Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

Maciau ebay kad jas su pirstinem pardavineja. O kad putos spalvotos tai gerai, matosi kur uztepta, o kur dar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 06 27, 16:45)
Nusibodo man su Dove savaiminiu tepliotis, reikia mažiausiai 3 tepimų iš eilės kad galėčiau šortukus užsidėti nes efektas - minimalus  doh.gif
turiu tokį- šviesiai- normaliai odai
user posted image

be to labai jau negražiai atrodo alkūnių ir kelių srityse- pastoviai per ruda, turiu nutrint kempine  doh.gif  kaip jūs sprendžiat tą problemą, gal prieš tai alkūnes\kelius kitu kremuku patept?  g.gif

beje, čia labai gyrėt Garnier Summerbody, ar jis greitai įdegį suteikia, ar po vieno patepimo jau kažkas matosi?
(aš tikra šviesiaodė, bet va su Dove šviesiu nieko nesimato)

Pabandykit tamsesnei odai,manau uzteks ir 2 kartus pasitepti,as irgi sviesi ir nesideginu,bet visada palaipsnio efekto savaiminius perku tamsesnei odai,o alkunes ir kelius visada patepu kremu arba aliejuku ir svelniai perbraukiu isteptais savaiminiu delnais,jeigu kartais ir gaunasi tamsiau, tai patrinu siurkscia kempine ir issilygina ax.gif Beje man Dove dave labiau matoma efekta nei Garnier.

QUOTE(zydrune0916 @ 2011 06 27, 20:06)
pabandziau, nivea sun touch savaimini
user posted image

kazkas ji isgyre forume,tai galiu pasakyti kad baisiai oranzine nuo jo tapau doh.gif aisku,manau tas efektas kiekvienam skirtingai,bet man spalva labai nepatiko verysad.gif

taip pat neseniai gavau ilgai noreta dalyka wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

st moritz savaiminio idegio putos. bandziau tik kata,bet labai patiko-ruda,tolygi spalva,lengva issitepti,susigeria akimirksniu ir jokio nemalonaus kvapo thumbup.gif tikrai rekomenduoju,tik gaila,kad pas mus sunku jo gauti.nuostabus dalykelis

O man Nivea patinka savo efektu,o vat kaip lygiai issitepti su tom putom nenutuokiu,man jos per daug greitai isigeria ir siap nemoku as su putomis,purskikliais teptis,man patogiausia zele ir losjonai.
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 06 26, 12:26)
sveikutes,as vakar eurokose nusipirkau isbandyt si savaiminio idegio krema
user posted image
siap paskaiciau kur olialia puslapi ji ivertino na galiu pasakyt,kad ji nepaminejo,jog jis dar turi smulias daleles kurios atspindi sviesa ir suteikia blizgesio,siap teptis gan maloniai tepas,bet turi jis ta savo savaiminio idegio kvapa(bet kiek man ju teko isbandyt,jie visi ji turi,daugiau ar maziau)dar beje,kaina suklaidinta,nes vakar pirkau eurokos ir tekainavo 8lt,o ten parasyta kad 17lt...ryt bandysiu tept kojas,ziuresim koks rezultatas bus,veidas kolkas atrodo tolygiai irudes...

user posted image
Atsakyti
aš vieną kart nusipirkau losjoną, ir kažkaip nedaskaičiau, kad jis su savaiminiu įdegiu šiokiu tokiu.. tai buvo tragedija, kai parudavo biggrin.gif nes ne visur išsitepus buvau biggrin.gif
Atsakyti
apie st moritz: pacios putos tamsiai rudo,tepu paprastai ranka ir tiesiog su muilu nuplaunu 4u.gif dar internete skaiciau kad galima tepti su tokiom lateksinem pirstinem,bet man gerai ir be ju
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2011 06 20, 13:37)
user posted image
Kosmadoje jo kaina ~25lt, bet kaip tik jam buvo akcija (penktadieni ~20).
Panaudojau ir taip pat galiu rasyti 10 is 10.
Dengia puikiai, jokiu smoru ar demiu ties riesais ar kaklu, putos dregnos, jokio riebalo, visai nesmirda, gan greitai nuruduojama-jau po 1val. buvau kaip is soliariumo, rudumo spalva liuks, baltu apatiniu po nakties bent jau man neistepe.

