Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

kazkas cia raganauja biggrin.gif
Atsakyti
Na ka biggrin.gif , pagaliau atėjo šventė ir į mano gatvę lotuliukas.gif .
Kaip džiaugiuosi , kad puikioji nuostabioji paštininkė atnešė mano siuntinėli tiesiai i namučius, nes buvau po vizito pas gydytoja, truputi palikau kraujelio.Kažko paskutinėm dienom smarkokai pradėjo žemė slysti iš po koju visai netikėtai doh.gif .
Taigi laukit laukit, baisingai sunku buvo papozuot , nes neprekinė išvaizda mano šiom dienom visai , o ir karštis nerealus, bet dalykas baisingai fantastiškas wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Iš anksti ačiukas tik nežinau kam ...dar kolkas.....
Papildyta:
Nėra norinčiu žiūrėt g.gif
Atsakyti
Yra sirdele bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
gerai dedu bus kaip bus biggrin.gif
Čia ilindo piktasis aš ir apipaišė dėžute nuo chalvos, galvoju na ir saldžiamėgis turėtu būt žmogus , kuris gali iveikti tiek chalvos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Aš ja irgi mėgstu drinks_cheers.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Dėkui už ši nuostabiai saulėta dalyka ir auskariukus šviečiančius, kad būčiau visad pastebima ir dar gėlyte ir dar akmenėliu krūva jei nustočiau švytėti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif drinks_cheers.gif .Kai bus vėsu tikrai pravers šis dalykėlis, nes dabar vos ištvėriau besimatuodama, o dar ir būdu radau daugiau nei nufotografavau, bet pabėgo fotografas i lauka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 10 birželio 2011 - 14:37
Kaip grazu wub.gif Sauleta bigsmile.gif Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokia saulėta dovana wub.gif . Labai smagiai atrodo.
Katins, švytėsi, kaip saulė smile.gif

Tuos auskariukus, galėtum ir iš arčiau parodyti ir akmenų nematau lens.gif

O koks čia siūlas? Ar koks nors šiltas ar kažkoks tipo medvilnė?

karsta.gif pagaliau vėl pajudėjo dovanos, o tai jau galvojau, kad taip ir nesibaigs šis swapas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 birželio 2011 - 14:49
nu va
jei gerai speju, ir nemaisau avataru. tai as poruociau sitaip
naktibalda su tavi ..
sapnelyte.... katinyti
smalsi. daivulyte

1.Oksytė - Smilga
2. netikėtai - Oksytė
3. sapnelyte - Daivulyte
4. Daivulyte
5. tavi
6. smalsi - miegutis
7. Smilga - Katinytis
8. miegutis - netikėtai
9. Naktibalda - Tavi
10. Katinytis

nebuciau ragana nujautus biggrin.gif

susimoviau, doh.gif cia smalsi mezge, ane ?

bet grazu, ypac gele is rankoviu susidaro, nelabai supratau kaip, bet grazu.

as ir negaliu mezginio paimt i ranka, nes man rankos prakaituoja, siula tempt reikia, zodziu, vasara ne man mezgimas...
Atsakyti
Chm, akmenuku sakot, auskarėliai ausyse, bet nelabai matosi ax.gif .
Net neturiu supračiau kas taip mezga, iš čia besirodžiusiu tik smalsi galėtu būti, tai dėkavoju labai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 06 10, 16:05)
Chm, akmenuku sakot, auskarėliai ausyse, bet nelabai matosi  ax.gif .
Net neturiu supračiau kas taip mezga, iš čia besirodžiusiu tik smalsi galėtu būti, tai dėkavoju labai  ax.gif .

pamirsau pamineti, kad manikene grazi 4u.gif
Atsakyti
Tai , kad monikienka visai nuslabus( gėda pasakyt, bet baisingai bijau kraujo ėmimu visokiu doh.gif , o po to taip puse dienos jaučiausi prastokokai), o ir truputi mokėjau pakarpyt kur nereik matyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Na , bet dėkui ir už tai drinks_cheers.gif .
Kerpen, tiesa apie siūlus nusimanau menkai, bet tai ne medvilnė tiksliai, o kas tokio tai net nežinau kaip tai vadinasi ( gal kokia vilnytė) g.gif . Labai mieli saulės geltonio siūlai. Tikiuosi paaiškins labiau pati mezgėjėlė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 10 birželio 2011 - 15:53
A jazau kokis gražums bigsmile.gif Čia smalsi darbelis 100procentų biggrin.gif Katinyti,gėris koksai ir grožis tave pasiekė thumbup.gif Jaučiu aš ir tokio noriu ax.gif
Smalsi rašyk man až išmatavimus metrinius centimetrinius,ką ax.gif Aš nusikopinsiu šitą šedevrą,jei nieks nesupyks blush2.gif Spalvų nekopinsiu,nemėgstu nei geltonos,nei oranžinės blush2.gif
Siūliukai panašūs iš vaizdo į moheriuką,ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 10 birželio 2011 - 16:39
Aš tai šiemet sergu geltona, net audini sukniai turiu geltona su gėlėm ryškiom thumbup.gif
Atsakyti