kazkas cia raganauja

Na ka
, pagaliau atėjo šventė ir į mano gatvę
.
Kaip džiaugiuosi , kad puikioji nuostabioji paštininkė atnešė mano siuntinėli tiesiai i namučius, nes buvau po vizito pas gydytoja, truputi palikau kraujelio.Kažko paskutinėm dienom smarkokai pradėjo žemė slysti iš po koju visai netikėtai
.
Taigi laukit laukit, baisingai sunku buvo papozuot , nes neprekinė išvaizda mano šiom dienom visai , o ir karštis nerealus, bet dalykas baisingai fantastiškas
.Iš anksti ačiukas tik nežinau kam ...dar kolkas.....
Papildyta:
Nėra norinčiu žiūrėt

Kaip džiaugiuosi , kad puikioji nuostabioji paštininkė atnešė mano siuntinėli tiesiai i namučius, nes buvau po vizito pas gydytoja, truputi palikau kraujelio.Kažko paskutinėm dienom smarkokai pradėjo žemė slysti iš po koju visai netikėtai

Taigi laukit laukit, baisingai sunku buvo papozuot , nes neprekinė išvaizda mano šiom dienom visai , o ir karštis nerealus, bet dalykas baisingai fantastiškas

Papildyta:
Nėra norinčiu žiūrėt

Yra sirdele

gerai dedu bus kaip bus
Čia ilindo piktasis aš ir apipaišė dėžute nuo chalvos, galvoju na ir saldžiamėgis turėtu būt žmogus , kuris gali iveikti tiek chalvos
.Aš ja irgi mėgstu

Papildyta:
Dėkui už ši nuostabiai saulėta dalyka ir auskariukus šviečiančius, kad būčiau visad pastebima ir dar gėlyte ir dar akmenėliu krūva jei nustočiau švytėti
.Kai bus vėsu tikrai pravers šis dalykėlis, nes dabar vos ištvėriau besimatuodama, o dar ir būdu radau daugiau nei nufotografavau, bet pabėgo fotografas i lauka

Čia ilindo piktasis aš ir apipaišė dėžute nuo chalvos, galvoju na ir saldžiamėgis turėtu būt žmogus , kuris gali iveikti tiek chalvos

Papildyta:
Dėkui už ši nuostabiai saulėta dalyka ir auskariukus šviečiančius, kad būčiau visad pastebima ir dar gėlyte ir dar akmenėliu krūva jei nustočiau švytėti

Kaip grazu
Sauleta
Super

Kokia saulėta dovana
. Labai smagiai atrodo.
Katins, švytėsi, kaip saulė
Tuos auskariukus, galėtum ir iš arčiau parodyti ir akmenų nematau
O koks čia siūlas? Ar koks nors šiltas ar kažkoks tipo medvilnė?
pagaliau vėl pajudėjo dovanos, o tai jau galvojau, kad taip ir nesibaigs šis swapas

Katins, švytėsi, kaip saulė

Tuos auskariukus, galėtum ir iš arčiau parodyti ir akmenų nematau

O koks čia siūlas? Ar koks nors šiltas ar kažkoks tipo medvilnė?

nu va
jei gerai speju, ir nemaisau avataru. tai as poruociau sitaip
naktibalda su tavi ..
sapnelyte.... katinyti
smalsi. daivulyte
1.Oksytė - Smilga
2. netikėtai - Oksytė
3. sapnelyte - Daivulyte
4. Daivulyte
5. tavi
6. smalsi - miegutis
7. Smilga - Katinytis
8. miegutis - netikėtai
9. Naktibalda - Tavi
10. Katinytis
nebuciau ragana nujautus
susimoviau,
cia smalsi mezge, ane ?
bet grazu, ypac gele is rankoviu susidaro, nelabai supratau kaip, bet grazu.
as ir negaliu mezginio paimt i ranka, nes man rankos prakaituoja, siula tempt reikia, zodziu, vasara ne man mezgimas...
jei gerai speju, ir nemaisau avataru. tai as poruociau sitaip
naktibalda su tavi ..
sapnelyte.... katinyti
smalsi. daivulyte
1.Oksytė - Smilga
2. netikėtai - Oksytė
3. sapnelyte - Daivulyte
4. Daivulyte
5. tavi
6. smalsi - miegutis
7. Smilga - Katinytis
8. miegutis - netikėtai
9. Naktibalda - Tavi
10. Katinytis
nebuciau ragana nujautus

susimoviau,

bet grazu, ypac gele is rankoviu susidaro, nelabai supratau kaip, bet grazu.
as ir negaliu mezginio paimt i ranka, nes man rankos prakaituoja, siula tempt reikia, zodziu, vasara ne man mezgimas...
Chm, akmenuku sakot, auskarėliai ausyse, bet nelabai matosi
.
Net neturiu supračiau kas taip mezga, iš čia besirodžiusiu tik smalsi galėtu būti, tai dėkavoju labai
.

Net neturiu supračiau kas taip mezga, iš čia besirodžiusiu tik smalsi galėtu būti, tai dėkavoju labai

QUOTE(Katinytis @ 2011 06 10, 16:05)
Chm, akmenuku sakot, auskarėliai ausyse, bet nelabai matosi
.
.

pamirsau pamineti, kad manikene grazi

Tai , kad monikienka visai nuslabus( gėda pasakyt, bet baisingai bijau kraujo ėmimu visokiu
, o po to taip puse dienos jaučiausi prastokokai), o ir truputi mokėjau pakarpyt kur nereik matyt
.Na , bet dėkui ir už tai
.
Kerpen, tiesa apie siūlus nusimanau menkai, bet tai ne medvilnė tiksliai, o kas tokio tai net nežinau kaip tai vadinasi ( gal kokia vilnytė)
. Labai mieli saulės geltonio siūlai. Tikiuosi paaiškins labiau pati mezgėjėlė

Kerpen, tiesa apie siūlus nusimanau menkai, bet tai ne medvilnė tiksliai, o kas tokio tai net nežinau kaip tai vadinasi ( gal kokia vilnytė)

A jazau kokis gražums
Čia smalsi darbelis 100procentų
Katinyti,gėris koksai ir grožis tave pasiekė
Jaučiu aš ir tokio noriu
Smalsi rašyk man až išmatavimus metrinius centimetrinius,ką
Aš nusikopinsiu šitą šedevrą,jei nieks nesupyks
Spalvų nekopinsiu,nemėgstu nei geltonos,nei oranžinės 
Siūliukai panašūs iš vaizdo į moheriuką,ar ne?

Smalsi rašyk man až išmatavimus metrinius centimetrinius,ką

Siūliukai panašūs iš vaizdo į moheriuką,ar ne?
Aš tai šiemet sergu geltona, net audini sukniai turiu geltona su gėlėm ryškiom