QUOTE(Ingese @ 2012 01 19, 09:56)
Perskaičiau visą temutę ir susisuko galva
Dabar turiu tokį, geras, nieko nesakau, bet jis tinka tik kojoms, o man reiktų ir bikini ir pažastims. Bandžiau su šiuo, tai labai jau skaudžiai ir be to paviršius per didelis.
http://pigu.lt/buiti...170_s?id=353813
Kokį naudojate, kad galia būtų susitvarkyti pažastis, ir bikini sritį...Tu papildomų visokių priedų gali nebūti...
Dėkoju.
nesvarbu, kad rašo, jog tinka tik kojoms. Galvojat skirti bikiniui ir pažastim švelniau peš?

ne, tik jei turės siauresnį antgalį, tai pešimo momentu mažiau plaukų išpeš, ilgiau užtruksit ir ilgiau skausmą teks kęst.
klausiat, kokius naudojam, kad būtų galima susitvarkyt bikini ir pažastis, papildomų priedų gali nebūti, bet tuo pačiu rašot, jog norėtumėt, kad būtų galvutė atskirai bikiniui ir pažastims
QUOTE(Ingese @ 2012 01 20, 17:53)
Niekaip man nedašunta, kad čia tie per skutimosi antgaliai? Tai ten ne peiliukai?
ne, nepeiliukai, yra galvutė, kuri skirta patrumpint plaukeliams ir su ta pačia galima ir skust:
QUOTE(Ingese @ 2012 01 22, 12:50)
http://s2.pigu.lt/pr..._00_pss_lit.pdf
ką manote apie šį? ar įmanoma su tuo specialiu antgaliu pažastis susitvakryti? gal kas turi tokį?
galima, kodėl ne, bet aš jo nepirkčiau, nes pincetų tik 20 ir nėra apšvietimo
QUOTE(Ingese @ 2012 01 22, 13:38)
neturiu, bet pasakysiu, kad vėlgi man būtų maža pincetų, nes kai mažai pincetų braukai, braukai, galo nesimato

ir apšvietimo. Atrodo, kad tai
mielačius, bet pabandžius, kito nersinori

dar nepatiko, kad greitis tik vienas, lėtai suksis, taip prailgindamas procedūrą
QUOTE(Spurgita @ 2012 01 23, 11:22)
Lyg ir buvo kalbėta, bet neatrandu kur, ar po epiliacijos dezinfekuojat kojas ar ne?
aš ne, geriausiu atveju patepu Rasos kremu - geliu
praeitą savaitę nusipirkom Braun silk epil xelle. 40 pincetų, apšvietimas. Man daugiau nieko nereik, kuo daugiau pincetų ir apšvietimas. Papildomų galvučių nereik, pažastis ir kojas pešu su ta pačia galva. Dar man asmeniškai reik plaukelių trumpinimo galvutės, bet yra ant senojo, todėl išsirinkom šį.
avitela
bet yra
Braun SE 5280, kuris turi 40 pincetų, apšvietimą, skutimosi ir plaukelių trumpinimo galvutę. Šitas mano galva optimaliausias, jei nereik/nesinori siauresnės galvutės bikiniui ir pažastims