Ar esate kas girdeje apie toki pyraga, torta "prisiminimas"? jis panasus i ambasadoriu meduti, bet toks turtingesnis skonis... aguonu dedasi i krema, laksteliai irgi nestori-sokoladiniai, ir sviesus. pertepimas grietine, kondensuotas pienas lyg turiu ingredientus, ale kaip atkapstyt pacia eiga
Mergaites, kokiais dazais dazote zolyte? Skystais ar miltukais o gal tinka geliniai? Kazkur skaiciau kad skysti lyg netinka, nes pavandenyja, kaip yra istikruju? Jei nesunku, tai patarkite kokiuks pirkti ir kur Buciau labai dekinga
Mergaites, kokiais dazais dazote zolyte? Skystais ar miltukais o gal tinka geliniai? Kazkur skaiciau kad skysti lyg netinka, nes pavandenyja, kaip yra istikruju? Jei nesunku, tai patarkite kokiuks pirkti ir kur Buciau labai dekinga
ir dar
ar kaip galima butu dazyti ganasa, esu dariusi su cukrumi, tada jis toks kreminis o jei nudazyti tai kokie dazai tiktu
ir dar
ar kaip galima butu dazyti ganasa, esu dariusi su cukrumi, tada jis toks kreminis o jei nudazyti tai kokie dazai tiktu
is cia naudoju gelinius dazus http://www.sal2.pusl.../americolor.htm jais dazau tiek mase,tiek sviestini krema,slapia beze... viskas liux. electric spalvos ryskesnes
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 29, 18:32)
is cia naudoju gelinius dazus http://www.sal2.pusl.../americolor.htm jais dazau tiek mase,tiek sviestini krema,slapia beze... viskas liux. electric spalvos ryskesnes
Aciu o kaip su paprasta beze ir ganasu gal kas zino? uzsakinesiu ir nezinau kokius rinktis ar visus gelinius ar imt ir milteliu pavidalo
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 29, 14:24)
Ar esate kas girdeje apie toki pyraga, torta "prisiminimas"? jis panasus i ambasadoriu meduti, bet toks turtingesnis skonis... aguonu dedasi i krema, laksteliai irgi nestori-sokoladiniai, ir sviesus. pertepimas grietine, kondensuotas pienas lyg turiu ingredientus, ale kaip atkapstyt pacia eiga
jau sitas pyragas tai superinis, visad ji pirkdavau giraicio kepykloj, jau net dabar uzsimaniau gabaliuko
Sūrio tortas su želė sluoksniu
26 cm. formos pagrindui:
300 gr. avižinių sausainių su moliūgo sėklomis
100 gr. sviesto
citrinos žievelė
*
600 gr. sūrio philadelphia
3 kiaušiniai
150 ml. plakamos grietinėlės
150 gr. cukraus pudros
šaukštelis vanilinės esencijos
Visi produktai turi būti kambario temperatūros.
Susmulkiname sausainius, išmaišome su minkštu sviestu ir išklojame formos dugną bei kraštus. Dedame į orkaitę ir kepame 10 min. 180 C. temperatūroje. Atvėsiname.
Sūrį išplakti su sukraus pudra iki vientisos masės, palaipsniui supilkite grietinėlę, kiaušinius ir vanilę. Neperplakite. Masę supilti ant sausainių pagrindo. Visą formą standžiai apsukti folija ir dėti į didesnę formą į kurią pripilti vandens. Taip paruoštas formas dėti į orkaitę ir kepti 1 val. 20 min. 160 C .
Iškeptą tortą atvėsinti. Papuošti vaisiais, užpilti paruošta želė ir statyti į šaldytuvą 3-4 val., kad gerai atvėstų.
Skanaus!!!
26 cm. formos pagrindui:
300 gr. avižinių sausainių su moliūgo sėklomis
100 gr. sviesto
citrinos žievelė
*
600 gr. sūrio philadelphia
3 kiaušiniai
150 ml. plakamos grietinėlės
150 gr. cukraus pudros
šaukštelis vanilinės esencijos
Visi produktai turi būti kambario temperatūros.
Susmulkiname sausainius, išmaišome su minkštu sviestu ir išklojame formos dugną bei kraštus. Dedame į orkaitę ir kepame 10 min. 180 C. temperatūroje. Atvėsiname.
Sūrį išplakti su sukraus pudra iki vientisos masės, palaipsniui supilkite grietinėlę, kiaušinius ir vanilę. Neperplakite. Masę supilti ant sausainių pagrindo. Visą formą standžiai apsukti folija ir dėti į didesnę formą į kurią pripilti vandens. Taip paruoštas formas dėti į orkaitę ir kepti 1 val. 20 min. 160 C .
Iškeptą tortą atvėsinti. Papuošti vaisiais, užpilti paruošta želė ir statyti į šaldytuvą 3-4 val., kad gerai atvėstų.
Skanaus!!!
Merginos, ar yra kur nors "Sėklyčios" receptas?
Vis dar suku galva koki torciuka iskepus tevams ant tevu dienos
Dar laaaabai ilioja Kalifornija cia bet niekaip nesuprantu kur eina tas ketvirtas lakstas? Nes ir rasoma ir nuotraukoj matosi kad is triju sluoksniu tortas, o ka su ketvirtu? Suvalgyt tiesiog? arba stengtis daryti 4 vienodus laksstelius ir daryti vienodus sluoksnius, be to kalniuko virsuje
Dar laaaabai ilioja Kalifornija cia bet niekaip nesuprantu kur eina tas ketvirtas lakstas? Nes ir rasoma ir nuotraukoj matosi kad is triju sluoksniu tortas, o ka su ketvirtu? Suvalgyt tiesiog? arba stengtis daryti 4 vienodus laksstelius ir daryti vienodus sluoksnius, be to kalniuko virsuje
Ule, tortukas atrodo dieeeeeeeeeeviškai skaniai taip ir norisi paragaut