Išbandžiau ir aš šias putas g.gif Kvapas nuostabus, dengiasi lengvai ir gan greit susigeria, bet ne per greit, nes spėju gražiai ištept smile.gif Oda tikrai greitai paruduoja, jokio lipnumo pojūčio, ruda spalva gana natūrali, bet jau delnai doh.gif Elgiausi kaip visada: prieš tepdama ištryniau rankas paprastu riebiu kremu, bet nepadėjo, šiandien pabudau su tamsios morkinės spalvos delnais lotuliukas.gif Daug vargo ryte turėjau, kol bent kiek sušvelninau atspalvį biggrin.gif Šiaip rašau joms 9, nes be delnų daugiau lyg ir jokių nusiskundimų. Tiesa, nelabai gražiai pasidengė blauzdos ties kulkšnimis, bet čia kaltinu ne putas, o savo žioplumą, nes pirmą kartą tokio tipo savaiminio įdegio priemonę bandžiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metamorphosis: 30 birželio 2011 - 17:45
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 30, 18:45)
Išbandžiau ir aš šias putas :

per kiek laiko atsirada rudumas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 06 30, 19:32)
per kiek laiko atsirada rudumas?  4u.gif

Rašo, kad per valandą smile.gif Specialiai laiko neskaičiavau, bet tai tikrai greičiausiai veikianti priemonė iš visų mano bandytų smile.gif Maždaug per valandą ir atsiranda smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš taip pat išbandžiau Lirene putas ir labai patiko. Natūrali spalva, nesmirdi ir ilgai laikosi thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 30, 18:45)
Išbandžiau ir aš šias putas g.gif

Visgi nusivyliau šiomis putomis: sausina odą, po pirmo plovimo labai negražiai plėmais nusiplovė blink.gif Be to, galbūt man per tamsus atspalvis g.gif

Neseniai išbandžiau šį savaiminio įdegio kremą:
user posted image
Likau sužavėta wub.gif Kad ir kaip bebūtų keista, kvapas visai kitoks nei Malibu laipsniško įdegio kremo. Kitoks, bet ne mažiau malonus smile.gif Žymiai ekonomiškiau naudojasi nei lapsniško įdegio kremas, nes skystesnis ir lengviau pasiskirsto ant odos. Puikiai drėkina bigsmile.gif . Atspalvis labai natūralus, nėra labai tamsus, todėl, esant kokiems nelygumams, lengva juos pakoreguoti. Prieš tepant šį kremą, užtenka delnus ištepti paprastu kremu, ir jokių oranžinių delnų thumbup.gif Pirmą kartą įdegis taip tobulai lygiai atrodo ties kulkšnimis alkūnėmis bei keliais wub.gif Vieninteliai minusai: įdegis atsiranda lėtai (maždaug per 4 val) bei gan lėtai susigeria, bet čia smulkmenos, palyginus su tuo, koks rezultatas bigsmile.gif
Atsakyti
Išbandžau ir aš St. Moriz putas kažkurią dieną smile.gif pirmiausia išsigandau, nes labai tamsios pasirodė (bet pas mane ir yra dark), tačiau išsitepus viskas normaliai, nėra per tamsi kažkokia spalva, kaip tik smagu, kad po vieno išsitepliojimo matosi efektas. Pasiskirstė gražiai, dryžių jokių neliko. Ir jokio nemalonaus kvapo kaip kad būna dažnai.

Tik labai nepatiko, kad prausiantis toks tamsus vanduo ir bėga nuo jų, tai pagalvojau, kad pakliuvus į kokį lietų, nekoks vaizdas būtų g.gif

O šiaip manau, kad čia geriausias produktas savaiminio įdegio iš visų, kuriuos esu bandžiusi... Na, TBS dar labai patiko, bet kaina žymiai aukštesnė.
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 12, 15:53)

Neseniai išbandžiau šį savaiminio įdegio kremą:

Likau sužavėta wub.gif Kad ir kaip bebūtų keista, kvapas visai kitoks nei Malibu laipsniško įdegio kremo. Kitoks, bet ne mažiau malonus smile.gif Žymiai ekonomiškiau naudojasi nei lapsniško įdegio kremas, nes skystesnis ir lengviau pasiskirsto ant odos. Puikiai drėkina bigsmile.gif . Atspalvis labai natūralus, nėra labai tamsus, todėl, esant kokiems nelygumams, lengva juos pakoreguoti. Prieš tepant šį kremą, užtenka delnus ištepti paprastu kremu, ir jokių oranžinių delnų thumbup.gif Pirmą kartą įdegis taip tobulai lygiai atrodo ties kulkšnimis alkūnėmis bei keliais wub.gif Vieninteliai minusai: įdegis atsiranda lėtai (maždaug per 4 val) bei gan lėtai susigeria, bet čia smulkmenos, palyginus su tuo, koks rezultatas bigsmile.gif

Aš irgi dabar jį naudoju rolleyes.gif Na man kvapas neitin patinka, bet pakenčiamas biggrin.gif Ir kaip tik pasirodė, kad labai greitai susigeria smile.gif
Atsakyti