Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

Įspūdingas darbas, super
Atsakyti
Vau, koks gražus megztinukas-transformeris. Kaip medetkos mano darželį. wub.gif Smalsi, šauniai pasidarbavai.
Atsakyti
bigsmile.gif groooooooooooožis thumbup.gif
Atsakyti
kokios spalvos nuostabios wub.gif beje, Katinyti, aš irgi žiauriai žiauriai bijau tokių procedūrų ax.gif
Atsakyti
O ko čia bijot? Nieko baisaus tame nėr
Atsakyti
nžn ir aš tame nieko baisaus nematau smile.gif
Atsakyti
Man baisingai nemalonu.Gal dėl blogu patyrimu, nes karteli rankos puse buvo mėlyna ir gal kokia savaite baisingai skaudėjo doh.gif .Negaliu saves nugalėt ir sakyt kad nieko tokio, nors kaip dabar puikiai be jokiu jutimu taiso dantis bet nesakom , kad tai nieko tokio ir einam be baimės ax.gif 4u.gif .
Atsakyti
Ne taip jau ir puikiai tuos dantis taiso, vistiek jaučias kai adatą duria ir makaluoja lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
smile.gif palijo, bet vistiek mirštu nuo karščio doh.gif
Atsiprašau Katinyčio, už kankinimą rolleyes.gif na, kad teko mocherą tokiu oru rengtis doh.gif Kažkas prašė pasiaiškinti kodėl siuntinukai pastrigo, tai pradžioj palaikiau galiorką, bet paskui saulutė taip isilinksmino, kad net mano manikenas pabėgo rėkdamas...net nuotraukų neturiu lotuliukas.gif Auskariukai-akmenukai iš modelino. Fosforiniai, tad šviečia tamsoje biggrin.gif Dar kelius laisvus įdėjau, gal norėsis ilgesnių ax.gif Patys auskariukai arba sidabriniai arba pasidabruoti. Pirkau dvejus, bet paskui neatskiriau kas yra kas rolleyes.gif
Labai tikiuosi, kad bus panaudotos dovanos ir, kad patiks blush2.gif Man tai patiko Katinyčio nuotraukytės wub.gif O paskutinė labiausiai, net nesumąsčiusi buvau taip bigsmile.gif
Nežinau išmatavimų unsure.gif Savo 13metų vaikį vis aprenginėjau ir tikslinau ar dar megzti toliau lotuliukas.gif
Smilga, ten ne megztinis, o šalis su rankovėmis tongue.gif
Truputis nuotraukyčių
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 11 birželio 2011 - 13:36
doh.gif dėl chalvos dėžutės... lotuliukas.gif
Kai pamačiau, kad nesugebėjau adresato užrašyti, nuvariau į artimiausią parduotuvę dėžutės. Galvojau niekam nieko nesakysiu, kad tokia dura, bet paskui nusprendžiau, kad pasijuokti iš savęs reikia drąsos lotuliukas.gif
Atsakyti
Smalsi,ačiū labai už išdėliojimą šitą bigsmile.gif Baisiai man patiko šits transformerius thumbup.gif
Atsakyti
Tik dabar paskaičiau unsure.gif Sapnelyte, užuojauta 4u.gif
netikėtai, bandyki mirksiukas.gif Tik aš kitą kartą gal ilgesnes rankoves daryčiau g.gif
viskas,virbalus dedu į šoną, einu vašelio ieškotis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 11 birželio 2011 - 14:07