Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

QUOTE(Naktibalda @ 2011 06 12, 21:29)
ryt ginuosi, man reiks palaikymo visokeripo, kas vudu, kas vufu, kas bele kas bile,kad padėtų  gun_smilie.gif

..šeip jau tu šaunuolė pas mus mirksiukas.gif ir be pagalbos viskas būtų super, bet dėl tavęs visos ryt kumštukus spaudžiam 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Už mane irgi kas gali laikykit, nes ryt sužinosiu , kas per biesas prie manes prilipo, kad jau taip vos gyva jaučiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 06 12, 22:05)
Už mane irgi kas gali laikykit, nes ryt sužinosiu , kas per biesas prie manes prilipo, kad jau taip vos gyva jaučiuosi  ax.gif

laikom laikom 4u.gif , aš šią savaitę irgi draugauju su gerklės skausmu doh.gif užkimus kaip vilkas
Atsakyti
Naktibalda bus tau vudu su specu Milda
Atsakyti
Nakti po 00.00 val. teko vaziuoti is Greitosios pagaLbos ligonines iki Santoriskiu blink.gif blink.gif blink.gif PLAUKEM doh.gif
Atsakyti
Laba,

laikau kumscius ir laukiu rezultatu...
Atsakyti
Na ka aš jau savo viska sužinojau, kalio trūksta katastrofiškai dėl to ir visi tie svaigimai, o visa kita normoj ax.gif .Galvoj skylė ir niekaip nesugalvuoju kuo čia natūraliai ta kali atstatyt ax.gif .Reiks pasikuist savo knygose.
Atsakyti
Katinyte, gal dar neblogai butu issiaiskinti kodel to kalio truksta g.gif
http://www.gaspadine...agos/kalis.html

Viskas, sugniauziu kumscius ir einu miegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2011 06 13, 12:36)
Nakti po 00.00 val. teko vaziuoti is Greitosios pagaLbos ligonines iki Santoriskiu blink.gif  blink.gif  blink.gif PLAUKEM  doh.gif

o pas mus sausra doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mums reikia Kaune matematikos ir Lietuviu kalbos mokytojos , vasarai pasimokinti , pasitikrinti zinias , dukra baige 8 klases, istojo i gimnazija , jai is matematikos ir is lietuviu isejo po 8 , bet bijau kad gimnazijoj bus tempas ir ji strigti ax.gif gal kas pazistat kokias kaunietes mokytojas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 06 12, 21:26)
Vaje  bigsmile.gif Net pasimeciau  blush2.gif O kokius ismatavimus reikia duoti?  4u.gif

Ūgį ir krūtinės apimtį cool.gif
Atsakyti
nu viskas thumbup.gif thumbup.gif jau po visko....perestukinė gavo 10 thumbup.gif thumbup.gif, ačiū už visus burtus , kumšęius ir ką tik nori, ačiū wub.gif eiinu šampaną šausiu wub.gif vaišinu ir jus nors virtualiai

user posted image

Atsakyti