Įkraunama...
Įkraunama...

Kavitacija namų sąlygomis

QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 08 10, 15:30)
Oi, tai visai nedaug zinant jo funkcijas smile.gif Apsisprendziau - tikrai pirksiu smile.gif Tik idomu, ar pakanka 4 kameru smile.gif Pas juos maciau yra dar ir 6 kameru aparaciuku smile.gif Gal kas nors galite pakomentuoti, ar 4 kameru aparatu darytas limfodrenazas tinka po kavitacijos? Jeigu taip, tai ne minutes nemastydama griebciau si geri.. smile.gif Aciu, Gusha, uz info wink.gif

Tai tau aciu 4u.gif

6 kameru labiau profams sake, namams sociai 4 kameru. Aisku 6 geriau, ale kaina jo jau beveik 5000 Lt, to paskutinio, o jis geras tuo, kad gali ilgai dirbti ir vienu metu galima galima daryti pvz. koju ir juosmens limfodrenaza mirksiukas.gif

To pirmo aparaciuko kaina 1500 Lt, jis biski labiau suspaudzia, tik neturi LCD 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 08 10, 15:36)
Tai tau aciu  4u.gif

6 kameru labiau profams sake, namams sociai 4 kameru. Aisku 6 geriau, ale kaina jo jau beveik 5000 Lt, to paskutinio, o jis geras tuo, kad gali ilgai dirbti ir vienu metu galima galima daryti pvz. koju ir juosmens limfodrenaza  mirksiukas.gif

To pirmo aparaciuko kaina 1500 Lt, jis biski labiau suspaudzia, tik neturi LCD  4u.gif

Tai LCD gal nera labai butinas? smile.gif Ir kad ilgai veiktu mums gi nereikia smile.gif Tik va truputi nusiminiau, kad negalima tais pigesniais darytis vienu metu ir koju, ir juosmens limfodrenazo? sad.gif Bet kiek supratau, galima galbut paeiliui butu pasidaryti antruoju aparaciuku is pradziu koju, o po to liemens limfodrenaza? Pirmasis turbut tiek nepavesh. Tik va pirmojo privalumas, kad labiau suspaudzia... Pastebejau tai is kart, kai tik pradejau tu aparaciuku ieskoti...

Bet kaip sunku dabar apsispresti, kuris geresnis? Ar tas, kuris ilgiau gali veikti, ar tas, kuris labiau suspaudzia? g.gif Kaip tu manai, Gusha? Gal tau papasakojo, ar labai reiksmingas tas suspaudimo skirumas siu dvieju aparaciuku?

Dar karta perziurejau tuos aparaciukus, tai ko gero vis tik antrasis geresnis, nors maziau suspaudzia... Jis nemazai ten programeliu turi, o pirmasis tik viena tokia visai paprasta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabriukasg: 10 rugpjūčio 2011 - 14:52
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 08 10, 15:48)
Tai LCD gal nera labai butinas? smile.gif Ir kad ilgai veiktu mums gi nereikia smile.gif Tik va truputi nusiminiau, kad negalima tais pigesniais darytis vienu metu ir koju, ir juosmens limfodrenazo? sad.gif Bet kiek supratau, galima galbut paeiliui butu pasidaryti antruoju aparaciuku is pradziu koju, o po to liemens limfodrenaza? Pirmasis turbut tiek nepavesh. Tik va pirmojo privalumas, kad labiau suspaudzia... Pastebejau tai is kart, kai tik pradejau tu aparaciuku ieskoti...

Bet kaip sunku dabar apsispresti, kuris geresnis? Ar tas, kuris ilgiau gali veikti, ar tas, kuris labiau suspaudzia? g.gif  Kaip tu manai, Gusha? Gal tau papasakojo, ar labai reiksmingas tas suspaudimo skirumas siu dvieju aparaciuku?

Del suspaudimo - sake sociai uztenka iki 200, daugiau net nelabai rekomenduojama, taigi, antras irgi puikiai tiktu, o jie abu berods 2-3h gali is eiles dirbti, tad jei po 30 min. tada galima kojas 30 min., paskui liemeni 30 min. ir rankas po 30 min. kiekviena, taigi ir bus tada 2 h mirksiukas.gif Zodziu viskas apskaiciuota thumbup.gif Pirmas ziuriu maziau elektros ima, kaip ir visi kiti, isskyru antraji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 08 10, 15:54)
Del suspaudimo - sake sociai uztenka iki 200, daugiau net nelabai rekomenduojama, taigi, antras irgi puikiai tiktu, o jie abu berods 2-3h gali is eiles dirbti, tad jei po 30 min. tada galima kojas 30 min., paskui liemeni 30 min. ir rankas po 30 min. kiekviena, taigi ir bus tada 2 h  mirksiukas.gif  Zodziu viskas apskaiciuota  thumbup.gif  Pirmas ziuriu maziau elektros ima, kaip ir visi kiti, isskyru antraji  g.gif

