Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 12, 16:21)
Išbandžau ir aš St. Moriz putas kažkurią dieną smile.gif pirmiausia išsigandau, nes labai tamsios pasirodė (bet pas mane ir yra dark), tačiau išsitepus viskas normaliai, nėra per tamsi kažkokia spalva, kaip tik smagu, kad po vieno išsitepliojimo matosi efektas. Pasiskirstė gražiai, dryžių jokių neliko. Ir jokio nemalonaus kvapo kaip kad būna dažnai.

Tik labai nepatiko, kad prausiantis  toks tamsus vanduo ir bėga nuo jų, tai pagalvojau, kad pakliuvus į kokį lietų, nekoks vaizdas būtų  g.gif

O šiaip manau, kad čia geriausias produktas savaiminio įdegio iš visų, kuriuos esu bandžiusi... Na, TBS dar labai patiko, bet kaina žymiai aukštesnė.

o kurioj ten vietoj raso apie spalva?kiek ziurejau,skaiciau-jokio uzraso dark,ar kito neradau schmoll.gif
as tiek tu putu ieskojau,pagaliau kai nusipirkau-nusivyliau...naudojau tik 3k,bet...issitepus grazi spalva,labai net.bet kadangi po tam tikro laiko reikia i dusa-man viskas nusiplauna doh.gif nors netrinu su jokia kempine,su ranka svelniai nusiprausiu.ir is vonios islendu be jokio idegio
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 07 12, 16:40)
Aš irgi dabar jį naudoju rolleyes.gif  Na man kvapas neitin patinka, bet pakenčiamas biggrin.gif Ir kaip tik pasirodė, kad labai greitai susigeria smile.gif

O būtent šį, o ne laipsniško įdegio? bigsmile.gif Hmmm, na man teko ilgai laukt, kol susigers, gal dėl karščio g.gif O kvapas - skonio reikalas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pomada @ 2011 07 12, 16:48)
as tiek tu putu ieskojau,pagaliau kai nusipirkau-nusivyliau...naudojau tik 3k,bet...issitepus grazi spalva,labai net.bet kadangi po tam tikro laiko reikia i dusa-man viskas nusiplauna doh.gif  nors netrinu su jokia kempine,su ranka svelniai nusiprausiu.ir is vonios islendu be jokio idegio

Po vieno karto nusiplauna? blink.gif Fantastika! O aš jau gundžiausi ir jomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2011 07 12, 16:48)
o kurioj ten vietoj raso apie spalva?kiek ziurejau,skaiciau-jokio uzraso dark,ar kito neradau schmoll.gif
as tiek tu putu ieskojau,pagaliau kai nusipirkau-nusivyliau...naudojau tik 3k,bet...issitepus grazi spalva,labai net.bet kadangi po tam tikro laiko reikia i dusa-man viskas nusiplauna doh.gif  nors netrinu su jokia kempine,su ranka svelniai nusiprausiu.ir is vonios islendu be jokio idegio

Pažiūrėsiu namuose, nepamenu, kai užsisakinėjau, nemačiau irgi spalvos, bet paskui man tarpininkė parašė, kad atsiuntė kažkieno kito dark, nors mes taip ir neapsikeitėm ir liko jos pas mane rolleyes.gif

Dėl nusiplovimo bent aš kolkas negaliu pasakyti ar nusiplauna po karto, nepastebėjau net... Bet gali būti, jei tamsus vanduo prausiantis bėga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 12, 16:58)
Dėl nusiplovimo bent aš kolkas negaliu pasakyti ar nusiplauna po karto, nepastebėjau net... Bet gali būti, jei tamsus vanduo prausiantis bėga  biggrin.gif

O tai, jeigu lietus? Ir skėčio nėra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 12, 15:53)
Neseniai išbandžiau šį savaiminio įdegio kremą:
user posted image

Čia iš Eurokos, ane? Kokia kaina?
Papildyta:
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 12, 17:00)

Tai va, aš ir apie tai pagalvojau doh.gif gražus vaizdas, lyg savaitę nesiprausus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 12, 17:02)
*Čia iš Eurokos, ane? Kokia kaina?
**Tai va, aš ir apie tai pagalvojau  doh.gif  gražus vaizdas, lyg savaitę nesiprausus  biggrin.gif

*Taip, iš Eurokos, kaina 19,90 Lt, o mano seniau bandytas laipsniško įdegio kremas kažkiek brangesnis: virš 20 Lt dabar. Jei pirksit, tik nesumaišykit - pakuotės labai panašios smile.gif
** Va va lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metamorphosis: 12 liepos 2011 - 16:13
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 12, 17:12)
*Taip, iš Eurokos, kaina 19,90 Lt, o mano seniau bandytas laipsniško įdegio kremas kažkiek brangesnis: virš 20 Lt dabar. Jei pirksit, tik nesumaišykit - pakuotės labai panašios smile.gif

