QUOTE(airius @ 2011 06 02, 17:12)
Jei kils - klauskit, padesiu jei ne as tai kitos daugiau patyrusios kepejeles, juk tam ir yra tokie forumai


Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2011 06 02, 19:59)
Sveikos,
noriu ryt daryt Tiramisu, nes neturiu nei orkaitės, nei mixerio, o gimtadienį atžymėt reikia
Taigi, Vokietijoj gamindavom be kiaušinių, o vietoj jų dėdavom varškę. Bet jų varškė tokia... šlapia ir labai gerai pasiskirstydavo, Lietuvoj tokia grūdeliais. Gal galitpatart kuri lietuviška varškė yra ne grūdeliais, o šlapia? dėkui
(Lietuvoj jau darydavau su plakta grietinėle, bet dabar neturiu mixerio)
noriu ryt daryt Tiramisu, nes neturiu nei orkaitės, nei mixerio, o gimtadienį atžymėt reikia

(Lietuvoj jau darydavau su plakta grietinėle, bet dabar neturiu mixerio)
Manau desertine varske tiktu, ji be grudeliu. Dar yra tokia nelietuviska, nepamenu gamintojo Maximoj berods desertine varske supakuota po 1 kg, ji labai skani ir be grudeliu, tokia labai labai...
