Įkraunama...
Įkraunama...

Kavitacija namų sąlygomis

QUOTE(Gusha @ 2011 08 29, 08:27)
Na, merginos, kas kavituojates, jau girkites rezultatais  bigsmile.gif  Kur visos dinge  unsure.gif

Tai vat ir as kartais bijau, akd tu rezultatu nelabai yra kuo girtis, todel ir dinge...
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 08 31, 13:20)
Tai vat ir as kartais bijau, akd tu rezultatu nelabai yra kuo girtis, todel ir dinge...

O tai nepadeda? Koks jusu aparatas?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 08 31, 14:18)
O tai nepadeda? Koks jusu aparatas?

Pries perkant ir as laukiu atsiliepimu... Bet ziuriu, akd jau labai silpnai cia..
Atsakyti
Na man tai kol kas nepadejo... Bet ko gero cia ne Pandos kalte, o tai, kad per velai darydavausi limfodrenaza. Kiek pavyko issiaiskinti, po kavitacijos IS KART reikia darytis limfodrenaza, o as, kadangi gyvenu mazame miestelyje ir man iki artimiausio limfodrenazo 45 km, tai net ir is kart po kavitacijos ten nulekusi gali buti, kad per velai ji pasidarydavau, nes gydytoju nuomone, limfodrenaza po kavitacijos reikia pasidaryti 30 min begyje, o as uztrukdavau 1,5 val. Per tiek laiko "suskystinti" riebalai galejo vel susigerti i riebalu lasteles ir del to galbut nesulaukiau as jokiu rezultatu smile.gif Tik vat susimasciau, o kaip su kavitacija, kai ji daroma ne 30 min, o 1 val..? g.gif Kai kurie salonai siulo 1 ar net 2 val kavitacijos seansa, tai taip iseina, kad ilgai daryta kavitavija yra beprasme, tik paskutinis pusvalandis veiksmingas? doh.gif Nu nezinau, nezinau kaip cia yra biggrin.gif Kol visko pati neisbandziau, tai nedristu sakyti veiksminga ta kavitacija ar nelabai smile.gif Ko gero tikrai reikia ismeginti kavitacija 30 min ir is kart pulti darytis limfodrenazo, tai vat - man dabar vienintele iseitis pirktis limfodrenazo aparaciuka ir is naujo viska meginti smile.gif Aciu Gushai uz pagalba wink.gif Na kol neismeginsiu rekomenduoto derinuko (30 min kavitacija ir is kart 30 min limfodrenazas), tai nepateiksiu savo konkrecios nuomones apie sia procedura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 08 31, 17:17)
Na man tai kol kas nepadejo... Bet ko gero cia ne Pandos kalte, o tai, kad per velai darydavausi limfodrenaza. Kiek pavyko issiaiskinti, po kavitacijos IS KART reikia darytis limfodrenaza, o as, kadangi gyvenu mazame miestelyje ir man iki artimiausio limfodrenazo 45 km, tai net ir is kart po kavitacijos ten nulekusi gali buti, kad per velai ji pasidarydavau, nes gydytoju nuomone, limfodrenaza po kavitacijos reikia pasidaryti 30 min begyje, o as uztrukdavau 1,5 val. Per tiek laiko "suskystinti" riebalai galejo vel susigerti i riebalu lasteles ir del to galbut nesulaukiau as jokiu rezultatu smile.gif Tik vat susimasciau, o kaip su kavitacija, kai ji daroma ne 30 min, o 1 val..?  g.gif  Kai kurie salonai siulo 1 ar net 2 val kavitacijos seansa, tai taip iseina, kad ilgai daryta kavitavija yra beprasme, tik paskutinis pusvalandis veiksmingas?  doh.gif  Nu nezinau, nezinau kaip cia yra biggrin.gif Kol visko pati neisbandziau, tai nedristu sakyti  veiksminga ta kavitacija ar nelabai smile.gif  Ko gero tikrai reikia ismeginti kavitacija 30 min ir is kart pulti darytis limfodrenazo, tai vat - man dabar vienintele iseitis pirktis limfodrenazo aparaciuka ir is naujo viska meginti smile.gif Aciu Gushai uz pagalba wink.gif Na kol neismeginsiu rekomenduoto derinuko (30 min kavitacija ir is kart 30  min limfodrenazas), tai nepateiksiu savo konkrecios nuomones apie sia procedura smile.gif

Tai jei daro 2 valandas, tai cia gal vos ne visa kuna, ir ne vienoje vietoje, o begioja visur ir pabaigia visur begiojnat. Tai tie riebaliukai kaip ir nespeja subegti. O Gusha, tai taip, nereali thumbup.gif Jei tau pasiteisins, tada griebsim geresni kavitacijos aparata mirksiukas.gif Nes as nenoriu investuoti pinigu, kol nezinau, ar realus efektas yra, ar cia tik reklamos..
Atsakyti
Nemanau, kad per visa kuna begioja, nes kazin ar tada irgi koks nors efektas butu smile.gif Greitai prabegus kazin ar spetu riebalu lasteles susprogineti, o kol kavitacijos galva griztu i ta pradine vieta, apibegusi visa kuna, tai jauciu ta pradine vieta jau seniai butu atshalusi ir taip pat tokia procedura butu veltui... Na cia tik mano nuomone smile.gif Bet ji susidare is perziuretu kruvos video, kaip daro kavitacija - ilgeliau apsistoja ties viena vieta, o toliau pereina prie kitos, bet nemaciau ne karto, kad greitai per visa kuna begiotu smile.gif
Gal kazkas daugiau turit patirties, kaip gi daroma ta kavitacija? Gal tame ir esme, kad as kazka blogai dariau? Ar galimas toks variantas - greitai bet ilgai visa kuna apdirbineti? bigsmile.gif
Visai tuoj pasimesiu ir bijosiu ka nors toliau darytis biggrin.gif Jooo, ir man ziauriai baisu, kad busiu ismetusi pinigus i bala ir dar toliau ruosiuosi juos mesti doh.gif TIkiuosi, as klystu.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabriukasg: 31 rugpjūčio 2011 - 17:18
QUOTE(Gusha @ 2011 08 29, 08:27)
Na, merginos, kas kavituojates, jau girkites rezultatais  bigsmile.gif  Kur visos dinge  unsure.gif

Labutes visos. Neturiu as kuo girtis, visai nusivylus verysad.gif Pradzia buvo labai gera, man per kelis menesius beveik 7 cm klubai sumazejo ir VISKAS, kaip sustojo, nuo liepos pabaigos a nei puse cm daugiau nenukrito verysad.gif nesuprantu kame beda, nes riebalu dar tikrai turiu, kodel toliau nieko nejuda, neisivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(olana @ 2011 08 31, 19:43)
Labutes visos. Neturiu as kuo girtis, visai nusivylus  verysad.gif  Pradzia buvo labai gera, man per kelis menesius beveik 7 cm klubai sumazejo ir VISKAS, kaip sustojo, nuo liepos pabaigos a nei puse cm daugiau nenukrito  verysad.gif nesuprantu kame beda, nes riebalu dar tikrai turiu, kodel toliau nieko nejuda, neisivaizduoju

Olana, o jus limfodrenaza kiek laiko praejus nuo kavitacijos darotes? unsure.gif
P.S. Pamaciusi jusu zinute jau galvojau pasiguosiu, kad viskas bus gerai, bet perskaicius visai rankos zemyn nusviro sad.gif sad.gif sad.gif Nu nejaugi tai tik reklama ??? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabriukasg: 31 rugpjūčio 2011 - 19:42
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 08 31, 18:16)
Gal kazkas daugiau turit patirties, kaip gi daroma ta kavitacija? Gal tame ir esme, kad as kazka blogai dariau? Ar galimas toks variantas - greitai bet ilgai visa kuna apdirbineti?  bigsmile.gif 
Visai tuoj pasimesiu ir bijosiu ka nors toliau darytis biggrin.gif Jooo, ir man ziauriai baisu, kad busiu ismetusi pinigus i bala ir dar toliau ruosiuosi juos mesti  doh.gif  TIkiuosi, as klystu..  unsure.gif

As domejausi tais aparatais ir gamintoju klausiau, kaip naudoti, ar veikia. Nu aisku, nesakys gi kad neveikia... Sake tikrai darant viska teisingai turi buti rezultatai ir patare per viena procedura 'apdirbineti' viena zona ir tai turetu trukti 45 min. Kita diena galima paimti kita zona ir vel 45 min. ja grazinti, nes kiek suprantu, nuo to ultragarso turi net isilti kazkiek poodinis sluoksnis. Daryti reikia letai, sukant spirales, o po to aisku limfodrenaza. Dar kazkur isskaiciau, kad pries procedura reikia isgerti 1 l vandens. Tada turbut kol vyks procedura, iskart viskas su vandenuku ir limfa salinsis. Zodziu, paaiskinti graziai nemoku, bet esme gal pagausite.

Kita vertus, kazkiek vistiek turetu sumazeti apimtys, net jei nespejate laiku i limfodrenaza, nes kaip raso, proceduros metu 90% suirusiu riebalu lasteliu keliauja i limfa, o 10% tiesiai i krauja. Taigi, tie, kurie keliauja i limfa, nepadarius limfodrenazo, isigeria i sveikas riebalu lasteles, o tie, kur i krauja, jau nebeisigeria, tad ben tie 10% tureti kazkiek apmazinti apimtis, tik aisku daug leciau.

Dar kazkur skaiciau, kad proceduros metu galima apmazinti apimtis 1 cm, tai jei tai 100%, tada nespejus laiku padaryti limfodrenazo, turetu apimtys pamazeti 1 mm. Vo taip. Tada po 10 proceduru sumazetu apimtys 1 cm rolleyes.gif

Zodziu, priskiedziau jau cia lotuliukas.gif Gal suprasit, ka norejau pasakyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 08 31, 23:20)
As domejausi tais aparatais ir gamintoju klausiau, kaip naudoti, ar veikia. Nu aisku, nesakys gi kad neveikia... Sake tikrai darant viska teisingai turi buti rezultatai ir patare per viena procedura 'apdirbineti' viena zona ir tai turetu trukti 45 min. Kita diena galima paimti kita zona ir vel 45 min. ja grazinti, nes kiek suprantu, nuo to ultragarso turi net isilti kazkiek poodinis sluoksnis. Daryti reikia letai, sukant spirales, o po to aisku limfodrenaza. Dar kazkur isskaiciau, kad pries procedura reikia isgerti 1 l vandens. Tada turbut kol vyks procedura, iskart viskas su vandenuku ir limfa salinsis. Zodziu, paaiskinti graziai nemoku, bet esme gal pagausite.

Kita vertus, kazkiek vistiek turetu sumazeti apimtys, net jei nespejate laiku i limfodrenaza, nes kaip raso, proceduros metu 90% suirusiu riebalu lasteliu keliauja i limfa, o 10% tiesiai i krauja. Taigi, tie, kurie keliauja i limfa, nepadarius limfodrenazo, isigeria i sveikas riebalu lasteles, o tie, kur i krauja, jau nebeisigeria, tad ben tie 10% tureti kazkiek apmazinti apimtis, tik aisku daug leciau.

Dar kazkur skaiciau, kad proceduros metu galima apmazinti apimtis 1 cm, tai jei tai 100%, tada nespejus laiku padaryti limfodrenazo, turetu apimtys pamazeti 1 mm. Vo taip. Tada po 10 proceduru sumazetu apimtys 1 cm  rolleyes.gif

Zodziu, priskiedziau jau cia  lotuliukas.gif  Gal suprasit, ka norejau pasakyti  rolleyes.gif

Na galbut, Gusha, tu ir teisi. Gal man tikrai po 1 mm mazejo kaskart ir po 15 proceduru nieko keisto, kad nelabai ka pajutau smile.gif Bet kad neteisingai kazka dariau, tai faktas. Va olanai pavyko 7 cm "sudeginti" - mano nuomone tai jau sioks toks pasiekimas. Tik klausimas kodel toliau "nedega" jos riebaliukai? g.gif Gal tikrai kazka irgi ne taip daro? Na misliu cia daug. Truputi mistinis dalykas. Ir dar del ko vis dar norisi nors maza maza dalelyte tiketi tomis proceduromis, kad kruvos salonu jas siulo ir tikrai ne uz menka kaina, tai jeigu jos butu vien tik reklama ir daugiau nieko tokio, tai kazin ar salonai taip smarkiai rizikuotu imdami diiidelius pinigus uz beveiksmes proceduras.. g.gif
O dar, Gusha, darant kavitacijos proceduras, skaiciau, kad bent 3 dienas po sios proceduros negalima valgyti riebaus, saldaus ir pan. maisto - na to, nuo kurio labai lengvai riebaliukai pas mus kaupiasi. O taip pat tas 3 dienas po proceduros negalima valgyti astraus maisto, juros gerybiu. Ir rekomenduojamas didesnis fizinis kruvis - tarkim paminti elipsini treniruokli, kad riebaliukai, atsidure kraujyje, kuo greiciau susidegintu. Tai as del saves abejoju dar ir del to, kad tikrai nelabai man gaudavosi 3 dienas po kavitacijos vien kruopomis misti biggrin.gif Ko gero pati kalta ir esu, kad nieko nepasiekiau. Na o suderinus kavitacija, limfodrenaza tuoj pat ir 3 dienas prisilaikant liesesnio maisto dietos, galbut tikrai pavyks smile.gif
P.S. Va dar del kavitacijos smile.gif Paskutines 4 proceduras dariausia butent taip, kaip tu, Gusha, aprasei - viena kuno dali, ir ilgai, tai zinokit, merginos - kartais tai gali buti pavojinga blush2.gif Nepersistenkit wink.gif Nes as pilva 2 kartus buvau iki pulinuku "nusivariusi" - atrode kaip nudegintas, bet kita diena tokiais kaip spuogeliais, kaip pulinukais visa pilva ismetydavo ir labai skaudedavo:) Ypac smarkiai antra karta.. doh.gif Tai vat - nepersistenkite smile.gif Reikia kazkaip aukso viduriuka pasiekti - nei per silpnai ir per trumpai, nei per smarkiai ir per ilgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 08 31, 23:40)
Na galbut, Gusha, tu ir teisi. Gal man tikrai po 1 mm mazejo kaskart ir po 15 proceduru nieko keisto, kad nelabai ka pajutau smile.gif Bet kad neteisingai kazka dariau, tai faktas. Va olanai pavyko 7 cm "sudeginti" - mano nuomone tai jau sioks toks pasiekimas. Tik klausimas kodel toliau "nedega" jos riebaliukai? g.gif  Gal tikrai kazka irgi ne taip daro? Na misliu cia daug. Truputi mistinis dalykas. Ir dar del ko vis dar norisi nors maza maza dalelyte tiketi tomis proceduromis, kad kruvos salonu jas siulo ir tikrai ne uz menka kaina, tai jeigu jos butu vien tik reklama ir daugiau nieko tokio, tai kazin ar salonai taip smarkiai rizikuotu imdami diiidelius pinigus uz beveiksmes proceduras..  g.gif 
O dar, Gusha, darant kavitacijos proceduras, skaiciau, kad bent 3 dienas po sios proceduros negalima valgyti riebaus, saldaus ir pan. maisto - na to, nuo kurio labai lengvai riebaliukai pas mus kaupiasi. O taip pat tas 3 dienas po proceduros negalima valgyti astraus maisto, juros gerybiu. Ir rekomenduojamas didesnis fizinis kruvis - tarkim paminti elipsini treniruokli, kad riebaliukai, atsidure kraujyje, kuo greiciau susidegintu. Tai as del saves abejoju dar ir del to, kad tikrai nelabai man gaudavosi 3 dienas po kavitacijos vien kruopomis misti biggrin.gif Ko gero pati kalta ir esu, kad nieko nepasiekiau. Na o suderinus kavitacija, limfodrenaza tuoj pat ir 3 dienas prisilaikant liesesnio maisto dietos, galbut tikrai pavyks smile.gif
P.S. Va dar del kavitacijos smile.gif Paskutines 4 proceduras dariausia butent taip, kaip tu, Gusha, aprasei - viena kuno dali, ir ilgai, tai zinokit, merginos - kartais tai gali buti pavojinga  blush2.gif  Nepersistenkit wink.gif Nes as pilva 2 kartus buvau iki pulinuku "nusivariusi" - atrode kaip nudegintas, bet kita diena tokiais kaip spuogeliais, kaip pulinukais visa pilva ismetydavo ir labai skaudedavo:) Ypac smarkiai antra karta..  doh.gif  Tai vat - nepersistenkite smile.gif Reikia kazkaip aukso viduriuka pasiekti - nei per silpnai ir per trumpai, nei per smarkiai ir per ilgai smile.gif

Nu daaaaa... Ne taip cia paprasta, kaip atrodo doh.gif Jei nevalgyti saldumynu, riebalu ir pan., bei pasportuoti, tai ir taip rezultatai po biski prades matytis ax.gif Nu zodziu, nebezinau net kaip su tuo aparatu daryti blink.gif Bet vien limfodrenazas, kad ir su IR spinduliais Naura sake vistiek nepades, na bet gal ilgainiui padetu? Na bent tikrai nepakenktu, masazas visada labai i nauda 4u.gif
Atsakyti

Paklausiau tos kinietes, kuri sake 45 minutes daryti, tai sake, tipo aparatas blogas, tipo su ju taip nebuna ir per 45 min. seansa nukrenta 3-5 cm g.gif Nu aisku, ka jiems sakyti, tik savo siulyti...
Atsakyti