslesnį modelį nurodyti? Ačiū  4u.gif

Daug jų yra... aš šiuo metu turiu Philips HP 6400/00, esu labai patenkinta. Bet jis be jokių papildomų galvučių. Jei norisi kažko papildomo, tuomet gali būti tarkim HP 6512/00, bet kaip jau minėjau - jei norisi, kad kažkas skustų, tai patogiau peiliukai smile.gif Tiesa, jei pirmam kartui, tai pasiruoškite iš karto ką nors šalto, nes pirmus kartus labai norisi kuo nors nuraminti odą... visgi prie šio proceso reikia priprasti 4u.gif Ir dar - niekada nebesirinkčiau epiliatoriaus su "masažo" galvute, nes mane tik dar labiau erzina odą... bet žinoma, kiekvienam savo, gal čia tik man nepatiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2011 07 28, 10:26)
Daug jų yra... aš šiuo metu turiu Philips HP 6400/00, esu labai patenkinta. Bet jis be jokių papildomų galvučių. Jei norisi kažko papildomo, tuomet gali būti tarkim HP 6512/00

Kokia panašiaia jo kaina?

QUOTE(Nima*** @ 2011 07 28, 10:26)
kaip jau minėjau - jei norisi, kad kažkas skustų, tai patogiau peiliukai smile.gif

Su peiliukais gal ne taip įauga plaukeliai?
Atsakyti
QUOTE(SimuleS:* @ 2011 07 28, 17:51)
Kokia panašiaia jo kaina?
Su peiliukais gal ne taip įauga plaukeliai?

Dėl kainos dabar nežinau, manau, kad apie 100 Lt, o dėl plaukelių įauginėjimo skutant, tai kadangi aš jokių savo kūno dalių neskuti (nebent ekstra atvejais 1 - 2 kartus per metus), tai negaliu komentuoti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2011 07 28, 19:21)
Dėl kainos dabar nežinau, manau, kad apie 100 Lt, o dėl plaukelių įauginėjimo skutant, tai kadangi aš jokių savo kūno dalių neskuti (nebent ekstra atvejais 1 - 2 kartus per metus), tai negaliu komentuoti...  smile.gif

Ačiū. smile.gif
Atsakyti