Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-14

QUOTE(Milux @ 2011 06 02, 11:33)
Tai pasidaryk kitoki ganasa jis daug lengvesnis, daug gaunasi, o jai spalvos reikia tamsesnes, tai dadek juodo sokolado istirpinto.
Ganasas
užvirink 420 g grietinėlės, nukėlk nuo ugnies, įdėk gerus tris šaukštus Rududu, išmaišyk kol šiek tiek patirps. Tada išplak.Atšaldik ir išplak dar karta.


Tuomet gal dali reiks ir taip padaryti, o kita gali vien su sokolau, nes noriu kad meskis butu keliu spalvu bigsmile.gif tai sokoladnio ganaso proporcijas taip supratau,, pvz 100 gr sokolado ir 100 gr grietineles g.gif
Atsakyti
Gali daryt baltos ir rudos spalvos( grietinele ir ganasas) gali dvieju rudu palvu.Tas ganasas su sokoladu taip tokiom proporcijom 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, bet ganašas tai labai tirpsta, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 06 02, 12:03)
Gali daryt baltos ir rudos spalvos( grietinele ir ganasas) gali dvieju rudu palvu.Tas ganasas su sokoladu taip tokiom proporcijom 4u.gif


labai aciu uz pagalba 4u.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 02, 08:12)
Mergaites, bet ganašas tai labai tirpsta, ar ne? g.gif


na, kai dariau meski tai rankose maiseluje silo jis, reikia jauziu po nedaug i maiseli isidet o kita laikyt vesesnej vietoj, bet ant torto tai jis netirpo visai, visa vakara ant stalo prastovejo ir viskas gerai buvo, nors..buvo ziema, gal kai lauke 30 silumos ir tirptu unsure.gif
Atsakyti
o kažin toks džibavimas atlaikytų 200km kelionę mašinoj? Kepsiu šiandien tortą, rytoj ruošiamės vežtis pas anytą, šį kartą norėčiau papuošt ax.gif
Atsakyti
na jau reik palaukt patyrusiu labiau kepejeliu kad pasidalintu kaip jis ten atlaiko karscius ir keliones.Tik zinau lyg daug kas su juo puose tortus , nebuvau uztikus komentaru kad jis nutirptu ar dar kas su juo nutiktu, na bet gal ir praziopsojau ka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 06 02, 12:21)
na, kai dariau meski tai rankose maiseluje silo jis, reikia jauziu po nedaug i maiseli isidet o kita laikyt vesesnej vietoj, bet ant torto tai jis netirpo visai, visa vakara ant stalo prastovejo ir viskas gerai buvo, nors..buvo ziema, gal kai lauke 30 silumos ir tirptu unsure.gif



Darei meski bigsmile.gif kokio dydzio ir is ko?
As planuoju daryti medaus ir juodaji miska, kepsiu dvi skardas atskirus o paskiau sujunginesiu , tik vat svarsau ar daryti is pusantros porcijos kiekviena ar po viena porcija juodojo misko ir medaus g.gif kepsiu 30 cm staciakampei formoj g.gif
Atsakyti
Jeigu man reiktu, tai aš, tokiu karščiu, ganašu nedzibuočiau (bet čia tikrai tik mano nuomone ax.gif )
Gal tas su Rududu, kitoks g.gif
Atsakyti
as dariau visa snikersa, keliau du apskritimus viena 26cm- pilvas, kita 20cm - galva ir dar kepiau 20cm biskvitu is kuriu su stikline issipjoviau rankas, kojas ir ausytes.Nu labai didelis tas meskis mano buvo biggrin.gif bet buvo pirmas toks rimtas tortas, tai bijojau pamazint :hihihi:ganasa dariau su rududu , puosiau su grietinele ir ganasu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 02 birželio 2011 - 10:34
QUOTE(aaagnex @ 2011 06 02, 10:22)
o kažin toks džibavimas atlaikytų 200km kelionę mašinoj? Kepsiu šiandien tortą, rytoj ruošiamės vežtis pas anytą, šį kartą norėčiau papuošt ax.gif

Man irgi butu idomu g.gif .. bet man atrodo (as TIKRAI nepatyrus kepeja) kad gal neabai kai taip silta, kazi ar nepradetu varvet...
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2011 06 02, 10:11)
Padekit mergaites  4u.gif

GANAŠAS

Kremas gaminamas iš grietinėlės ir šokolado (juodo, pieninio ar balto). Proporcijos 1:1.
kaip suprasti? Jei 100 gr sokolado tai 100 gr grietineles? Tai jei reik didesnio kiekio tai labai dausg sokolado reikes? Ar taip suprantu. Jeigu taip, tai kas butu jei sokolado maziau deciau?  biggrin.gif

Noriu dzibuoti meskiuka, o jei i grietinele pvz kakavos idet nudazytu?


Galima deti ir 200 g grietineles, ir 100 g sokolado - isbandyta.
Atsakyti