Įkraunama...
Įkraunama...

Kavitacija namų sąlygomis

Labas.
Pamenu kazkada kinietiskus aparatukus kaip zepter indus reklamuodavo. Ir spec krema kartu. Tipo rauksliu profilaktikai ir naikinimui ir tt.
Del limfodrenazo... O pvz jei pagurkli tik tirpdyt, kaip tada su mesazu? blush2.gif
Uzsisakiau kinietiska paprasta aparatuka as, bandysiu. Nes pirkt brangiu nenoriu.

QUOTE(Zzzoriana @ 2011 09 13, 14:01)
As labai dekinga Guasai ir Sidabriukui uz tokia konkrecia info. Siais laikais daug visokios reklamos, visokiu budu kad tik isgauti pinigus. Realiai kavitacija dariausi salone, nepadejo. Isbandziusi viska ir viskuo nusivylusi pasidariau lazerine lipolize (nusiurbima) KURIS IRGI NEPADEJO!!! todel labai abejoju sitom kavitacijos metodikomis, na nebent jas pastoviai darytis su limfodrenazu, tai gal po metu kokiu ir pasimatys rezultatas??? o vat limfodrenazo aparata tai gal ir noreciau isigyt. vistiek limfos isjudinimas, masazas yra sveika, beto kartais irgi kojos patinsta. parasykit prasau merginos man kokios kainos to siulomo is gamintojo aparato. Aciu labai.

negaliu patiket kad lazerine procedura nepadejo. Siaip ji ir tirpdo ir oda tempia, pati konsultacijoj buvau, tai pilvas 3000 o slaunu vidus 1000 isore 1500... Galvoju darytis kadanors kai turesiu lesu, nes net numetus svori, man tos vietos liks probleminemis...

Pavydziu vyrams, kurie priima save tokius kokie yra... Ir mes juos priimam...
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2011 09 18, 00:24)
negaliu patiket kad lazerine procedura nepadejo

as irgi nelabai tikiu, kaip cia gali but g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 09 14, 14:06)
del limfodrenazo aparato  g.gif 

o kiek tie aparatai kainuoja?
p.s. jus cia tokios irangos prisipirkot, kad salona galima atidaryt, jei atidarinesit, priimkit mane i kompanija, as irgi si ta turiu hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pradejau as irgi ta kavitacija dometis ir kadangi labai nemegstu pirkti lietuvoj pradejau kainas atsisiuntimui ziurinetis biggrin.gif blush2.gif Ale radau kad tas jusu panda kiniskas g.gif a tikrai geras? smile.gif ne visus psl perskaiciau blush2.gif dar maciau kad limfodrenazo prietaisiukus uzsisakinesit gal galima ir man paciekavint kainyte i az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trinity_ @ 2011 09 27, 19:56)
Sveikos  4u.gif
Pradejau as irgi ta kavitacija dometis ir kadangi labai nemegstu pirkti lietuvoj pradejau kainas atsisiuntimui ziurinetis  biggrin.gif  blush2.gif Ale radau kad tas jusu panda kiniskas  g.gif  a tikrai geras? smile.gif ne visus psl perskaiciau  blush2.gif  dar maciau kad limfodrenazo prietaisiukus uzsisakinesit gal galima ir man paciekavint kainyte i az  ax.gif

Labas smile.gif Negaliu kol kas pasakyti ar geras yra Panda, nes kaip paaiskejo, tai po kavitacijos butina per 30 min limfodrenaza pasidaryti, o as darydavausi tik po 1,5-2 val, tai man po 15 proceduru nieko gero neivyko sad.gif Kaltinu tai, kad limfodrenaza per velai dariausi, bet vis tik manau, kad cia gali buti ir kitu priezasciu, tai kol kas nesakau nei TAIP nei NE smile.gif
Atsakyti
sveikutės wink.gif 4u.gif oj, perskaičiau visą temukę jūsų..
Gusha ir Sidabriukas, planavote pirkti limfodrenažo aparatus, ar jau turite, koks poveikis?
Kažkaip persiskaičiau temą, ir praėjo noras pirkti tą Pandą lotuliukas.gif
Dariausi anticeliulitinių vakuuminių masažų salone gal 12, kartais dar įvyniojimus, tikrai buvo labaaaai geras rezultatas ax.gif 4u.gif manau jau geresnis rezultatas darytis tuos vakuuminius paprastus, nei išleisti tokias sumas ant tų kavitacijų ir dar neveiksmingų doh.gif tik nesupykit, čia mano nuomonė smile.gif norėjau ir aš pabandyti, nes akcija užmačiau, ai bet gal apseisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dancer @ 2011 11 08, 15:38)
Gusha ir Sidabriukas, planavote pirkti limfodrenažo aparatus, ar jau turite, koks poveikis?

