QUOTE(bumbuls @ 2013 05 05, 00:41)
Nu dabar
uzfudijot , jau zinau, koks sekantis pirkinys bus
Man mano turimas, tas laipsniskas, kolkas labai patinka.. kvapas

jokio nemalonaus kvapo net po kurio laiko... man patinka, kad greit susigeria, oda sudrekinta jauciasi, gan greit isigeria, lipnumas lieka tik tam tikrose vietose, kazkaip. Bet tas laipsniskumas - is dalies gerai,kazkaip visi iki siol tureti buvo tokie, bet dabar kai pagalvoji, nesinori irgi ilgai zaist. Nors kazkoks toks isitikinimas, kad jei kad ne taip, tai lengviau patvarkyt, gali reguliuot kur kaip... Bet bandysiu ir as ta dark lotion
O jus jei uzteptumet antra karta, spalva neparysketu, jei truksta ryskumo? as cia neveikia laipsniskumo principas?
O del tu pirstiniu, tai pagalvojau, kad reik pabandyt.. bet idomu, ar butu skirtumas, jei nusipirkt kokia prasatesnes firmos
Labai nesinori,kad suvalgytu puse produkto
Del nugaros tai man baisu, kad yra vietu, kuriu gerai nepasiekiu

kazkaip MB nesinori prasyt, kad istrintu

Na ziuresim, kaip tik siandien pabandziau visa issitepti... kas del deginimosi, tai man patnka degintis, neatsisakyciau ir i soliariuma nueit, bet kad as taaaip letai degu, man po viso abonento sesijos vos matydavosi
As irgi letai degu, tai man gaila mano odos. Kad normaliai idegt po 2 kart i savaite reikia maziausiai eiti i soliariuma.
Tepiau kojas siandien vakare antra karta, tai stipriau paryskejo, tikrai jau gerai matosi

Tas irudimas irgi greiciausiai nuo odos priklauso, kokio storumo tas raginis sluoknis ir pan. Pavyzdziui mano puskes pagimdziusios is viso neeme idegio kremai

, kazkokia mistika.
Nugara as visa pasiekiu, kai su siuo kremu kur turiu db matosi kur tepta tai is viso paprasta. Su kitais kremais likdavo kartais demeliu, bet ir tai puse bedos gaudavosi.
Pirstiniu nedaug kainos skiriasi is UK siustis, tai emiaus XEN-TAN, gal 0,5 svaro brangiau nei pigiu firmu. Lt tai nemaciau pirstiniu pirkt. O jei kalbate apie prausimosi pirstines, tai tikrai daug geria, isbandziau, neverta.