Maciau ebay kad jas su pirstinem pardavineja. O kad putos spalvotos tai gerai, matosi kur uztepta, o kur dar ne

QUOTE(Estela_ @ 2011 06 27, 16:45)
Nusibodo man su Dove savaiminiu tepliotis, reikia mažiausiai 3 tepimų iš eilės kad galėčiau šortukus užsidėti nes efektas - minimalus
turiu tokį- šviesiai- normaliai odai

be to labai jau negražiai atrodo alkūnių ir kelių srityse- pastoviai per ruda, turiu nutrint kempine
kaip jūs sprendžiat tą problemą, gal prieš tai alkūnes\kelius kitu kremuku patept?
beje, čia labai gyrėt Garnier Summerbody, ar jis greitai įdegį suteikia, ar po vieno patepimo jau kažkas matosi?
(aš tikra šviesiaodė, bet va su Dove šviesiu nieko nesimato)

turiu tokį- šviesiai- normaliai odai

be to labai jau negražiai atrodo alkūnių ir kelių srityse- pastoviai per ruda, turiu nutrint kempine

beje, čia labai gyrėt Garnier Summerbody, ar jis greitai įdegį suteikia, ar po vieno patepimo jau kažkas matosi?
(aš tikra šviesiaodė, bet va su Dove šviesiu nieko nesimato)
Pabandykit tamsesnei odai,manau uzteks ir 2 kartus pasitepti,as irgi sviesi ir nesideginu,bet visada palaipsnio efekto savaiminius perku tamsesnei odai,o alkunes ir kelius visada patepu kremu arba aliejuku ir svelniai perbraukiu isteptais savaiminiu delnais,jeigu kartais ir gaunasi tamsiau, tai patrinu siurkscia kempine ir issilygina

QUOTE(zydrune0916 @ 2011 06 27, 20:06)
pabandziau, nivea sun touch savaimini

kazkas ji isgyre forume,tai galiu pasakyti kad baisiai oranzine nuo jo tapau
aisku,manau tas efektas kiekvienam skirtingai,bet man spalva labai nepatiko
taip pat neseniai gavau ilgai noreta dalyka

st moritz savaiminio idegio putos. bandziau tik kata,bet labai patiko-ruda,tolygi spalva,lengva issitepti,susigeria akimirksniu ir jokio nemalonaus kvapo
tikrai rekomenduoju,tik gaila,kad pas mus sunku jo gauti.nuostabus dalykelis

kazkas ji isgyre forume,tai galiu pasakyti kad baisiai oranzine nuo jo tapau

taip pat neseniai gavau ilgai noreta dalyka

st moritz savaiminio idegio putos. bandziau tik kata,bet labai patiko-ruda,tolygi spalva,lengva issitepti,susigeria akimirksniu ir jokio nemalonaus kvapo

O man Nivea patinka savo efektu,o vat kaip lygiai issitepti su tom putom nenutuokiu,man jos per daug greitai isigeria ir siap nemoku as su putomis,purskikliais teptis,man patogiausia zele ir losjonai.
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 06 26, 12:26)
sveikutes,as vakar eurokose nusipirkau isbandyt si savaiminio idegio krema

siap paskaiciau kur olialia puslapi ji ivertino na galiu pasakyt,kad ji nepaminejo,jog jis dar turi smulias daleles kurios atspindi sviesa ir suteikia blizgesio,siap teptis gan maloniai tepas,bet turi jis ta savo savaiminio idegio kvapa(bet kiek man ju teko isbandyt,jie visi ji turi,daugiau ar maziau)dar beje,kaina suklaidinta,nes vakar pirkau eurokos ir tekainavo 8lt,o ten parasyta kad 17lt...ryt bandysiu tept kojas,ziuresim koks rezultatas bus,veidas kolkas atrodo tolygiai irudes...

siap paskaiciau kur olialia puslapi ji ivertino na galiu pasakyt,kad ji nepaminejo,jog jis dar turi smulias daleles kurios atspindi sviesa ir suteikia blizgesio,siap teptis gan maloniai tepas,bet turi jis ta savo savaiminio idegio kvapa(bet kiek man ju teko isbandyt,jie visi ji turi,daugiau ar maziau)dar beje,kaina suklaidinta,nes vakar pirkau eurokos ir tekainavo 8lt,o ten parasyta kad 17lt...ryt bandysiu tept kojas,ziuresim koks rezultatas bus,veidas kolkas atrodo tolygiai irudes...

apie st moritz: pacios putos tamsiai rudo,tepu paprastai ranka ir tiesiog su muilu nuplaunu
dar internete skaiciau kad galima tepti su tokiom lateksinem pirstinem,bet man gerai ir be ju

QUOTE(mamagabi @ 2011 06 20, 13:37)

Kosmadoje jo kaina ~25lt, bet kaip tik jam buvo akcija (penktadieni ~20).
Panaudojau ir taip pat galiu rasyti 10 is 10.
Dengia puikiai, jokiu smoru ar demiu ties riesais ar kaklu, putos dregnos, jokio riebalo, visai nesmirda, gan greitai nuruduojama-jau po 1val. buvau kaip is soliariumo, rudumo spalva liuks, baltu apatiniu po nakties bent jau man neistepe.
Išbandžiau ir aš šias putas

QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 30, 18:45)
Išbandžiau ir aš šias putas :
per kiek laiko atsirada rudumas?

QUOTE(Estela_ @ 2011 06 30, 19:32)
Rašo, kad per valandą

Sveikutės, aš taip pat išbandžiau Lirene putas ir labai patiko. Natūrali spalva, nesmirdi ir ilgai laikosi
.

QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 30, 18:45)
Visgi nusivyliau šiomis putomis: sausina odą, po pirmo plovimo labai negražiai plėmais nusiplovė

Neseniai išbandžiau šį savaiminio įdegio kremą:

Likau sužavėta

Išbandžau ir aš St. Moriz putas kažkurią dieną
pirmiausia išsigandau, nes labai tamsios pasirodė (bet pas mane ir yra dark), tačiau išsitepus viskas normaliai, nėra per tamsi kažkokia spalva, kaip tik smagu, kad po vieno išsitepliojimo matosi efektas. Pasiskirstė gražiai, dryžių jokių neliko. Ir jokio nemalonaus kvapo kaip kad būna dažnai.
Tik labai nepatiko, kad prausiantis toks tamsus vanduo ir bėga nuo jų, tai pagalvojau, kad pakliuvus į kokį lietų, nekoks vaizdas būtų
O šiaip manau, kad čia geriausias produktas savaiminio įdegio iš visų, kuriuos esu bandžiusi... Na, TBS dar labai patiko, bet kaina žymiai aukštesnė.

Tik labai nepatiko, kad prausiantis toks tamsus vanduo ir bėga nuo jų, tai pagalvojau, kad pakliuvus į kokį lietų, nekoks vaizdas būtų

O šiaip manau, kad čia geriausias produktas savaiminio įdegio iš visų, kuriuos esu bandžiusi... Na, TBS dar labai patiko, bet kaina žymiai aukštesnė.
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 12, 15:53)
Neseniai išbandžiau šį savaiminio įdegio kremą:
Likau sužavėta

Aš irgi dabar jį naudoju