Kol kas dar neturime, dar tik pajudes link musu, bet iki Kaledu turesime manau. Gamintojai raso, kad: "People can lose 15KG to 30KG during 2 month." Kaip suprantu, cia naudojant beveik kasdien. Labai idomu. Jei realiai pavyks bent kokius 5 kg nuridenti, tai bus SUPER!
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 11 09, 12:06)
Kol kas dar neturime, dar tik pajudes link musu, bet iki Kaledu turesime manau. Gamintojai raso, kad: "People can lose 15KG to 30KG during 2 month." Kaip suprantu, cia naudojant beveik kasdien. Labai idomu. Jei realiai pavyks bent kokius 5 kg nuridenti, tai bus SUPER!

Gusha, ziurek koki dar daikciuka radau smile.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Kadangi daug kur rasoma, kad po kavitacijos reikia pasidaryti limfodrenaza ir tada dar pastoveti ant vibro plokstes, tai galvoju, gal sis aparaciukas vietoj vibro plokstes gerai visai pasitarnatutu? g.gif Juk jis irgi visai neblogai riebaliukus iskrato lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tik va rekomendacijose vibroplokste rekomenduojama tam, kad pateke is limfos i krauja riebaliukai greiciau susidegintu, tai nelabai suprantu, kaip nesportuojant, o tiesiog "drebinantis" jie gali susideginti.. smile.gif Bet kita vertus, jei jau grozio centruose moteriskes yra statomos ant vibro plokstes, tai sitas daikciukas manau irgi turetu atlikti panasia funkcija kaip ir tos brangiosios vibro plokstes smile.gif Ar as cia blogai galvoju? g.gif
Gal galit kas nors patarti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Dancer @ 2011 11 08, 16:38)
sveikutės wink.gif  4u.gif  oj, perskaičiau visą temukę jūsų..
Kažkaip persiskaičiau temą, ir praėjo noras pirkti tą Pandą lotuliukas.gif
Dariausi anticeliulitinių vakuuminių masažų  salone gal 12, kartais dar įvyniojimus, tikrai buvo labaaaai geras rezultatas  ax.gif  4u.gif  manau jau geresnis rezultatas darytis tuos vakuuminius paprastus, nei išleisti tokias sumas ant tų kavitacijų ir dar neveiksmingų  doh.gif  tik nesupykit, čia mano nuomonė smile.gif norėjau ir aš pabandyti, nes akcija užmačiau, ai bet gal apseisiu smile.gif

Na, isbandyti manau visada verta wink.gif Mano nuomone, cia kiekvienai individualiai tokie dalykai smile.gif Vienai gali daug padeti, kitai nieko - nebandes nezinosi smile.gif Bet kita vertus kiekviena turime teise rinktis smile.gif As nusipirkau Panda, ir kol kas esu nusivylus, bet manau taip yra del to, kad pati netiksliai viska atlikdavau smile.gif Isbandysiu paskutini varianta - kavitacija+tuoj pat po jos limfodrenazas+vibro masazas arba dviracio minimas ir tada jau pasiskelbsiu, kaip cia man gavosi - padejo ka nors, ar ne smile.gif Nes kazkaip jau ir neturiu ka prarasti lotuliukas.gif Ar taip ar taip, Panda jau turiu, tai belieka isbandyti visus imanomus variantus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabriukasg: 09 lapkričio 2011 - 12:02
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 11 09, 12:07)
Gusha, ziurek koki dar daikciuka radau smile.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Kadangi daug kur rasoma, kad po kavitacijos reikia pasidaryti limfodrenaza ir tada dar pastoveti ant vibro plokstes, tai galvoju, gal sis aparaciukas vietoj vibro plokstes gerai visai pasitarnatutu?  g.gif  Juk jis irgi visai neblogai riebaliukus iskrato  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tik va rekomendacijose vibroplokste rekomenduojama tam, kad pateke is limfos i krauja riebaliukai greiciau susidegintu, tai nelabai suprantu, kaip nesportuojant, o tiesiog "drebinantis" jie gali susideginti.. smile.gif Bet kita vertus, jei jau grozio centruose moteriskes yra statomos ant vibro plokstes, tai sitas daikciukas manau irgi turetu atlikti panasia funkcija kaip ir tos brangiosios vibro plokstes smile.gif Ar as cia blogai galvoju?  g.gif
Gal galit kas nors patarti?  blush2.gif
Papildyta:
Na, isbandyti manau visada verta wink.gif Mano nuomone, cia kiekvienai individualiai tokie dalykai smile.gif Vienai gali daug padeti, kitai nieko - nebandes nezinosi smile.gif Bet kita vertus kiekviena turime teise rinktis smile.gif As nusipirkau Panda, ir kol kas esu nusivylus, bet manau taip yra del to, kad pati netiksliai viska atlikdavau smile.gif Isbandysiu paskutini varianta - kavitacija+tuoj pat po jos limfodrenazas+vibro masazas arba dviracio minimas ir tada jau pasiskelbsiu, kaip cia man gavosi - padejo ka nors, ar ne smile.gif Nes kazkaip jau ir neturiu ka prarasti  lotuliukas.gif  Ar taip ar taip, Panda jau turiu, tai belieka isbandyti visus imanomus variantus smile.gif

