Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

Merginos o kur galima įsigyti tas pirštines su kuriom tepasi šie visi kremai?
pvz
user posted image
Atsakyti
na man tai nereikia jokiu pirstiniu, idegis svelnus gaunasi, neoranzinis, o rankas nusiplovus po kuno tepimo tai nieko nepastebejau nepageidaujamo smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau Decleor palaipsniu spalva suteikianti pieneli. Dabar man uztenka pasitept du vakarus is eiles,kad igauti norima svelnu idegi. Spalva grazi,neoranzine,tas pats,kas buciau i soliariuma nuejus. Minusas- kvapas kaip ir visu tokiu priemoniu. Taciau ryte nusiprausus po dusu,diena jo nebejauciu. Belieka tik nakti pakesti ji smile.gif

user posted image
Atsakyti
Noriu ant pavasario pasirudinti, bet ne soliariume, nuskuodžiau į L'Occitane, ten nerealų įdegio kremą buvau pirkusi, bet jau nebėra sad.gif Atseit nebegamina... sad.gif Taip nuliūdau, iš to nusiminimo net nežinau, kurį pasirinkti... Nes tas kremas kažkaip lygiai ir pasidengdavo, dar su blizgučiu, labai gražiai atrodydavo. Dar esu turėjusi Kolastyna purškalą, bet žiauriai nelygiai pasidengdavo, nepatiko, nelipo man. Ir pačioj jaunumėj dar esu turėjusi kažkokį pigutį, nepamenu vardo, veidui, bet žiauriai kažkodėl poras kimšdavo.
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2013 03 28, 08:16)
Noriu ant pavasario pasirudinti, bet ne soliariume, nuskuodžiau į L'Occitane, ten nerealų įdegio kremą buvau pirkusi, bet jau nebėra sad.gif Atseit nebegamina... sad.gif Taip nuliūdau, iš to nusiminimo net nežinau, kurį pasirinkti... Nes tas kremas kažkaip lygiai ir pasidengdavo, dar su blizgučiu, labai gražiai atrodydavo. Dar esu turėjusi Kolastyna purškalą, bet žiauriai nelygiai pasidengdavo, nepatiko, nelipo man. Ir pačioj jaunumėj dar esu turėjusi kažkokį pigutį, nepamenu vardo, veidui, bet žiauriai kažkodėl poras kimšdavo.

Aš kaip visada už Lirene putas, čia jau buvo kalbėta apie jas ir kitos merginos, kurios bandė, kiek prisimenu, atsiliepė tik gerai.
Atsakyti
na ir as jau pavasari uzuodziau ir norisi siek tiek skaistumo rusvumo odai suteikti, taigi rengiuosi i paieskas savaiminio idegio kremo. gal turite atsiliepimu apie xen- tan linija? xen tan
Atsakyti
Tos kurios naudojat idegio kremus, kaip issprendziat baltu plastaku problema, juk rankos pirmiau nusiplauna ir kaip jas graziai issitept
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 03 13, 22:32)
Merginos o kur galima įsigyti tas pirštines su kuriom tepasi šie visi kremai?
pvz
user posted image

Galima nusipirkti www.feelunique.com

Kas bandet St. Moriz ir Xen-tan, bei St. Tropez. Ar tikrai skiriasi brangesne ir pigesne priemone?
Atsakyti
smile.gif+2012 04 23, 11:04-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 23, 11:04)
o jums jos nenudazo odos poru? na ta prasme nepalieka tokiu tamsiu taskuciu ten kur plaukeliai auga? g.gif

Va ir man tas pats buvo g.gif Prisiskaicius cia buvau, ir kaip tik atvaziavus i UK radau pirkti.. Tai jau ir taip nera super lygi koju odos spalva, kazkaip matosi siek tiek tos plauku 'poros' ar kaip jas pavadint. Bet jau kai issitepiau blink.gif blink.gif
Ir spalva tokia drastiskai tamsi gavosi, kazkaip nerealiai net atrodytu, net jei spalva lygi gautus.

Dabar naudoju Loreal Sublime gelini. Kvapo tepant nera, siek tiek atsiranda veliau.. geline lengva tekstura.. per kelis kartus isgaunamas gan grazus, ne orandzinis atspalvis.
Vienzo, ne super, bet kol nebaigsiu kito nepirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 04 12, 22:43)
na ir as jau pavasari uzuodziau ir norisi siek tiek skaistumo rusvumo odai suteikti, taigi rengiuosi i paieskas savaiminio idegio kremo.  gal turite atsiliepimu apie xen- tan linija?  xen tan

Xen Tan losjonas mano mylimiausias ir ne veltui čia tiek išgirtas wub.gif
Pirmiausia graži spalva gaunasi, ne oranžinė ir ne geltona, o ruda smile.gif tinka veidui ir kūnui, nėra aštraus nemalonaus kvapo.
Esu turėjusi Oriflame ir St. Moriz putas, -nėra ką lyginti.
Atsakyti
Uzsisakiau Xen Tan losjona Ir ST. Moriz tanning mist. Galvoju su tuo taning mist plastakas purksti ir ******, nes nesamone su baltom rankom vaiksciot smile.gif
Atsakyti
Kas kiek laiko tepate kuna savaiminiu? ax.gif
Atsakyti