Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

QUOTE(ixFLY @ 2011 11 28, 23:00)
Patarkite kokį epiliatorių pirkti (žmonai):

Philips HP6578
ar
Braun 7681

ar Braun iš tikrųjų toks "garsus", "skausmingesnis negu Philips'ai", "neveiksmingas po vandenių", kurio "akumas neišlaikė ir metų"?

Philipsai yra skausmingesni, kadangi ten 32 pincetai ir jie nera isdestyti sachmatine tvarka kaip Braun epiliatoriuje, o linijomis. Taciau butent todel Philips epiliuoja greiciau. Taip pat Philips modelyje yra keramikiniai pincetai ir tai gali sumazinti alergine reakcija, odos sudirginima (Braun'e yra metaliniai pincetai). Siaip pasaulyje Braun epiliatoriai yra populiaresni ir atsiliepimai apie juos tikrai geri.

As pati turiu toki Philips epiliatoriu, naudoju tik pagrindine galvute, nes su ja geriausiai epiliuoja, kitos galvutes man nereikalingos. Stipresnius plaukus epiliuoja gerai, taciau silpnesnius, plonesnius plaukus tiesiog nutraukia, nukerta ir oda niekada nebuna svelni. Taciau tiesa pasakius, LABAI skauda (pries pirkdama tikrai negalvojau, kad taip skaudes, apie bikini srities epiliacija is viso patyliu...), todel pastaruoju metu jo netgi nebenaudoju. Ir kazkaip nematau reikalo kenteti toki skausma, jei oda vistiek nelieka visiskai svelni.

Jei reiketu rinktis antra karta, imciau Braun epiliatoriu del maziau skausmingesnes epiliacijos ir galbut geresnio epiliavimo, o ne tiesiog plauku nukirtimo (nors Braun epiliatoriaus ir pati asmeniskai nesu bandziusi).

Del garsumo jaudintis nereiketu, jei epiliatorius geras, tai jo garsumas tikrai maziausiai rupi. Apie akumuliatoriu nieko negaliu atsakyti, bet netgi naudojantis laidu yra patogu. Del slapio epiliavimo manyciau, kad sausi plaukai tikrai turetu geriau issirauti nei slapi (kurie pasidaro slidus), bet cia tik mano subjektyvus pamastymai. Taip pat pagalvokite, ar tikrai reikia papildomos skutimosi galvutes Jusu zmonai, as manyciau, kad tai nera reikalinga ir galima imti pigesni modeli be to.
Atsakyti
Na, aš pati asmeniškai naudoju patį paprasčiausią epiliatorių, tiesa kartais tenka pasikankinti kol viskas tampa idealu, bet už tai efektas lieka labai ilgam laikui. Džiaugiuosi bent tuo, kad jau pamažu tam laiko reikia skirti labai mažai, nes plaukeliai auga labai retai
Atsakyti
O kokia nuomone apie Panasonic ES 2023 epiliatorius? Norisi tokio, kuris nevarytu staigiai palukelius ir dar neskaudetu bigsmile.gif su 40 peiliuku jau gerai? Uzgriebtu ir mazuciukus? Aciu

i 
Necituokit skelbimų. Jie forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 gruodžio 2011 - 22:16
laba diena, ka manote apie PHILIPS firmos epiliatorius? ar jie geri? visus, ir maziausius plaukucius pasalina????????????/
Atsakyti
Laba diena,
kadangi noriu atsinaujinti savo epiliatorių užklydau į šią temą ir iš karto su klausimais smile.gif

QUOTE(Stirniukai @ 2011 09 05, 12:48)
Labai nuo įaugimo padeda epiliuojamą vietą gerai ištrinti salicilo rūgšties tirpalu (prieš epiliaciją ir iš karto po) ir kas antrą dieną po to gerai nušveisti odą šiukščia pirštine (duše, kai oda suminkštėja). Iš pradžių ir man labai įauginėdavo, dabar oda lygutėlė. O jau buvau sugalvojus mesti lauk tą epiliatorių.

Kur tokį daiktą galima gauti? g.gif

QUOTE(vėjai keturi @ 2011 12 20, 07:58)
Turėjau Brauną, sugedo, dabar laukiu kol atsiųs užsakytąjį Philips 6578 ax.gif  parašysiu atsiliepimus kai išbandysiu ax.gif

Ar jau gavote Philips'ą? Kaip atsiliepimai?

Aš depiliuojuos jau kokius 14 metų, šiuo metu naudoju senokai pirktą Braun epiliatorių: user posted image , tačiau pradėjau pastebėti, kad tikrai nelabai švariai jis pašalina plaukus, na bet nėra ko stebėtis kai jam jau tiek metų. Taigi dabar renkuosi naują ir pasimečiau tarp Brauno ir Philips. Braun kaip ir pažįstamas, priimtina tai, kad jame daugiau pincetų, tačiau Philipsas vilioja tuom, kad jame yra dar plaukų trumpinimo antgalis (bikiniui), Brauno kažkaip tokio neužmačiau g.gif
Atsakyti
Aš labai patenkinta savo pirkiniu drinks_cheers.gif nusidepiliavau greičiau nei su turėtu braunu (tiesa, nežinau kurį būtent modelį turėjau), patiko mažasis epiliatorius jautrioms sritims, susitvarkiau bikinį be didelio skausmo ax.gif pliusas ir plaukų trumpinimo atngalis drinks_cheers.gif
Atsakyti
kad jau klausinėjaus kažkada, tai ateinu pasipasakot įspūdžius. žodžiu visaip "myžčiojau" rinkdamasi ir nusprendžiau, kad vis tik galėtų būt du epiliatorių pasirinkimai - seno modelio ir nieko gero bei naujo modelio su visais pribombasais. ot moterims būtų lengviau laugh.gif