Bet gal manau geriau antras - jis daugiau finkciju turi smile.gif Matei paveikslelius? smile.gif Tem galima skirtingus suspaudinus kiek supratau pasirinkti smile.gif Ir is piesineliu man rodos antro apaciuko programeles efektyvesnes uz pirmojo ta vienintele ir paprasta programa smile.gif Nepagailesiu as elektros - imsiu antraji mirksiukas.gif

Gusha, tu irgi planuoji toki isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 08 10, 15:59)
Bet gal manau geriau antras - jis daugiau finkciju turi smile.gif Matei paveikslelius? smile.gif Tem galima skirtingus suspaudinus kiek supratau pasirinkti smile.gif Ir is piesineliu man rodos antro apaciuko programeles efektyvesnes uz pirmojo ta vienintele ir paprasta programa smile.gif Nepagailesiu as elektros - imsiu antraji mirksiukas.gif 

Gusha, tu irgi planuoji toki isigyti?

Jo, as kazkaip is kart antraji isiziurejau, nes naujiena, o naujienos, kaip zinia, buna patobulintos ax.gif Manau, kad imsiu, verta tikrai toki tureti thumbup.gif Gerai dar kad P. Korejos rinkimo biggrin.gif Man irgi uzkliuvo tie paveiksleliai, kur nuo apacios iki pat virsaus tolygiai spaudo bigsmile.gif

Dabar tik nebesugalvoju, koki kavitacijos aparata jamti doh.gif Ar cia ta Panda ar ebay koki...
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 08 10, 16:14)
Jo, as kazkaip is kart antraji isiziurejau, nes naujiena, o naujienos, kaip zinia, buna patobulintos  ax.gif  Manau, kad imsiu, verta tikrai toki tureti  thumbup.gif  Gerai dar kad P. Korejos rinkimo  biggrin.gif  Man irgi uzkliuvo tie paveiksleliai, kur nuo apacios iki pat virsaus tolygiai spaudo bigsmile.gif

Dabar tik nebesugalvoju, koki kavitacijos aparata jamti  doh.gif  Ar cia ta Panda ar ebay koki...

As tai Pandute jau turiu smile.gif Kazkaip be ilgu svarstymu ji nusipirkau - pamaciau, uzsimaniau ir paemiau smile.gif)) Nemoku as is ebay pirkti 4u.gif Nebuvo man daug ka galvoti biggrin.gif

Na tai ka, shopinames ir po keliu menesiu galesim rezultatais dalintis smile.gif Idomu, pavyks cia mums kas ar nelabai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabriukasg: 10 rugpjūčio 2011 - 15:20
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 08 10, 16:19)
As tai Pandute jau turiu smile.gif Kazkaip be ilgu svarstymu ji nusipirkau - pamaciau, uzsimaniau ir paemiau smile.gif)) Nemoku as is ebay pirkti 4u.gif  Nebuvo man daug ka galvoti biggrin.gif

Na tai ka, shopinames ir po keliu menesiu galesim rezultatais dalintis smile.gif Idomu, pavyks cia mums kas ar nelabai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Teks palaukti, nes tie aparatai uzsakomi ir nuo uzsakymo iki gavimo apie menesi praeina 4u.gif As dar kadangi neturiu Pandos, tai dar ir neuzsakinesiu, nes nezinau, kada isigysiu kavitacijos aparaciuka, gal tik po kokio 1 men. ar 2 men. doh.gif

