Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(Keturlape @ 2012 02 14, 22:15)
Labai dėkui, reiks paieškoti Ziaja Lietuvoje  smile.gif  Rankų kremų tai tikrai esu mačiusi.
O jūs apoe šį kalbate http://www.ziaja.lt/...sviestas_3.html ?

Ne, tokio nesu bandziusi, cia tikriausiai puto, gal irgi visai nieko s g.gif

as turiu toki:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 02 14, 18:03)
o kur perkate st moriz putas? smile.gif

As pirkau per akcijas paskutini karta, kazkur buvo, siaip yra dar cia, jei LT:
http://1-7.lt/81-4/1844-4-39331.html
Atsakyti
keliu tema i virsu smile.gif
gal per ziema atradote kokiu geru savaiminiu? artejau jau siltasis sezonas wub.gif
Atsakyti
merginos,puiki,tik primirsta tema,gal ka naujo isbandete? 4u.gif
Atsakyti
Ir as noreciau kazka naujo isbandyti ax.gif pries svente noretusi tokio kremuko, kuris suteiktu gera ir grazu atspalvi greitai, kad nereiketu dvi savaites vargt pries tai, nes kol kas man naturaliausia ispudi sukuria kremukai, kurie veikia palaipsniui g.gif
Atsakyti
as isigyjau visa serija ST.MORIZ, turiu pasakyti , kad man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 28, 13:01-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 03 28, 13:01)
as isigyjau visa serija ST.MORIZ, turiu pasakyti , kad man nepatiko schmoll.gif

kodel nepatiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneeta @ 2012 03 28, 14:04)
kodel nepatiko?  smile.gif

nelaiko idegio, su paprasciausiu nivejos kremuku man savaite kokia islaikydavo g.gif , o sita serija tai nezinau, gal man visa brokuota papuole... biggrin.gif nes issitepi, nueini vakare maudytis, o islipi vel balta kaip suris doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 28, 14:07-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 03 28, 14:07)
nelaiko idegio, su paprasciausiu nivejos kremuku man savaite kokia islaikydavo g.gif , o sita serija tai nezinau, gal man visa brokuota papuole... biggrin.gif nes issitepi, nueini vakare maudytis, o islipi vel balta kaip suris doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Na turetu islaikyt 4 dienas kokias.... g.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai patinka Lirene. Anksčiau naudojau tik kremą veidui, dabar išbandžiau dar putas. Tai labai esu patenkinta rezultatu, gražus įdegis, nėra to įkyraus kvapo (na, gal kažkiek kitą dieną), bet tai čia su visais taip, įdegis laikosi apie savaitę.
Naudojau kažkada St. Moritz, tai Lirene putos daaaaug geresnės. Jų pertekliaus nereikia nuplauti kitą dieną ir šiaip St. Moritz putos kažkokio žalio atspalvio turėjo jei ant baltos servetėlės likdavo likučių. Tai nekėlė jie pasitikėjimo ir kaip minėjo Bridz greitai nusiplaudavo.

http://www.lirene.com/lt/product/170
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 28 kovo 2012 - 14:45
ar turite atsiliepimu apie xen tan?
user posted image
labai isgirtas jis,gundausi isbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2012 03 28, 15:44)
Man tai labiausiai patinka Lirene. Anks?iau naudojau tik krem? veidui, dabar išbandžiau dar putas. Tai labai esu patenkinta rezultatu, gražus ?degis, n?ra to ?kyraus kvapo (na, gal kažkiek kit? dien?), bet tai ?ia su visais taip, ?degis laikosi apie savait?.
Naudojau kažkada St. Moritz, tai Lirene putos daaaaug geresn?s. J? pertekliaus nereikia nuplauti kit? dien? ir šiaip St. Moritz putos kažkokio žalio atspalvio tur?jo jei ant baltos servet?l?s likdavo liku?i?. Tai nek?l? jie pasitik?jimo ir kaip min?jo Bridz greitai nusiplaudavo.

http://www.lirene.com/lt/product/170

Man tas losijonas st.moriz jau ta pacia diena nusiplaudavo, o kazin kaip purskiamas laikytu, nes dar nepraemiau, vis galvoju ar meginti paciai ar kam parduoti biggrin.gif nes tokio idegio kur ta pacia diena nusiplauna tai man nereikia. Kiek tik esu isbandziusi savaiminiu idegio kremu, tiek jie visi mane nuvyle savo kvapais
Atsakyti
Aš naudodavau Dior savaiminį, tik kad brangokas malonumas. Bet patiko labai labai. Atidirbta jau sistema tepliotis tais įdegio kremukais, tai viens du ir ruda. smile.gif) Dabar išbandžiau naują įdegio kremuką, pigesnį už Dior, na ir nenusivyliau visai. Kolkas super. Įdomu po kiek laiko nusiplovinėti pradės.
Atsakyti