Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

kaip mane migdo, atrodo tuoj užmigsiu prie darbo stalo rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas wub.gif

Naktibalda, brangioji sveikinu labai nuosirdziai bigsmile.gif 4u.gif clap_1.gif TU SAUNUOLE!!!! Pasakysiu ir mamai, manau jai bus taip pat smagu tai isgirsti bigsmile.gif thumbup.gif

O as pabegau nuo interneto smile.gif Atidariau savo dirbtuvele, tai dabar didziaja dali laiko praleisiu ten bigsmile.gif . Cia siok toks issukis ir man ir namiskems. Bet tikiuosi, kad viskas bus gerai. Istikruju labai dziaugiosi, kad isdrisau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 06 15, 06:46)
Labas rytas  wub.gif

Naktibalda, brangioji sveikinu labai nuosirdziai  bigsmile.gif  4u.gif  clap_1.gif TU SAUNUOLE!!!! Pasakysiu ir mamai, manau jai bus taip pat smagu tai isgirsti bigsmile.gif  thumbup.gif

O as pabegau nuo interneto  smile.gif Atidariau savo dirbtuvele, tai dabar didziaja dali laiko praleisiu ten  bigsmile.gif . Cia siok toks issukis ir man ir namiskems. Bet tikiuosi, kad viskas bus gerai. Istikruju labai dziaugiosi, kad isdrisau  blush2.gif  biggrin.gif

Kurybines sekmes ! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas  wub.gif
Atidariau savo dirbtuvele, tai dabar didziaja dali laiko praleisiu ten  bigsmile.gif . Cia siok toks issukis ir man ir namiskems. Bet tikiuosi, kad viskas bus gerai. Istikruju labai dziaugiosi, kad isdrisau  blush2.gif  biggrin.gif

kaip fainai , lauksim foto sesijos is dirbtuveles mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif naktibalda sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
oksyte- šaunuolė kad nebijai iššūkių thumbup.gif 4u.gif sėkmės kūrybinės savuos darbuos tau
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 06 15, 05:46)
Labas rytas  wub.gif

O as pabegau nuo interneto  smile.gif Atidariau savo dirbtuvele, tai dabar didziaja dali laiko praleisiu ten  bigsmile.gif . Cia siok toks issukis ir man ir namiskems. Bet tikiuosi, kad viskas bus gerai. Istikruju labai dziaugiosi, kad isdrisau  blush2.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif opą Oksyt laukiam foto reportažo ir išsamaus bigsmile.gif bigsmile.gif ....
Atsakyti
Oksyte, labai džiugu dėl dirbtuvėlių. Įsivaizduoju, kad atsitraukusi nuo interneto ir netrukdoma namų rūpesčių, tuoj gausybę gražių darbų pažersi.
Atsakyti
Wow, Oksyte, kokia puiki žinia, kaip faina 4u.gif Gal galima plačiau? Kas kur kaip ir su kuo? Lb įdomu ax.gif
Mano svajonė irgi kada nors gyvenime turėt kokią dirbtuvėlę, tik šiuo metu neturėčiau ką joje dirbti, nes kažkaip jau kokie 4 mėn. man kūrybinė krizė, negaliu pažiūrėt į šilką... schmoll.gif

Hey o kaip mūsų swapas? jau baigėsi? Visos su dovanom>?
Atsakyti
Manau dar nesibaigė ax.gif
Atsakyti
Labas rytas  wub.gif

Naktibalda, brangioji sveikinu labai nuosirdziai  bigsmile.gif  4u.gif  clap_1.gif TU SAUNUOLE!!!! Pasakysiu ir mamai, manau jai bus taip pat smagu tai isgirsti bigsmile.gif  thumbup.gif

ačiū mieloji wub.gif
QUOTE(ELlJA @ 2011 06 15, 18:00)

Hey o kaip mūsų swapas? jau baigėsi? Visos su dovanom>?

dar ne, bet mano mergytė sakė nesupyks labai ,kad vėluoju grįžau va jau namo šiandien taigi griebsiu užbaiginėti su euforija ir manau kitos savaitės gal net pradžioje matysim mano vaizdus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 06 15, 22:32)

dar ne, bet mano mergytė sakė nesupyks labai ,kad vėluoju grįžau va jau namo šiandien taigi griebsiu užbaiginėti su euforija ir manau kitos savaitės gal net pradžioje matysim mano vaizdus  blush2.gif

jau žinau ,kai pamatysim tavo euforijos vaisius tai žagtelsim doh.gif ....finalas bus su jėga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2011 06 15, 23:47)
jau žinau ,kai pamatysim tavo euforijos vaisius tai žagtelsim doh.gif ....finalas bus su jėga biggrin.gif

nu baik tu, juk manęs taip stipriai neįpareigok blush2.gif , o tai vis reiks priedą daryti lotuliukas.gif
Atsakyti