Reikės ryt subėgiot per pietų pertrauką pažiūrėt, nes žiūriu vasara eina, o aš vis neturiu kada degintis, tai norisi šiek tiek su savaiminiais bent pažaisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 12, 16:52)
O būtent šį, o ne laipsniško įdegio? bigsmile.gif Hmmm, na man teko ilgai laukt, kol susigers, gal dėl karščio g.gif  O kvapas - skonio reikalas biggrin.gif

Šitą šitą biggrin.gif Nežinau dėl ko čia tau taip lėtai susigeria g.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 12, 16:00)

Tai kad St. Moritz pačios putos yra tamsios ir pasitepus po 6 val. reikia nuplauti tą viršutinį sluoksnį, todėl vanduo ir bėga rudas. Po nusiplovimo turi likti tik įdegis, bet pvz. man nedavė jokio labai tamsaus efekto, kažkaip Lirene gal net labiau patiko kai panaudojau po St. Moritz. Taigi lietus nebaisus, nebijokit smile.gif svarbu tik prieš tai į dušą nueiti smile.gif
Atsakyti
na tik nereikia skleisti ereziju, kad st moriz nusiplauna iskart smile.gif juk cia ir yra esme, kad uzsitepi putas ir mazdaug po 7 valandu nuplauni ta pertekliu,kuris neisigere i oda..o del spalvos intensyvumo tai juk ir gale buteliuko parasyta,kad reikia kokias 3-5 dieas kas diena tepti norint pasiekti norima rezultata.man asmeniskai tai nuostabi priemone
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 12, 16:52)

Po vieno karto nusiplauna? blink.gif Fantastika! O aš jau gundžiausi ir jomis g.gif

as parasiau kaip man buvo,nes siaip daug kas giria jas,todel ir pirkau...

QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 12, 16:58)

Dėl nusiplovimo bent aš kolkas negaliu pasakyti ar nusiplauna po karto, nepastebėjau net... Bet gali būti, jei tamsus vanduo prausiantis bėga  biggrin.gif

turi nusiplaut perteklius putu,o man viskas kazkodel biggrin.gif

QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 12, 17:00)

biggrin.gif cia be skecio per lietu zebru gali pavirst,jei po tepimosi i dusa uzmirsti ar nespeji biggrin.gif

QUOTE(Lyanna @ 2011 07 13, 09:30)
Tai kad St. Moritz pačios putos yra tamsios ir pasitepus po 6 val. reikia nuplauti tą viršutinį sluoksnį, todėl vanduo ir bėga rudas. Po nusiplovimo turi likti tik įdegis, bet pvz. man nedavė jokio labai tamsaus efekto, kažkaip Lirene gal net labiau patiko kai panaudojau po St. Moritz. Taigi lietus nebaisus, nebijokit smile.gif svarbu tik prieš tai į dušą nueiti smile.gif

man lirene irgi nieko visai,tik po kiek laiko baisiais plemais nusiplauna doh.gif

QUOTE(zydrune0916 @ 2011 07 13, 10:08)
na tik nereikia skleisti ereziju, kad st moriz nusiplauna iskart smile.gif juk cia ir yra esme, kad uzsitepi putas ir mazdaug po 7 valandu nuplauni ta pertekliu,kuris neisigere i oda..o del spalvos intensyvumo tai juk ir gale buteliuko parasyta,kad reikia kokias 3-5 dieas kas diena tepti norint pasiekti norima rezultata.man asmeniskai tai nuostabi priemone

nuo odos ar ko priklauso juk.jei jums gerai jos,o man-nea,ir nusiplove viskas,cia jokiu ereziju niekas neskleidzia. buteliuko gale ir as skaiciau-norint vidutinio tamsumo,reikia kartoti po 5-7d,o norint tamsaus rezultato kartoti po 3-5d.
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2011 07 13, 13:45)
*man lirene irgi nieko visai,tik po kiek laiko baisiais plemais nusiplauna doh.gif
**nuo odos ar ko priklauso juk.jei jums gerai jos,o man-nea,ir nusiplove viskas,cia jokiu ereziju niekas neskleidzia. buteliuko gale ir as skaiciau-norint vidutinio tamsumo,reikia kartoti po 5-7d,o norint tamsaus rezultato kartoti po 3-5d.

* vat ir man tas pats, iš pradžių labai džiaugiausi, bet po to kojos atrodė siaubingai doh.gif Tokie negražūs plėmai, kurie labai sunkiai nusiplauna doh.gif
** drinks_cheers.gif Negaliu nesutikti. Kokios dar erezijos, jei rašoma iš patirties ax.gif
Atsakyti