O kaip tavo rezultatai su Panda?
Atsakyti
Ai, truputi zioplai dariausi as... Tai ir rezultatu dar beveik jokiu nepasiekiau smile.gif Limfodrenaza darydavausi tik kita diena po kavitacijos (vakare darydavausi kavitacija, o ryte pries darba lekdavau i limfodrenaza), tai man taip nelabai ka padejo sad.gif Buvau skaiciusi, kad TARP kavitaciju reiktu pasidaryti limfodrenaza, bet ko gero ten buvo klaidinga info. Konsultavausi del nesekmes su Pandos pardaveja, tai patare kitaip viska darytis smile.gif Dabar bandau pagal jos rekomendacijas - po kavitacijos darausi limfodrenaza prabegus 1,5 val (cia kol iki masaziuko nuvaziuoju), nes kitaip sake gali riebaliukai atgal i dar neplysusias riebalu lasteles susigerti ir tada is kavitacijos jokios naudos nebus smile.gif Dabar dar darausi mazesnius plotus, bet intensyviau smile.gif Todel ir sumasciau pirkti limfodrenazo aparaciuka, nes 5 val keltis tenka, kad pries limfodrenaza speciau pasidaryti kavitacija sad.gif Vargstu truputi, bet nieko.. smile.gif Svarbiausia rezultatas - tikiu, kad isbandzius ivairius budus vis tik pavyks susidoroti su lasinukais lotuliukas.gif

O siaip skaiciau, kad idealus variantas yra:
1. Kavitacija
2. Vakuuminis masazas
3. Limfodrenazas
4. Paminti dviratuka 30-60 min arba 15 min pastoveti ant vibroplokstes.

Ai, ir dar butinai po siu proceduru 2-3 dienas nevalgyti riebaus, astraus maisto, saldumynu, bandeliu ir pan. - na truputi prisilaikyti su maistu.

Ka manote apie toki derinuka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabriukasg: 10 rugpjūčio 2011 - 15:53
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 08 10, 16:48)
Ai, truputi zioplai dariausi as... Tai ir rezultatu dar beveik jokiu nepasiekiau smile.gif Limfodrenaza darydavausi tik kita diena po kavitacijos (vakare darydavausi kavitacija, o ryte pries darba lekdavau i limfodrenaza), tai man taip nelabai ka padejo sad.gif Buvau skaiciusi, kad TARP kavitaciju reiktu pasidaryti limfodrenaza, bet ko gero ten buvo klaidinga info. Konsultavausi del nesekmes su Pandos pardaveja, tai patare kitaip viska darytis smile.gif Dabar bandau pagal jos rekomendacijas - po kavitacijos darausi limfodrenaza prabegus 1,5 val (cia kol iki masaziuko nuvaziuoju), nes kitaip sake gali riebaliukai atgal i dar neplysusias riebalu lasteles susigerti ir tada is kavitacijos jokios naudos nebus smile.gif Dabar dar darausi mazesnius plotus, bet intensyviau smile.gif Todel ir sumasciau pirkti limfodrenazo aparaciuka, nes 5 val keltis tenka, kad pries limfodrenaza speciau pasidaryti kavitacija sad.gif Vargstu truputi, bet nieko.. smile.gif Svarbiausia rezultatas - tikiu, kad isbandzius ivairius budus vis tik pavyks susidoroti su lasinukais  lotuliukas.gif

O siaip skaiciau, kad idealus variantas yra:
1. Kavitacija
2. Vakuuminis masazas
3. Limfodrenazas
4. Paminti dviratuka 30-60 min arba 15 min pastoveti ant vibroplokstes.

Ka manote apie toki derinuka?

Tai dabar issimatuok ir stebek, kaip keisis apimtys mirksiukas.gif

O tas derinukas, manau idealus, nors as ne spece, bet nematau, kad kas pakenktu biggrin.gif Viskas tik i nauda. Asnegaliu vakuminio darytis, nes pas mane varikoze jau biski lenda doh.gif , bet tokie suspaudimai manau labai tiktu ir nuo to thumbup.gif Bet as kartais per sveikas vietas pavazineju su tom masazinem taurem 4u.gif
Atsakyti
Tai man irgi vakuuminio nelabai galima darytis, nes kai bandziau, tai kapiliarai patrukinejo, issigandau ir daugiau nesidarau visoms kojoms smile.gif Dabar irgi esu jau uzsisakiusi taureles, tai vakuumini masaza darysiuosi tik po kavitacijos apdorotoms vietoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 08 11, 09:11)
Tai man irgi vakuuminio nelabai galima darytis, nes kai bandziau, tai kapiliarai patrukinejo, issigandau ir daugiau nesidarau visoms kojoms smile.gif Dabar irgi esu jau uzsisakiusi taureles, tai vakuumini masaza darysiuosi tik po kavitacijos apdorotoms vietoms smile.gif

Jei isigysi ta limfodrenazo aparaciuka, pasigirk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 08 17, 23:39)
Jei isigysi ta limfodrenazo aparaciuka, pasigirk  mirksiukas.gif

As turiu limfodrenazo aparaciuka, ka noretumet suzinoti? smile.gif
Atsakyti