Kadangi toki panasu turi topshop, tai biski skeptiskai as i toki ziuriu, o apie vibro plokste nieko nezinau, tad sunku spresti, bet manau, kad tikrai nepakenks, o jei kazkiek pades, tai ir liuks ax.gif

O del Pandos, tai jauciu greiciau pades kompleksas kitu proceduru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 11 09, 14:27)
Kadangi toki panasu turi topshop, tai biski skeptiskai as i toki ziuriu, o apie vibro plokste nieko nezinau, tad sunku spresti, bet manau, kad tikrai nepakenks, o jei kazkiek pades, tai ir liuks ax.gif

O del Pandos, tai jauciu greiciau pades kompleksas kitu proceduru  lotuliukas.gif

Va, gavau pasiulyma pirkti profesionalu toki aparaciuka, ne topshopini. Va toki
http://allegro.pl/g-...1914024724.html

Pazistama sake 2 metus naudoja ir jis vis dar veikia liux smile.gif Gal sitas geresnis? Ar apskritai tavo nuomone geriau tokiu neziurineti? g.gif Vibro plokstes tai ziauriai brangios... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 11 09, 14:33)
Va, gavau pasiulyma pirkti profesionalu toki aparaciuka, ne topshopini. Va toki
http://allegro.pl/g-...1914024724.html

Pazistama sake 2 metus naudoja ir jis vis dar veikia liux smile.gif Gal sitas geresnis? Ar apskritai tavo nuomone geriau tokiu neziurineti?  g.gif  Vibro plokstes tai ziauriai brangios... sad.gif

Na as apie juos nieko nenusimanau, bet sakyciau kad palauk, pasidarysi kokias 5-10 limfo proceduru ir matysi, gamintojai labai gerai atsiliepia, gal daugiau nieko ir nebereikes 4u.gif Bet aisku, jei noras yra, tai manau nepakenks tas aparatukas, bent jau masaziuka kazkoki padarys mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 11 09, 16:04)
Na as apie juos nieko nenusimanau, bet sakyciau kad palauk, pasidarysi kokias 5-10 limfo proceduru ir matysi, gamintojai labai gerai atsiliepia, gal daugiau nieko ir nebereikes  4u.gif  Bet aisku, jei noras yra, tai manau nepakenks tas aparatukas, bent jau masaziuka kazkoki padarys  mirksiukas.gif .

Na dekui uz konsultacija wink.gif Susilaikysiu kol kas nuo sio pirkinuko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 11 09, 17:24)
Na dekui uz konsultacija wink.gif Susilaikysiu kol kas nuo sio pirkinuko wink.gif

Sveeeikos:) pasidalinsiu savo ispudziais, toms kas domisi:) atlikau 8 proceduras salone kojoms, ir supratau kad reklama yra reklama smile.gif Proceduros buvo kartojamos kazkur kas 3-4 dienas, po 6 nevalgiau plius aerobika 2-3 kartai i savaite smile.gif) rezultatas: kojos sumazejo kazkur gal tik 2 cm, ( ne milijona cm kaip raso reklamose), dingo mano antkeliai biggrin.gif vadinu ta lasinuka kur virs kelio, ir siaip kojytes kazkiek pasitempe stangresnes tapo. buvo daroma kavitacija 20 min ir 40 min limfodrenazas:) tai va stebuklu nenutiko, super liekna nepasidariau bet kazkoks rezultatas yra. Celiulitas vietomis vietomis dar labiau isryskejo, bet kiek domejaus taip ir turi but, nes pas mane jis toks buvo senukas uzkietejes pasislepes giliai, dabar viskas ten isbarbenta tai islindo i pavirsiu siek tiek, tikiuos greit dings isvis smile.gif tai vat tokie ispudziai
Atsakyti