žodžiu, apsistojau ties šiuo Braun
user posted image

konkrečiai modelis vadinasi Braun Silk Epil7 7280. Rinkausi ir iš Braun, ir Philips, ir Remington, ir dar kokių tik nemačiau. Brauną pasiimt dalinai pastūmėjo MB, kadangi pats naudojo Braun barzdaskute ir domėjosi šia firma. Tai užtikrino, kad turėčiau likt patenkinta, nes.. Braun. O dar sako, kad moterys - reklamos aukos laugh.gif

Turi švieselę, kelis antgalius papildomus. Rinkausi šį, nes nemanau, kad man reikia dar tų papildomų antgalių krūvos (nors visai norėtųsi išbandyt, kuo skiriasi antgalis specialiai jautrioms vietoms (sensitive area head, jeigu kam rūpi pamatyt, kaip tai atrodo).

Išbandžiau pirmą kartą po n-laiko nebandymo ir visiškai totaliai priešiškų įspūdžių apie epiliatorius. Man pirmasis, kurį bandžiau smalsumo vedama, buvo pigutis maximinis Gamma. Tai galiu pasakyt tiek - pabandžius pasakiau sau, kad kitą kartą arba iš viso nebebandysiu, arba bandysiu tik gerą. Tas buvo gal prieš kokius 4-5metus.. Tai pirmasis bandymas buvo superinis - Braunas savo darbą atlieka puikiai. Švieselė tikrai labai padeda (vonioj šviesos nėra labai daug ir labai ryškios). Tvarkant kojas skausmo didelio nebuvo, tik keliose jautresnėse vietose. Apimta euforijos susitvarkiau ir pažastis epiliatorium. Tai ooo vaikyti - maniau, kad pirmas kartas bus žiauresnis, bet nebuvo taip labai jau iki mirties biggrin.gif

Tai reziumuojant viską, Braun Silk epil7 7280 pliusai :
1. Turi švieselę;
2. Turi kažkokias masažines juosteles, kurios mažina skausmą;
3. Galvutė lanksti;
4. Berods 40 (ar 42) pincetai.

Minusai :
1. Konkrečiai maniškis veikia tik nuo laido (jis ilgas). Gerai, kad vonioj turiu rozetę, nes šiaip aprašyme buvo parašyta, jog veikia nuo akumuliatoriaus. Bet jo darbas atperka šį minusą biggrin.gif
2. Turi mažai papildomų priedų (vos dvi papildomas galvutes). Vėlgi - kam ko reikia. Man užtenka, kitam gal nelabai.

Kol kas daugiau minusų nepastebėjau, tai pliusai laimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Potrė @ 2012 01 04, 07:00)
Braun kaip ir pažįstamas, priimtina tai, kad jame daugiau pincetų, tačiau Philipsas vilioja tuom, kad jame yra dar plaukų trumpinimo antgalis (bikiniui), Brauno kažkaip tokio neužmačiau  g.gif

As irgi daug metu epiliuojuosi su Braun, vel planuoju rinktis kazka sios firmos. Tikrai maciau, kad yra modelis ir su skustuvu, butent ji ir rinksiuosi. Kaip daugiametei epiliatoriu naudotojai, man yra svarbu, kad:
- Butu kuo daugiau "peiliuku", kad nereiktu per ta pacia vieta desimt kartu bruzint
- Butu smart light, nes ne visada gerai plaukeliai matosi, ypac prie dirbtinio apsvietimo
- Butu antgalis skutimuisi (pasaka, kaip gerai)

Nezinau, ar naudociau antgalius pazastims, veidui, be to, nereikalinga funkcija naudojimui duse. Tikrai neisivaizduoju, kaip patogiai kojas nusidepiliuot duse ar vonioj biggrin.gif Nereikia taip pat ir saldancios funkcijos ar vibruojancios ar pan atseit skausmui nuimti - nei man skauda, nei patogu zaisti su ledukais ar pan
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2012 01 06, 14:21)
As irgi daug metu epiliuojuosi su Braun, vel planuoju rinktis kazka sios firmos. Tikrai maciau, kad yra modelis ir su skustuvu, butent ji ir rinksiuosi. <..>

tas modelis dar ir naudojamas be laido, pakraunamas akumuliatorium. domėjausi juo, bet kažkas komentavo, kad geriau jau be skustuvo, tai ir susimėčiau kažkaip ir nepirkau jo smile.gif
Atsakyti
Man tie visi papildomi antgaliai irgi atrodo nereikalingi ax.gif Pažastis nusivarau taip pat kaip ir kojas tik va plaukų trumpinimo antgalio visai norėčiau- bikiniui blush2.gif

Tikėjaus pigiai prasisukti, bet dabar kai žiūriu tai visgi pirkinys ne metams, ne dviems- reik padoresnio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Potrė @ 2012 01 04, 09:00)
, tačiau Philipsas vilioja tuom, kad jame yra dar plaukų trumpinimo antgalis (bikiniui), Brauno kažkaip tokio neužmačiau  g.gif

Braun'as turi plaukų trumpinimo antgalį:
šitas:
user posted image

QUOTE(Almost @ 2012 01 06, 13:04)
konkrečiai modelis vadinasi Braun Silk Epil7 7280.

puikus. Sesuo turi, teko išbandyt. Galvojau, kam ta lemputė, bet dabar pati pirkčiau tik su lempute
Papildyta:
 i 
Žinutė apie skutimosi mašinėlę perkelta čia
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 07, 10:06)
puikus. Sesuo turi, teko išbandyt. Galvojau, kam ta lemputė, bet dabar pati pirkčiau tik su lempute

net atsipūčiau lengviau - reiškia gerą išsirinkau, jei jau ir Tu sakai, kad puikus hihihi.gif
Atsakyti