Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

QUOTE(Ingese @ 2012 01 27, 11:28)
Ačiū Vitulka už gerą info, na tas kur BRAUN SE 5280 gal visai nieko. Tai tas skutimo priedas, tai suprantu nuskuta taip kaip peiliukai iki pat nuskuta? ax.gif

ta galvute galima patrumpint plaukelius ir nuskust. Bet nenuskuta taip, kaip peiliuku, lieka vos vos juntamas ežiukas bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 28, 16:56)
ta galvute galima patrumpint plaukelius ir nuskust. Bet nenuskuta taip, kaip peiliuku, lieka vos vos juntamas ežiukas bash.gif

Hm, jei sakai nenuskuta ir juntamas ežiukas, tai galvoju kur aš jį naudosiu g.gif , tada tavo tas pasirinktas braun-žalias, optimaliausias variantas. O tai skustukai visų tokie įdomu? g.gif
Atsakyti
Gal kas esat isbande siuos Braun modelius?

http://www.braun.com...pil-7-dual.html

ir

http://www.braun.com...ilk-epil-7.html
Atsakyti
as naudoju braun jau 3 metus,esu l.patenkinta.tikrai geras daykas.dabar jeigu tektu pirk nauja,pirkciau pati paprasciausia[pigiausia}nes is tikro reikia tik priprasti prie to jausmo,bet aisku vasara reikia naudoti 2 k i savaite,kad butu akivaizdus rezultatas,ne tai taip kaip reklamoj ,tipo uztenka 1 karto i men ax.gif
Atsakyti
Aš turiu epiliatorių, bet niekaip neprisiverčiu naudot. Išbandžiau mažam plotely, ogi skausmas nežmoniškas. Vis pamatau ir prisimenu. Gal reikės suimt save į rankas ir vėl bandyti, nes tie peiliukai ir kremai nusibodo iki gyvo kaulo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabunia @ 2012 02 07, 23:44)
as naudoju braun jau 3 metus,esu l.patenkinta.tikrai geras daykas.dabar jeigu tektu pirk nauja,pirkciau pati paprasciausia[pigiausia}nes is tikro reikia tik priprasti prie to jausmo,bet aisku vasara reikia naudoti 2 k i savaite,kad butu akivaizdus rezultatas,ne tai taip kaip reklamoj ,tipo uztenka 1 karto i men ax.gif

skausmas sąlyginis dalykas. Paprasčiausias turi 24 pincetus. Labai mažai doh.gif reik tvarkytis po kelias valandas. Užknisa iki negalėjimo.
dabar su nauju per valandą, biški mažiau kojas nuo - iki nusipešu, kai su senuoju po 2 h "dirbdavau"
man užteko kas dvi savaites kažkur, kai senuoju tvarkydavaus, bet jausdavau, kad ne visus išpeša, todėl ir vėl greit ataugdavo. Dabar su naujuoju tikrai glotni oda be ežiuko, tikiuos ilgiau nereiks pešti ax.gif
bet 2 k./sav. nesu pešus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 08, 13:52)
dabar su nauju per valandą, biški mažiau kojas nuo - iki nusipešu, kai su senuoju po 2 h "dirbdavau"

OMG! Man uztrunka gal 20 min kojas nuo iki ir tai manau, kad tai daug! doh.gif
Atsakyti
Man irgi dvi valandos atrodo laaaabai daug bigsmile.gif Reiks kada prisiversti tą daiktą panaudoti, nors po paskutinio pabandymo atrodo, kad prieš tai reiktų narkozės biggrin.gif
Atsakyti
as irgi uztrunku apie 20min, bet 2 val. tai jau ryskiai per daug,geriau dazniau pazulinsiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 09, 13:34)
Man irgi dvi valandos atrodo laaaabai daug bigsmile.gif Reiks kada prisiversti tą daiktą panaudoti, nors po paskutinio pabandymo atrodo, kad prieš tai reiktų narkozės biggrin.gif

nieko baisaus ten ,svarbiausia pirma karta pakenteti,paskui jau nebeskauda.
p.s as irgi per pirma karta rekiau ir visaip ten negraziai keikiausi,bet dabar juokas vienas ax.gif
Atsakyti
Atėjau pasidžiaugti, nes nusipirkau pagaliau naują BRAUN ir tikrai žymiai greičiau viskas vyksta, tyliau veikia, tiesiog liuks. Dar tikiuosi, kad rečiau reikės jį imti į rankas, nes senasis kartais vis nukirsdavo kokį vieną kitą plauką...
Atsakyti
QUOTE(Potrė @ 2012 02 11, 05:43)
Atėjau pasidžiaugti, nes nusipirkau pagaliau naują BRAUN

Nagi prasom labai pasigirti placiau - koks modelis, kas labiausiai patinka ir pan. Labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2012 02 13, 19:42)
Nagi prasom labai pasigirti placiau - koks modelis, kas labiausiai patinka ir pan. Labai idomu  bigsmile.gif

Nusipirkau Braun 5280. Kaip rašiau anksčiau- patiko tai, kad žymiai trumpiau užtrukau (matyt dėl 40 pincetų) ir tyliau veikia negu mano senasis Braunas bigsmile.gif taip pat išbandžiau plaukų trumpinimo antgalį, nes labai jo norėjau (anksčiau darbuodavausi su peiliukais ir žirklutėm, tai net nėra ką lygint). Šis dar turi apšvietimą, bet kol kas neįžvelgiau tame privalumo- depiliavausi tik pažastis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Potrė: 13 vasario 2012 - 19:52