pas mus apniuko,bet nė lašelio dar , o kur pas tave ?čia kuriam krašte lietuvos?
Žemaitijoj
tikiuos audra prasidės kai jau miegosiu

Mergos išprotėjot
Kam jum to lietaus? Fantastiškas oras
pats tas,jokių kailių,megztinių ir kitokio šlamšto nereikia.Gyvenk ir džiaukis gyvenimu

lyja žiauriai, galėtų nustoti negaliu namo pareiti....
nors trumpam....
nors trumpam....
namie jau
, nesulijau radau tarpą

QUOTE(netikėtai @ 2011 06 07, 23:15)
Mergos išprotėjot
Kam jum to lietaus? Fantastiškas oras
pats tas,jokių kailių,megztinių ir kitokio šlamšto nereikia.Gyvenk ir džiaukis gyvenimu 

Būtent

Naktibalda, o ko per lietų nėjai?

QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 06 07, 23:07)
Būtent
buvau sugalvojus prie ežero važiuot kai toks geras oras, bet jei lys tai š...
Man tai patinka 

manau čia trumpalaikis, tik žemės pagirdymas nuo sausros

nu nelabai man patinka eiti beveik vienuoliktą nakties, su trumpomis rankovėmis, be skėčio su kompu rankose

jergau reikia eiti daryti pristatymą, atkaliau šiandien 14 valand7 dar kokias por1 teks pas4d4ti

Aš tai girdėjau, kad apie savaitę lis
nu jo, su kompu ir aš neičiau
nesuprantu kaip tu tokį krūvį pakeli

nieko tuoj apmažės tas krūvis
Mozaika, o tu ką dabar veiki, na ne dabar dvyliktą nakties, bet apskritai šiuo metu savo gyvenime?

Mozaika, o tu ką dabar veiki, na ne dabar dvyliktą nakties, bet apskritai šiuo metu savo gyvenime?
Daugiausia laiko užima kūryba ir mąstymas, o oficialiai nuo rugsėjo 1 būsiu abiturientė, vėliau, tikiuosi, Dailės akademijoj studijuosiu tekstilę

Labas dienas
Ačiū dievui,nelyja
Einu narpliot-turiu tam laiko

Ačiū dievui,nelyja

Einu narpliot-turiu tam laiko

Laba
Tikejausi vaizdu
Mergaites, mestelkit nuoroda kur galiu pasiziureti kur mano siuntinukas
Nepykit, nieko nepakomentuosiu ka paraset, tik pasiziurejau ar swapiniu nuotrauku nera.Bus laiko prisesiu paskaityti, dabar tai
Visi mano darbeliai sutvarkomi, tik vienai sunkoka...o dar viena diena migrena i lova pagulde
Kai kas dar sumano mano brangu laika atimti...Pavyzdziui, meistras pasikeles masina pradeda aiskinti, kad tuoj girdesiu dunksejima, nes stabilizatoriai pareje...O as juos pries menesi pakeiciau ir su jais viskas tvarkoje
Tada gaunasi vel kitas servisas, vel kitas meistras, kuris mane bando apgauti, bet su kita detale
Dar karta isitikinau, kad fainiausias mano pastovus meistriukas
Jaunas dar nesugadintas
Brolis buvo mane is kelio isvedes, nusiunte pas krastieti - meistra. Tai jis kaip zemliokas ir butu "pakeites" geras detales
Bet cia tik apie viena savo rupesteli as

Tikejausi vaizdu

Nepykit, nieko nepakomentuosiu ka paraset, tik pasiziurejau ar swapiniu nuotrauku nera.Bus laiko prisesiu paskaityti, dabar tai