Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(jurate26 @ 2013 01 11, 00:21)
smirda dar "graziau" biggrin.gif

drinks_cheers.gif kaip ir johnson&johnson ir nivea rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2012 12 31, 14:41)
as turiu putas. Is tiesu esu labai patenkinta, tepu su kempinele, nes tepant ranka nebenusiplauna nuo pirstu. Bet su kempinele dengiasi lygiai, po vieno karto jau buna lygus naturalus lengvas idegis, po 2-3 - intensyvus. Laikosi kokias 3-4 dienas, nusiplauna tolygiai smile.gif

O kempinėlę pas mus kažkur pirkai ar siunteisi?
Atsakyti
kuri galetu palyginti sias dvi priemones?
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 20 sausio 2013 - 18:24
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 20, 18:23)
kuri galetu palyginti sias dvi priemones?

Tai kad jos vienodos, tik buteliukas pūtų pavidalu, o tūbelis kremo pavidalu. Buvau pradėjusi nuo kremo, nes mažesnis kiekis ir jis pigesnis. Vėliau nusipirkau pūtas, efektas toks pat, naudoju netgi veidui, nors gal su kremu kai kam lengviau veido srityje. Tai tiek, abudu man labai patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 23 sausio 2013 - 10:48
tai va, kad skyriasi ju konsistencija, tai ir buvo idomu, ar vienodas geri. o jiems eurokos akcijos buna? kazkaip uz pilna kaina nesinori dar pirkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 23 sausio 2013 - 10:52
QUOTE(Lyanna @ 2013 01 24, 16:53)
Eurokose būna nuolaidų, tik reikia užtaikyti smile.gif

man labai geras delia purskiamas 120ml berods (pirkdavau eurokos), spalva gan normali, nelieka demiu:) nesulyginsi su kokiu loreal ar nivea:) ir smirda ne taip baisiai:) prilyginciau ji ABI 0 ( BEAU BRONZE),tik pastarasis apie 100lt kainuoja. St tropez man visiskai nepatiko.....dar gerad DBP. SU DO bandzius tik purskiama bespalvi, bet lieka daug demiu:) gal losjonaS ir nieko:0
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 12 04, 10:52)
o norėtųsi šviesesnių?  ax.gif

o as ismeciau sias putas. isvis nepatiko ( baisu ka nors rengtis, nes dazo, o kol issmaudysi ir nuplausi splavos dali reik bent 4 val laukt).isvis as uz losjona:) per desimt metu daug visokiu isbandziau:)
Atsakyti
man visai nebloga gernier kur yra veidui servetele smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Isigijau PAYOT anti-ageing self tanning milk ir COLLISTAR body-legs magic drops smile.gif Bandysim eksperimentuot su siais dviejais kremukais. Ziuresiu, koks bus efektas smile.gif Kuris is ju, jusu nuomone, geresnis?
Atsakyti
nusipirkau siandien elise wipes, gal yra bandziusiu?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 04, 22:34)
nusipirkau siandien elise wipes, gal yra bandziusiu?
user posted image

Turejau sias, patiko, bet man kimso poras unsure.gif
Atsakyti
as tai kunui naudoju pieneli kuris ir drekina ir spalvytes suteikia smile.gif
user posted image
Atsakyti