Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

Nuostabus darbas wub.gif As tai dar ir sijona sumastyciau padaryti biggrin.gif Bet kieeeeek darbelio cia ideta blink.gif
Pasmalsausiu blush2.gif Paskutinej nuotraukoje pasirode, kad sujungimai kitokios spalvos g.gif Taip?
Turiu lapeliu ir gelyciu prisinerus begales, tik sujungti reikia, prasysiu konsultacijos greitu laiku ax.gif
Viskas, mergaites, dingstu porai dienu is namu. Jei siuntinukas ateis, tai mano smalsi mama ji prakrapstys biggrin.gif Tad galima ir kita savaite man siusti, nes norisi paciai ispakuoti bigsmile.gif
Kerpena, puiki suknute. Vogsiu ideja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 25 gegužės 2011 - 21:36
Vau, Netikėtai!!!! Darbelio tai jomajo!!! Ryškiai kitaicų turi pilną padvalą. Aš gal per visą likusį gyvenimą ir numegzčiau tas atskiras dalelytes, bet jau sujunginėtų jas į vieną visumą tai anūkai blink.gif
Labai gražus transformeris ir variantų kiek!!! Super!
Atsakyti
Netikėtai - fantastiškas darbas blink.gif thumbup.gif wub.gif
Ir dar ji drįsta dejuoti.

Nerealu. Kiek čia darbo. O dar ir transformuojasi neprasčiau nei kitų 4u.gif

Niekada dar tokio tikro airiško nėrinio ir nesu nunėrus su tokiais tinklais. Vis eilė neateina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 gegužės 2011 - 22:19
Nu šakės . Kaip nukrito apatinis žandikaulis taip ir negrįšta vieton
Atsakyti
smoke.gif new_russian.gif sokiai.gif ..užpavydėjot ane...
Atsakyti
Dar kartą pasižiūrėjau paskutinė dovaną ryto šviesoje - nu nepaprastai gražu wub.gif
reiks prašytis pas netikėtai į kursus smile.gif

Tik man neaišku, kieno buvo daryta ta dovana, kur karoliai ir apyrankės visaip transformuojasi? g.gif

Ar čia visoms, viskas aišku ir todėl tyli?
ar čia aš pražiopsojau?
ar čia taip niekam neįdomu?
Atsakyti
Kerpena, nu tai ten Daivylytės dovana
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2011 05 26, 07:09)
smoke.gif  new_russian.gif  sokiai.gif ..užpavydėjot ane...

beee.gif Aš turiu skarą Netikėtos darytą

Kerpena, mes įtariam Daivulytę dėl tos dovanos, o kadangi jos dabar nėra, tai kaip sakoma "молчание значит согласие" rolleyes.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
Antra para sprendžiu vieną didelę problemą-nežinau ką toliau megzt doh.gif Niekaip nerandu kažko to kas mano siūlų liekanoms tiktų lotuliukas.gif
QUOTE(smalsi_ @ 2011 05 25, 22:27)
Nuostabus darbas  wub.gif As tai dar ir sijona sumastyciau padaryti biggrin.gif Bet kieeeeek darbelio cia ideta  blink.gif
Pasmalsausiu  blush2.gif Paskutinej nuotraukoje pasirode, kad sujungimai kitokios spalvos g.gif Taip?

Jap,tinkliukas šiek tiek tamsesnio siūlo.man gražiau kai tinkliuko siūliukas nors per pusę plonesnis,nėrinys lengvumo įgauna.Labai sunku rast tokios pat spalvos. ax.gif

QUOTE(_Smilga_ @ 2011 05 25, 23:14)
Vau, Netikėtai!!!! Darbelio tai jomajo!!! Ryškiai kitaicų turi pilną padvalą. Aš gal per visą likusį gyvenimą ir numegzčiau tas atskiras dalelytes, bet jau sujunginėtų jas į vieną visumą tai anūkai  blink.gif
Labai gražus transformeris ir variantų kiek!!! Super!

Smilga neturiu padvalo-galiu kitaicus tik balkone laikyt-bet jeigu užpuls migracijos tarnyba,ką tadum reiks daryt g.gif

QUOTE(Kerpena @ 2011 05 26, 08:21)
Dar kartą pasižiūrėjau paskutinė dovaną ryto šviesoje - nu nepaprastai gražu wub.gif
reiks prašytis pas netikėtai į kursus smile.gif

Panos,klauskit jei reikia,padėsiu kuom galėsiu-bet aš gi irgi nekokia žinovė-pamatau ir bandau.Tai kartais gaunas o kartais nelabai blush2.gif Bet patyrimais pasidalinsiu-mėgstu būti naudinga ax.gif

Dar kartą visomslabai ačiū už tooookkkįįįį įvertinimą 4u.gif
Atsakyti
netiketai, o manęs kažkaip net ir nenustebino Tavo darbas, nes jaučiau ir žinojau, kad bus kažkas labai gražaus ir "stipraus". kai žmogus turi auksines rankas, kiti gali džiaugtis šedevrais 4u.gif Uf, tikrai labai šauniai padirbėta. Tas liemenės variantas jėgiškai atrodo blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 05 26, 08:52)
Smilga neturiu padvalo-galiu kitaicus tik balkone laikyt-bet jeigu užpuls migracijos tarnyba,ką tadum reiks daryt g.gif

A tai kaip tu čia taip be padvalo? g.gif Kaimynai užėmę naminę varo? hihihi.gif
O dėl balkono - nepergyvenk - gi ne pasienį gyveni. Ir ne Pabradėj lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne nu faktiškai aš jį kaip ir turiu,bet praktiškai-ne.Kai pirkom butą neapsižiūrėjom-savininkai prakalę kažkokiem pseudo verslininkam-jie ten tipo kažką sandėliuoja lotuliukas.gif Dabar atseit jau išsikraustė,bet pamiršo mums raktus palikt,tai vistiek neįeinam.Tai vat turiu ,bet vistiek neturiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti