Įkraunama...
Įkraunama...

Kavitacija namų sąlygomis

QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 09 02, 09:19)
Kazkaip tai i vandeni bijau as ta galva kisti biggrin.gif Bandysiu i bliuda folija ir daug gelio wink.gif Siandien vakare ismeginsiu ir parasysiu apie rezultatus wink.gif Jeigu skyles isdegs, tada tikrai jau limfodrenazo aparaciuka pirksiu, o jei ne..  g.gif  Ko gero vel pradesiu mastyti, verta ar ne sad.gif

Na idomu labai bigsmile.gif Lauksim rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 09 02, 13:30)
Na idomu labai  bigsmile.gif  Lauksim rezultatu  4u.gif

Na va, eksperimentatore sugrizo biggrin.gif

Padariau eksperimenta su folija ir lasiniais ir pasirodo aparaciukas tikrai veikia (jei tiketi tais testais) lotuliukas.gif Folijoje per 5 min "isdeginau" viena didele skyle (1-2 cm skersmens) ir daug mazyciu skyluciu aplinkui biggrin.gif O kai pridejau aparaciuko galvute prie lasinio be odos, tai tas tuoj pat pradejo lydytis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gelis is skaidraus is kart patapo baltu smile.gif Paskui rankoje laikydama ta lasini pabandziau dar pacirskinti, tai is kart rankos riebaluotos pasidare biggrin.gif Tai va - turetu ir musu lasinukus Pandute tirpdyti lotuliukas.gif Na zinoma, jei ir tie testai nera apgaule biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 09 02, 20:45)
Na va, eksperimentatore sugrizo biggrin.gif

Padariau eksperimenta su folija ir lasiniais ir pasirodo aparaciukas tikrai veikia (jei tiketi tais testais)  lotuliukas.gif  Folijoje per 5 min "isdeginau" viena didele skyle (1-2 cm skersmens) ir daug mazyciu skyluciu aplinkui biggrin.gif O kai pridejau aparaciuko galvute prie lasinio be odos, tai tas tuoj pat pradejo lydytis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gelis is skaidraus is kart patapo baltu smile.gif Paskui rankoje laikydama ta lasini pabandziau dar pacirskinti, tai is kart rankos riebaluotos pasidare biggrin.gif Tai va - turetu ir musu lasinukus Pandute tirpdyti  lotuliukas.gif  Na zinoma, jei ir tie testai nera apgaule biggrin.gif

Nu liuks!!! Kadangi salonai tokiu budu reklamuojasi, tai gal ir galima tiketi tais testais, nes jei tai nieko nesakytu apie ju aparato kokybe, tai ko gero tyletu ax.gif O jei lasini tirpdo, tai manau ir musu lasinukus turetu, nes juk riebalai yra riebalai rolleyes.gif

Smagu, kad pasidalinai informacija, manau visoms bus naudinga thumbup.gif Eksperimentatore lotuliukas.gif Uz ta laboratorini tau 10 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 09 02, 22:22)
Nu liuks!!! Kadangi salonai tokiu budu reklamuojasi, tai gal ir galima tiketi tais testais, nes jei tai nieko nesakytu apie ju aparato kokybe, tai ko gero tyletu  ax.gif  O jei lasini tirpdo, tai manau ir musu lasinukus turetu, nes juk riebalai yra riebalai  rolleyes.gif

Smagu, kad pasidalinai informacija, manau visoms bus naudinga  thumbup.gif  Eksperimentatore  lotuliukas.gif  Uz ta laboratorini tau 10  drinks_cheers.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tai ka, organizuojames limfodrenazo aparaciukus ir tada jau laikykites, lasinukai-riebaliukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 09 03, 10:07)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai ka, organizuojames limfodrenazo aparaciukus ir tada jau laikykites, lasinukai-riebaliukai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na jo, butu gerai pajamti tuos aparaciukus. As kol kas neturiu kaviatcijos aparato, bet ir siaip manau bus liuks pasimasazuoti, turetu buti nerealiai gera bigsmile.gif , o man dar venoms sveika thumbup.gif Bus liuks ir taip, kol apsispresiu koki kavitacijos aparata pirkti.

Naura,

O jei tie IR spinduliai veikia kaip pirtis, tai gal zinot kur galima gauti kokiu tai spec kojiniu ar antrankiu, kad nepriprakaituoti to presoterapijos aparato daliu uzsegamu?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 09 03, 14:44)
Na jo, butu gerai pajamti tuos aparaciukus. As kol kas neturiu kaviatcijos aparato, bet ir siaip manau bus liuks pasimasazuoti, turetu buti nerealiai gera  bigsmile.gif , o man dar venoms sveika  thumbup.gif  Bus liuks ir taip, kol apsispresiu koki kavitacijos aparata pirkti.

Naura,

O jei tie IR spinduliai veikia kaip pirtis, tai gal zinot kur galima gauti kokiu tai spec kojiniu ar antrankiu, kad nepriprakaituoti to presoterapijos aparato daliu uzsegamu?

O tie antkojai ir antrankiai maunasi bet kokiu aparatu darantis limfodrenaza smile.gif Bet va kur ju gauti irgi galvoju biggrin.gif Salonuose tai duoda tokius didelius maisus, ga kur pas mus ju galima isigyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 09 04, 09:24)
O tie antkojai ir antrankiai maunasi bet kokiu aparatu darantis limfodrenaza smile.gif Bet va kur ju gauti irgi galvoju biggrin.gif Salonuose tai duoda tokius didelius maisus, ga kur pas mus ju galima isigyti? smile.gif

Tai va, gal Naura zinos is kur gauti arba bent jau kaip jie vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif pati pradejau tuo dometis ir atradau gera akcija, ji vyks dar kelias dienas:
http://www.50proc.lt...is--masazas-328

1 proceduros kaina 79lt vietoj 250lt + limfodrenazinis masazas smile.gif

Manau tai puiki kaina.
P.S Noreciau Jusu paklausti po keliu proceduru pastebejot pokycius ir kiek cm nukrito??

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idomii: 04 rugsėjo 2011 - 17:34
QUOTE(Gusha @ 2011 09 03, 14:44)
Na jo, butu gerai pajamti tuos aparaciukus. As kol kas neturiu kaviatcijos aparato, bet ir siaip manau bus liuks pasimasazuoti, turetu buti nerealiai gera  bigsmile.gif , o man dar venoms sveika  thumbup.gif  Bus liuks ir taip, kol apsispresiu koki kavitacijos aparata pirkti.

Naura,

IR spinduliuose labai ilgai reikia sildytis, kad suprakaituotum, o procedura tikrai tiek netruks. Jie veikia giliau wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Idomii @ 2011 09 04, 18:34)
Sveikos smile.gif pati pradejau tuo dometis ir atradau gera akcija, ji vyks dar kelias dienas:
http://www.50proc.lt...is--masazas-328

1 proceduros kaina 79lt vietoj 250lt + limfodrenazinis masazas smile.gif

Manau tai puiki kaina.
P.S Noreciau Jusu paklausti po keliu proceduru pastebejot pokycius ir kiek cm nukrito??

4u.gif

Ateikite pas mane as Jums be akcijos uz pigiau padarysiu lotuliukas.gif Kaina nesveikai didele, jei rimtai..
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2011 09 04, 12:58)
Tai va, gal Naura zinos is kur gauti arba bent jau kaip jie vadinasi  biggrin.gif

Parasiau 4u.gif

Atrodo jie taip 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Bet tai masazo centruose deda daug paprastesnius - tokias celofano imautes, kaip maisus kojoms, tai gal zinote, kur tokiu galima butu isigyti? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau ir aš pasidalinti savo patirtimi su kavitacijos aparatais, tik aš ne namie dariaus, o salone.
Pirmiausia, ką man sakė, tai kad negalima darytis daugiau nei pusvalandį per penkias dienas, nes kitaip kenkia kepenims ir t.t., kadangi suskaidoma per daug riebalų ir apnuodijamas kūnas. O limfos drenažą būtina darytis iškart po procedūros su kavitacijos aparatu ir kuo intensyvesnis drenažas, tuo geresni rezultatai. O geriausia jei drenažas daromas dvigubai dažniau nei kavitacija. Bet gal jie čia norėjo savo procedūras labiau pareklamuot?
Plius liepė vandens bent litru daugiau per dieną gerti ir sportuoti bent tris kartus per savaitę (bet aš visada sportuoju bent keturis, tai čia nieko nekeičiau).

Deja, nors aš šiuos nurodymus sekiau ir visus ženklus, kad viskas gerai vyksta jaučiau (garsas ausyse per procedūrą, labai įkaistanti oda (dažnai prireikdavo papildomai gelio), po limfos drenažo ir vakuumo net atsirasdavo mėlynės, tokį stiprų man darydavo), bet rezultatas buvo liūdnas - po dešimties kavitacijos procedurų tik po vieną cm nuo šlaunų nusivyniojo. Man bandė sakyt, kad čia todėl, kad šlaunys, atseit nuo kitų vietų greičiau viskas vyksta, bet vis tiek buvau labai nusivylus, nes laiko sugaišau nemažai ir man buvo prižadėję daug geresnį rezultatą.

Žodžiu, teoriškai kavitacija veikia, bet tai lėtas lėtas procesas ir nelabai vertas investuotų pinigų ir laiko į šitas procedūras. Galbūt labiau padeda palyginti odą, pvz. kai kamuoja celiulitas, bet mano problema buvo būtent lokalizuotos riebalų sankaupos ir tik toj vienoj vietoj, ir kažkaip pagalvojau, kad jau gal man geriau su jom gyvent, nei kad taip laiką ir pinigus eikvot. Žodžiu, aš labai pagalvočiau prieš perkant tokį aparatą, ar tie porą cm, kuriuos jis padės numest verti pinigų ir laiko.
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 09 02, 20:45)
Folijoje per 5 min "isdeginau" viena didele skyle (1-2 cm skersmens) ir daug mazyciu skyluciu aplinkui

drinks_cheers.gif ar pastebejot, kada pradejo atsirasti skyles? Per kiek laiko pasirode? Vienoj vietoj rageli laiket, ar judinot? O as vis neatsistebiu, kiek drasos jus turit, man tai ziauriai baisu butu doh.gif Neskauda, kai sprogdinat?
Papildyta:
QUOTE(Stirniukai @ 2011 09 05, 13:45)
Žodžiu, teoriškai kavitacija veikia, bet tai lėtas lėtas procesas

kai paskaitydavau kosmetologiu diskusijas, rase, kad daugiau patenkinti yra tie, kas dideli virsvori turi, kad kazkaip apkuniam 10 cm riebalu graiciau isnyksta, nei kol nuo kudo 1 cm nukris
Atsakyti