Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(pomada @ 2011 07 13, 13:45)
turi nusiplaut perteklius putu,o man viskas kazkodel biggrin.gif

Pabandysiu aš pagal instrukciją viską daryti ir tada pasakysiu kas išėjo biggrin.gif

Nors šiaip man nesąmonė, kad reikia išsitepti, o tada į dušą... O jei aš noriu ryte išsitepti ir eiti kur nors, tai va, pakliūsiu į lietų ir šakės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 13, 16:58)
Nors šiaip man nesąmonė, kad reikia išsitepti, o tada į dušą... O jei aš noriu ryte išsitepti ir eiti kur nors, tai va, pakliūsiu į lietų ir šakės  biggrin.gif

Aš visada tepu vakare, kažkaip įprotis toks ax.gif Nes išsitepusi jaučiuosi kažkokia nešvari, plius dabar labai karšta, tai iš viso nemalonu būtų eiti į lauką išsitepus kremu ax.gif
Atsakyti
Va įmetu palyginimui kai būna paprastos putos, kokia pakuotė ir kai būna „Dark“ užrašyta smile.gif

Nors aš užsisakinėdama irgi nepamačiau smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 13, 16:58)
Pabandysiu aš pagal instrukciją viską daryti ir tada pasakysiu kas išėjo biggrin.gif

Laukiam atsiliepimų! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2011 07 13, 13:45)
man lirene irgi nieko visai,tik po kiek laiko baisiais plemais nusiplauna doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif vakar vakare kaip tik issitepiau kojas, o sestadieni jos turetu graziai atrodyti...
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 14, 14:40)
Laukiam atsiliepimų! smile.gif

Na va, vakar išsitepiau, nuėjau miegot, ryte aišku tas vanduo purvinas bėgo, bet spalvytė išliko, nenusiplovė po karto ar tuo labiau dėmėm smile.gif bandysiu šį vakarą vėl teptis ir rytoj žiūrėt kas bus smile.gif eksperimentuoju ant kojų tik kolkas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 14, 20:51)
Na va, vakar išsitepiau, nuėjau miegot, ryte aišku tas vanduo purvinas bėgo, bet spalvytė išliko, nenusiplovė po karto ar tuo labiau dėmėm smile.gif bandysiu šį vakarą vėl teptis ir rytoj žiūrėt kas bus smile.gif eksperimentuoju ant kojų tik kolkas laugh.gif

O iš kur gauti tas putas? 4u.gif Mane labai domina, bet nejau galima tik užsisakinėt per tarpininkes? g.gif Man labai patinka tas faktas, kad jos turi spalvą, nes taip iš karto matosi, ar lygiai ištepta, ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 14, 21:12)
O iš kur gauti tas putas? 4u.gif  Mane labai domina, bet nejau galima tik užsisakinėt per tarpininkes? g.gif Man labai patinka tas faktas, kad jos turi spalvą, nes taip iš karto matosi, ar lygiai ištepta, ar ne ax.gif

Aš siunčiausi, LT neužmačiau jų, bet ir nelabai ieškojau tiesą pasakius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 14, 21:36)
Aš siunčiausi, LT neužmačiau jų, bet ir nelabai ieškojau tiesą pasakius  smile.gif

Iš kur siunteisi ir kiek išėjo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 07 14, 21:45)
Iš kur siunteisi ir kiek išėjo? smile.gif

UK, bet nebapemenu iš kokio psl, reiktų paieškot, jei tikrai domina... Gal apie 10-12 lt kokių g.gif neatsimenu, ne vieną daiktelį tada siunčiausi
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 14, 21:51)
UK, bet nebapemenu iš kokio psl, reiktų paieškot, jei tikrai domina... Gal apie 10-12 lt kokių  g.gif neatsimenu, ne vieną daiktelį tada siunčiausi

Jeigu labai nesunku, paieškok smile.gif

Noriu ir aš tokių putų, dar plius, kai taip pigiai išėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 07 15, 11:35)
Jeigu labai nesunku, paieškok smile.gif

Noriu ir aš tokių putų, dar plius, kai taip pigiai išėjo smile.gif

http://www.fragrance...rdsearch=moritz

Kaži ar jos kada kainavo po 15 svarų g.gif biggrin.gif jei tikrai čia laikinai tokia kaina, gal man reiktų dar užsisakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 liepos 2011 - 10:48