QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 12, 16:21)
Išbandžau ir aš St. Moriz putas kažkurią dieną
pirmiausia išsigandau, nes labai tamsios pasirodė (bet pas mane ir yra dark), tačiau išsitepus viskas normaliai, nėra per tamsi kažkokia spalva, kaip tik smagu, kad po vieno išsitepliojimo matosi efektas. Pasiskirstė gražiai, dryžių jokių neliko. Ir jokio nemalonaus kvapo kaip kad būna dažnai.
Tik labai nepatiko, kad prausiantis toks tamsus vanduo ir bėga nuo jų, tai pagalvojau, kad pakliuvus į kokį lietų, nekoks vaizdas būtų
O šiaip manau, kad čia geriausias produktas savaiminio įdegio iš visų, kuriuos esu bandžiusi... Na, TBS dar labai patiko, bet kaina žymiai aukštesnė.

Tik labai nepatiko, kad prausiantis toks tamsus vanduo ir bėga nuo jų, tai pagalvojau, kad pakliuvus į kokį lietų, nekoks vaizdas būtų

O šiaip manau, kad čia geriausias produktas savaiminio įdegio iš visų, kuriuos esu bandžiusi... Na, TBS dar labai patiko, bet kaina žymiai aukštesnė.
o kurioj ten vietoj raso apie spalva?kiek ziurejau,skaiciau-jokio uzraso dark,ar kito neradau

as tiek tu putu ieskojau,pagaliau kai nusipirkau-nusivyliau...naudojau tik 3k,bet...issitepus grazi spalva,labai net.bet kadangi po tam tikro laiko reikia i dusa-man viskas nusiplauna