Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

QUOTE(netikėtai @ 2011 05 24, 18:43)
O kas tau sakė,kad aš moku? Sėdžiu subinę įgaubus ir laukiu kas bus unsure.gif net norėčiau atgal pasiimt ir perdaryt doh.gif

nigavaryyyyy doh.gif
Atsakyti
doh.gif eee, merginos, gal tiesiog as nedalivausiu unsure.gif g.gif , ar siusiu paskutiniu, paskutine topsecret.gif
Jug nieko ten labai ipatingo nera, tiesiog salis su skylem. O gerai pagalvojus ir tinkamai pristacius ir maisas gali super duper atrodyti tongue.gif cool.gif
Atsakyti
As tik pagalvoju, o jus mano mintis surasot biggrin.gif Nebedalyvausiu swape daugiau, nervai nelaiko unsure.gif Tokis jausmas, kad as nieko nesugebu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 24 gegužės 2011 - 19:22
Na jei visos mušas į krutinę tai ir aš galiu. Be rudens nini jokiam swape, nu nemoku tokiu šaliu su skylėm, aplamai man pradėjo vystytis nepilnavertiškumo kompleksas, aplamai beveik nieko nemoku. Vat tuoj verktį pradėsiu tik katę paįmsiu ašarom nusišluostyti
Atsakyti
Jau Tavi tai mostelėjai lotuliukas.gif gerai,kad pas tave katė,turi kur ašaras šluostyt lotuliukas.gif O pas man katinas-bobiškų kliedesių nesupranta-ką man daryt?

Mergos jau visai nusišnekat-gėda skaityt.
Atsakyti
Be reikalo visai čia verksniaujat.Tiesiog galėjau prisiūt visokiu kliedesiu, kuriuos pati mielai dėviu ir dėvėčiau, bet rimčiau pagalvojus juk ne kiekvienam žmogui gali pasiūlyr suknia, kurios kaklas ir sijonas patampa ppasukus rankovėmis ( čia jau toks iš paprastesniu transformavimo variantu) arba drabuži su keturiom rankovėm doh.gif .Man atrodo visos darytos dovanos yra gražios ir vertingos ir dailiai atliktos thumbup.gif .
O šiaip man prasideda pavasarinė miegligė, visa diena noriu miego, nors prasibudau tik 11val, bet akys tiesiog lipte limpa doh.gif .
Atsakyti
O dieve,kad man kada nors gyvenime prasibust 11val...Svajonė rolleyes.gif
Atsakyti
Oksiuk, tu kaip visuomet nuostabi wub.gif , kokios spalvos nai nai wub.gif , tobulai tieisog tobulai....

netikėtai norint prasibusti vienuoliktą reiktų bent miegoti nueiti.....nu aš čia apie save lotuliukas.gif
Atsakyti
Naktibalda,aš jau dabar stengiuos atsigult nors iki trečios.Tai pamiegot iki 11val būtų žiauriai gerai biggrin.gif

oi,labs ryts biggrin.gif
Atsakyti
Netikėtai, pas manę katinas, tik jis jau ono
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Erguteliau, kaip pas mus sianakt zaibavo blink.gif

Katinyti, gerai issimiegosi, pasikrausi liuks thumbup.gif
QUOTE(Naktibalda @ 2011 05 25, 01:37)
Oksiuk, tu kaip visuomet nuostabi  wub.gif , kokios spalvos nai nai  wub.gif , tobulai tieisog tobulai....

netikėtai norint prasibusti vienuoliktą reiktų bent miegoti nueiti.....nu aš čia apie save  lotuliukas.gif

aciuks.gif

QUOTE(netikėtai @ 2011 05 25, 08:08)
Naktibalda,aš jau dabar stengiuos atsigult nors iki trečios.Tai pamiegot iki 11val būtų žiauriai gerai biggrin.gif

As jau kuri laika negaliu naktineti schmoll.gif Miegaliu aplinkoje pasikeiciau ir as doh.gif Visi kulturingai po desimtos jau lovyteje lotuliukas.gif

Vakar truputeli grizau prie rankdarbeliu, tai kaip smagu po pertraukos atsigauti thumbup.gif
Atsakyti
Na jeigu dėl vaiku , tai galėčiau ir ilgiau, bet nepadoru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Šiaip tai jie pas mae labai savarankiški, mažoji moka jau pusrytėli pati pasiimti, tai prabunda apsirengia , pavalgo ir žaist kol brolis negrižo iš mokyklos ir nesusirinko savo turtu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti