QUOTE(Gusha @ 2011 08 31, 23:20)
As domejausi tais aparatais ir gamintoju klausiau, kaip naudoti, ar veikia. Nu aisku, nesakys gi kad neveikia... Sake tikrai darant viska teisingai turi buti rezultatai ir patare per viena procedura 'apdirbineti' viena zona ir tai turetu trukti 45 min. Kita diena galima paimti kita zona ir vel 45 min. ja grazinti, nes kiek suprantu, nuo to ultragarso turi net isilti kazkiek poodinis sluoksnis. Daryti reikia letai, sukant spirales, o po to aisku limfodrenaza. Dar kazkur isskaiciau, kad pries procedura reikia isgerti 1 l vandens. Tada turbut kol vyks procedura, iskart viskas su vandenuku ir limfa salinsis. Zodziu, paaiskinti graziai nemoku, bet esme gal pagausite.
Kita vertus, kazkiek vistiek turetu sumazeti apimtys, net jei nespejate laiku i limfodrenaza, nes kaip raso, proceduros metu 90% suirusiu riebalu lasteliu keliauja i limfa, o 10% tiesiai i krauja. Taigi, tie, kurie keliauja i limfa, nepadarius limfodrenazo, isigeria i sveikas riebalu lasteles, o tie, kur i krauja, jau nebeisigeria, tad ben tie 10% tureti kazkiek apmazinti apimtis, tik aisku daug leciau.
Dar kazkur skaiciau, kad proceduros metu galima apmazinti apimtis 1 cm, tai jei tai 100%, tada nespejus laiku padaryti limfodrenazo, turetu apimtys pamazeti 1 mm. Vo taip. Tada po 10 proceduru sumazetu apimtys 1 cm
Zodziu, priskiedziau jau cia

Gal suprasit, ka norejau pasakyti
Na galbut, Gusha, tu ir teisi. Gal man tikrai po 1 mm mazejo kaskart ir po 15 proceduru nieko keisto, kad nelabai ka pajutau

Bet kad neteisingai kazka dariau, tai faktas. Va olanai pavyko 7 cm "sudeginti" - mano nuomone tai jau sioks toks pasiekimas. Tik klausimas kodel toliau "nedega" jos riebaliukai?

Gal tikrai kazka irgi ne taip daro? Na misliu cia daug. Truputi mistinis dalykas. Ir dar del ko vis dar norisi nors maza maza dalelyte tiketi tomis proceduromis, kad kruvos salonu jas siulo ir tikrai ne uz menka kaina, tai jeigu jos butu vien tik reklama ir daugiau nieko tokio, tai kazin ar salonai taip smarkiai rizikuotu imdami diiidelius pinigus uz beveiksmes proceduras..
O dar, Gusha, darant kavitacijos proceduras, skaiciau, kad bent 3 dienas po sios proceduros negalima valgyti riebaus, saldaus ir pan. maisto - na to, nuo kurio labai lengvai riebaliukai pas mus kaupiasi. O taip pat tas 3 dienas po proceduros negalima valgyti astraus maisto, juros gerybiu. Ir rekomenduojamas didesnis fizinis kruvis - tarkim paminti elipsini treniruokli, kad riebaliukai, atsidure kraujyje, kuo greiciau susidegintu. Tai as del saves abejoju dar ir del to, kad tikrai nelabai man gaudavosi 3 dienas po kavitacijos vien kruopomis misti

Ko gero pati kalta ir esu, kad nieko nepasiekiau. Na o suderinus kavitacija, limfodrenaza tuoj pat ir 3 dienas prisilaikant liesesnio maisto dietos, galbut tikrai pavyks

P.S. Va dar del kavitacijos

Paskutines 4 proceduras dariausia butent taip, kaip tu, Gusha, aprasei - viena kuno dali, ir ilgai, tai zinokit, merginos - kartais tai gali buti pavojinga

Nepersistenkit

Nes as pilva 2 kartus buvau iki pulinuku "nusivariusi" - atrode kaip nudegintas, bet kita diena tokiais kaip spuogeliais, kaip pulinukais visa pilva ismetydavo ir labai skaudedavo:) Ypac smarkiai antra karta..

Tai vat - nepersistenkite

Reikia kazkaip aukso viduriuka pasiekti - nei per silpnai ir per trumpai, nei per smarkiai ir per ilgai