Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(giedruze @ 2011 10 04, 13:47)
sveikos perskaicius sm foruma ,nusprendziau pabandyti St.Moriz putas, nu likau be zodziu. Pirma kart gyvenime, nelikau dryzuota ar dar kokia super thumbup.gif  clap.gif o ir kaina labai gera, bandziau as dark

Kur pirkote ir kiek mokejote? Labai jau jos mane gundo prisiskaicius atsiliepimu wub.gif
Merginos, gal patartumete, ka rinktis: Lirene putas ar St. Moriz? g.gif
Atsakyti
merginos, o jums nera taip, kad ant koju tiksliau blauzdu poros uzsikemsa tuo kremu ir buna daug tamsesnes uz pacia oda? doh.gif nezinau ka su tuo daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2011 10 04, 13:47)
sveikos perskaicius sm foruma ,nusprendziau pabandyti St.Moriz putas, nu likau be zodziu. Pirma kart gyvenime, nelikau dryzuota ar dar kokia super thumbup.gif  clap.gif o ir kaina labai gera, bandziau as dark

o kur pirkai tas dark?
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 10 19, 20:21)
merginos, o jums nera taip, kad ant koju tiksliau blauzdu poros uzsikemsa tuo kremu ir buna daug tamsesnes uz pacia oda?  doh.gif  nezinau ka su tuo daryti  g.gif

Kiek esu naudojusi ivairiu savaiminiu,tokio dalyko nebuvo schmoll.gif Gal pasitepkite blauzdas aliejuku ar kokiu drekinanciu kremu,palaukite kol isigers ir lengvai itrinkite savaimini,tada jis neturetu taip giliai isigerti i oda.
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 10 19, 21:21)
merginos, o jums nera taip, kad ant koju tiksliau blauzdu poros uzsikemsa tuo kremu ir buna daug tamsesnes uz pacia oda?  doh.gif  nezinau ka su tuo daryti  g.gif

man nugaros, ir ties krutim pasikemsa verysad.gif pirkau ebay dark 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 10 24, 20:47)
Kiek esu naudojusi ivairiu savaiminiu,tokio dalyko nebuvo schmoll.gif Gal pasitepkite blauzdas aliejuku ar kokiu drekinanciu kremu,palaukite kol isigers ir lengvai itrinkite savaimini,tada jis neturetu taip giliai isigerti i oda.

naudoju garnier summer body, seip nuostabus jis man ir drekina neblogai, bet va kemsa ...nors kemsa man visi ir butent blauzdas doh.gif turbut teks is pradziu kokia kita priemone pasitepti kojas g.gif
Atsakyti
gal kurios bandet aparaciuka kuris purske idegi?
Atsakyti
Gal kas nors bandėt Fake Bake priemones? Domintų atsiliepimai
Atsakyti
pasiskaičiau šitą temą, daug kas gyrėt St. Moritz putas savaiminio įdegio g.gif
o gal kas bandėt šią - Greitai veikianti purškiamoji savaiminio įdegio priemonė
ir turit atsiliepimų bigsmile.gif
user posted image
Papildyta:
ir apskritai, kaži ne patogiau naudoti purškiamas tokias priemones? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 12 08, 16:20)
ir apskritai, kaži ne patogiau naudoti purškiamas tokias priemones?  g.gif

O jus pagalvojat apie tai, kaip reiks vonia ar kita patalpa, kurioj purksites, valyti? smile.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as st.moriz , bet ne putas o lotion, man labai patiko, spalva netokia tamsi kaip putu bet palaipniui manau turetu graziai gautis, kaina pasaka 2.99£ biggrin.gif putu tokia pati , kazkas cia klause kur pirkti galima as pirkau cia http://www.fragrance..._vc=productpage , putas irgi ten pat rasite, ir kas man patiko kad kvapas nera toks ziaurus kaip kitu, o kaina isvis pasakiska! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Tanitaa @ 2011 12 13, 12:27)
nusipirkau ir as st.moriz , bet ne putas o lotion, man labai patiko, spalva netokia tamsi kaip putu bet palaipniui manau turetu graziai gautis, kaina pasaka 2.99£  biggrin.gif  putu tokia pati , kazkas cia klause kur pirkti galima as pirkau cia http://www.fragrance..._vc=productpage , putas irgi ten pat rasite, ir kas man patiko kad kvapas nera toks ziaurus kaip kitu,  o kaina isvis pasakiska!  thumbup.gif

O yra ir losjonas jau,reikes butinai isbandyti,nes putas man nepatogu naudoti ir sunku lygiai issitepti,o jei sakot,kad ne toks tamsus kaip putos tai dar geriau bigsmile.gif Kokios spalvos pats losjonas?Ar lygiai nusiplauna?
Atsakyti