Mergos, man nuo vakar simptomai tokie kaip roto viruso, tik nevemiu. Blyn, kaip žiauru, temperatūra 38,5, silpnumas neišpasakytas
Hey, Kerpena, labai gražu
spalvytės superinės parinktos ir suderinta viskas
Mergos, man nuo vakar simptomai tokie kaip roto viruso, tik nevemiu. Blyn, kaip žiauru, temperatūra 38,5, silpnumas neišpasakytas
čia kažkas siaučia jaučiu... Eisiu šian pas gydytoją.
Kai mūsų vaikai sirgdavo, mes su vyru dažnai tokia lengva forma prasirgdavom. Kelias dienas negera, valgyt nesinori, pilvas kažkoks lyg akmenų prikištas...
QUOTE(ELlJA @ 2011 05 25, 11:51)
čia kažkas siaučia jaučiu... Eisiu šian pas gydytoją.
Elija virusiuks pagavo.Sveik mergyt
Man beveik savaitę ne kas buvo-tik aš be temperatūros prasirgau.
Jetau kaip dėjo kruša, per 5 min žėmė buvo nuklota žirnio dydžio gabaliukais
Pas mus Kaune iš ryto nulijo taip nuo širdies, o dabar lyg ir nieko, tik vėjas didelis. Einu pas gydytoją, pasiimsiu biuletenį
tegu pasisiunta visi
Netikėtai
didelis dėkuui tu šaunuolė, man patiko ,kai pamačiau instrukciją dar labiau pradėjo patikti
viską tu moki tiek darbo įdėjus, dar kartą ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūū
tik dbr paprašysiu paslaugos įkelk jei gali fot, nes tik prisėdau prisiduot ir lekiu toliau, o ir fotikas dbr toli
o tavo fotkėse viskas super išdėstyta
didelis dėkuui tu šaunuolė, man patiko ,kai pamačiau instrukciją dar labiau pradėjo patikti
tik dbr paprašysiu paslaugos įkelk jei gali fot, nes tik prisėdau prisiduot ir lekiu toliau, o ir fotikas dbr toli
Man tai baisiai idomu ka gi cia miegutis gavo
O vaizdu tai ner
O vaizdu tai ner
Oi mergiukai,ką tik parlėkiau iš darbo nutūpiau prie kompo.Ogi žiū-miegutis kažką gavo
Ir dar sako,kad nuo manęs
Geras
QUOTE(netikėtai @ 2011 05 25, 20:14)
Oi mergiukai,ką tik parlėkiau iš darbo nutūpiau prie kompo.Ogi žiū-miegutis kažką gavo
Ir dar sako,kad nuo manęs
Geras 
taip nuo tavyyyyyy
dbr man pavydės visos
Nus pas manįs baisiai prastos nuotraukikės,nesutvarkytos
Ar tokios tiks?
Paguldysiu pupą ir inmesiu jei nepyksit už kokybę
Paguldysiu pupą ir inmesiu jei nepyksit už kokybę
Nepyksim, nepyksim tik rodikit greiciau
Mano pupos jau paguldytos, as su ledais, laukiu vaizduuuu
Mano pupos jau paguldytos, as su ledais, laukiu vaizduuuu