Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

Naktibalda, o ką tu studijuoji? smile.gif
Atsakyti
S_Mozaika (nepyksti ,kad trumpinu labai ilgas nicas tongue.gif ) aš studijuoju tiksliau baiginėju mados inžineriją ax.gif

pas mus per akimirką sutemo ir dabar vėtra doh.gif , užstrigau darbe tai dabar dirbsiu kol bus galima išeiti iš patalpos lotuliukas.gif ...nieko gerai swapinuką gal užbaigsiu tongue.gif
Atsakyti
Ką tu studijuoji, tai žinojau, bet ką tu ten dirbi vis noriu paklausti. Kiek prisimenu lyg siūdavai pagal užsakymus. o dabar dar turi ir kokį nors kitą darą, ar tiesiog savo dirbtuves įsigijai?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2011 06 07, 19:57)
...siūdavai pagal užsakymus .....tiesiog savo dirbtuves įsigijai?

ax.gif rolleyes.gif

ir dar senam darbe padedu jei manęs reikia cool.gif , manęs visur pilna

nors ne visai įsigijau, bet vyras išmetė su visais skudurais mane ...iš namų...geriau "moka" už tvarką namie biggrin.gif
Atsakyti
Ei Naktibalda, atsi8sk v4jo ir mums. Tvanku
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 06 07, 20:09)
Ei Naktibalda, atsi8sk v4jo ir mums. Tvanku

nu dabar nea...truputį vėliau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 06 07, 19:33)
nu dabar nea...truputį vėliau  tongue.gif

o lietaus duoda ?,reikia pas mus, siųsk link tavi mes pakeliui "pasinaudosim" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2011 06 07, 20:47)
o lietaus duoda ?,reikia pas mus, siųsk link tavi mes pakeliui "pasinaudosim" biggrin.gif

tik ką ptradėjo, galvojau tik papustys ir baigsis nea...varo lietų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 06 07, 19:50)
tik ką ptradėjo, galvojau tik papustys ir baigsis nea...varo lietų  thumbup.gif

tai taikyk kryptį link suvalkijos ,pas jus ten ir taip drėgna ax.gif ...tokia bala šalia
Atsakyti
ne ne nedr4gna =inok schmoll.gif labai reikėjo lietau labai labai...
Atsakyti
na bendrai taip ten pas jus užterštumas kietosiomis dalelėmis viršija normas 4u.gif ,nu tai nusiplaukit ax.gif ,o poto mes laukiam biggrin.gif
Atsakyti
Naktibalda, tai mozaika vadink mirksiukas.gif smagus darbas smile.gif jums tai gerai, kad lietaus laukiat, o pas mane va jau debesys tamsūs atslenka, vėjas kyla, bijot pradedu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti