Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(Intrinsa @ 2013 04 22, 12:17)
Xen Tan losjonas mano mylimiausias ir ne veltui čia tiek išgirtas wub.gif

o ka butent naudojate? paziurejau ten priemoniu begalybe smile.gif
Atsakyti
Speju Dark Lotion, sitas pigiausias ir labiausiai isgirtas is Xen Tan
Atsakyti
o kazin, kur geriausia kaina galima pagauti xen tan?
Atsakyti
As tik ka pirkau, ieskojau visur, tai www.feelunique.com pigiausia turbut, jei niekad nepirkot ten tai galiu i el. pasta pakvietima atsiust, tada -10% butu pirmam pirkiniui
Atsakyti

Ar kas nors bandėte green people? Turiu st. tropes putas.
Atsakyti
Gavau savo naujaji 4u.gif
user posted image
Raso, kad be parabenu, skaniai kvepia wub.gif
Mokejau tik £11.48
Beautybay.co.uk Ir dar gavau meginuku mario bordescu wub.gif

O norejau paklausti, tema skirta viskam apie savaiminius, bet nerandu diskusiju apie ju naudojima, gudrybes.
Kaip pvz, jus tepates plastakas, o poto reikia nusiprausti delnus juk?
Ar tepates nugara/visa kuna ar tik tam tikras vietas? Jei tapates nugara, kaip?
Kokie atsiliepimai apie tas kempinines 'pirstines', kur skirta tepliojimuisi? ar nesuvalgo daug priemones? 4u.gif
Papildyta:
Labai apmirus temute, o vasara arteja !!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbuls @ 2013 04 29, 16:06)
Gavau savo naujaji  4u.gif
user posted image
Raso, kad be parabenu, skaniai kvepia  wub.gif
Mokejau tik £11.48
Beautybay.co.uk Ir dar gavau meginuku mario bordescu  wub.gif

O norejau paklausti, tema skirta viskam apie savaiminius, bet nerandu diskusiju apie ju naudojima, gudrybes.
Kaip pvz, jus tepates plastakas, o poto reikia nusiprausti delnus juk?
Ar tepates nugara/visa kuna ar tik tam tikras vietas? Jei tapates nugara, kaip?
Kokie atsiliepimai apie tas kempinines 'pirstines', kur skirta tepliojimuisi? ar nesuvalgo daug priemones?  4u.gif
Papildyta:
Labai apmirus temute, o vasara arteja !!! smile.gif

As turiu sia priemone kur jus pirkot, bet nelabai turiu kantrybes su palaipsniniais tepliotis, tai uzsisakiau dark lotion. Vakar gavau. Pirstine keliauja su kitu siuntiniu, tai dar nezinau kada gausiu. Tas kur jus turit tai labai patiko (tik minusas kad lipnumas tas savaiminiams budingas ilgai islieka), o del sio kuri pirkau tai sutrikus kol kas esu, nes pasiskirsto ziauriai sunkiai, sunkiau nei kiti kada nors bandyti. doh.gif . Vakar tik kojas issitepiau tai parudo labai kukliai. Tikejausi zymiai ryskiau, nelabai daug skiriasi nuo to palaipsninio efekto. Labai greit dziusta, todel uztepi ir trinant nusitrina smorais, panasiai kaip negyvos odos lasteles nusitrina maudantis. Gal cia reik ismokt naudot, bet su kitais turetais is karto labai lengvai pavykdavo. Siandien visa kuna issitepiau, laukiu kas bus.

Atsakant i jusu klausimus, as tepu visa kuna isskyrus bikini zona, tiesiog kad sau graziai atrodyt, bet galima ir tik reikiamas kuno dalis. Su rankom man irgi dilema lig siol, geriausia vatos rutuliuku istepti tiek ****** tiek rankas, ganetinai neblogai iseina, su rankom didziausia beda kad jos greit nusiplauna. Nugara issitepu gan paprastai, bet yra buve kad dryziais gavosi. Laukiu kol ateis pirstine, manau kad su ja viskas turetu buti zymiai paprasciau, nors dar nebandzius.
Atsakyti
Na ka ateinu su atsiliepimu po viso kuno tepimo. Spalva tikrai naturali, ne oranzine. Nors tepimas pasirode labai sudetingas su medicinine pirstine, bet nusiplovus virsutiniam sluoksniui neliko demiu. Esu visiska baltaode, bet sitas DARK losjonas tikrai ne per tamsus, net tamsiau noretusi, todel tikrai nepatariu zaisti su sviesesniais, nes bant jau man daug vargo ir laiko reikalaujantis procesas, tingetusi dar po kelis kartus tepliotis. Juolab kad negalima niekur eit, kol nenusiplauna virsutinis sluoknis, nes atrodo baisiai murzinai. Ankstesnese temose skaiciau kai kurios neplauna tokio tipo priemoniu, tai nzn kaip taip gali but doh.gif. Rankos pasidenge stebetinai graziai, kaip niekad anksciau. Tikrai stebiuosi. Dideli pliusa ded uz tai kad nesijaucia lipnumo ir dregnumo pasitepus, kuris mane varydavo is proto, su kitoim priemonem jautiesi kaip suprakaitaves visa laika. Del sios priezasties galima detis drabuzius beveik is karto ir nelieka demiu nuo siuliu ir gumu. Kvapas pakenciams, o po nuprausimo jo visai neliko. Manau kai gausiu pirstine busiu visai patenkinta. Is pradziu issigandau del to pasiskirstymo, bet paziurejau foto ir vaizdeliu, tai pasirodo cia normalu kad pradzioj plemais issitepa.

Tiesa veidas atrodo netobulai, bet mano sausa pleiskanojanti oda, tai nesistebiu. Kiek esu bandzius visada taip budavo, bet cia ne problema, nes veidui galima bronzatus naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 05 04, 15:35)
Na ka ateinu su atsiliepimu po viso kuno tepimo.

Kokį tiksliai turite?
parašykite vėliau, kaip ta spalva dingsta, man svarbiausia, kad dingtų tolygiai, o ne plėmais.
aš laukiu savo deep bronze, kitą savaitę mėginsiu.
šiaip apie šitą firmą labai gerų atsiliepimų prisiskaičiau, tiek dėl spalvos, tiek dėl to,kad įdegis dingsta tolygiai, o ir laikosi gan ilgai.
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 05 04, 19:52)
Kokį tiksliai turite?
parašykite vėliau, kaip ta spalva dingsta, man svarbiausia, kad dingtų tolygiai, o ne plėmais.
aš laukiu savo deep bronze, kitą savaitę mėginsiu.
šiaip apie šitą firmą labai gerų atsiliepimų prisiskaičiau, tiek dėl spalvos, tiek dėl to,kad įdegis dingsta tolygiai, o ir laikosi gan ilgai.

Turiu Dark Lotion. Man irgi idomu kaip nyks, nes su kitais irgi plemais nykdavo. Manau kad tai daugiausiai priklauso nuo odos, nu bet tikuosi geriausio. Bet kas labiausiai nustebino,kad spalva superine, jokio oranzinumo is viso, aisku cia ir idomu kas bus kai plausis, gal tas Olive pigmentas pirmas issiplaus. Su idegio kremais pastebejau kad visa laik graziai atrodo pirma karta issitepus, bet naudojant dazniau iskyla visos problemos, delnai pagelsta, keliai, alkunes, krumpliai. Labai tikiuosi kad dabar bus kitaip, nes nenoriu degintis, o kaip zmogui atrodyt norisi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Nu dabar uzfudijot , jau zinau, koks sekantis pirkinys bus doh.gif

Man mano turimas, tas laipsniskas, kolkas labai patinka.. kvapas wub.gif jokio nemalonaus kvapo net po kurio laiko... man patinka, kad greit susigeria, oda sudrekinta jauciasi, gan greit isigeria, lipnumas lieka tik tam tikrose vietose, kazkaip. Bet tas laipsniskumas - is dalies gerai,kazkaip visi iki siol tureti buvo tokie, bet dabar kai pagalvoji, nesinori irgi ilgai zaist. Nors kazkoks toks isitikinimas, kad jei kad ne taip, tai lengviau patvarkyt, gali reguliuot kur kaip... Bet bandysiu ir as ta dark lotion smile.gif
O jus jei uzteptumet antra karta, spalva neparysketu, jei truksta ryskumo? as cia neveikia laipsniskumo principas?

O del tu pirstiniu, tai pagalvojau, kad reik pabandyt.. bet idomu, ar butu skirtumas, jei nusipirkt kokia prasatesnes firmos g.gif
Labai nesinori,kad suvalgytu puse produkto biggrin.gif

Del nugaros tai man baisu, kad yra vietu, kuriu gerai nepasiekiu g.gif kazkaip MB nesinori prasyt, kad istrintu biggrin.gif Na ziuresim, kaip tik siandien pabandziau visa issitepti... kas del deginimosi, tai man patnka degintis, neatsisakyciau ir i soliariuma nueit, bet kad as taaaip letai degu, man po viso abonento sesijos vos matydavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbuls @ 2013 05 05, 00:41)
Nu dabar uzfudijot , jau zinau, koks sekantis pirkinys bus doh.gif

Man mano turimas, tas laipsniskas, kolkas labai patinka.. kvapas wub.gif jokio nemalonaus kvapo net po kurio laiko... man patinka, kad greit susigeria, oda sudrekinta jauciasi, gan greit isigeria, lipnumas lieka tik tam tikrose vietose, kazkaip. Bet tas laipsniskumas - is dalies gerai,kazkaip visi iki siol tureti buvo tokie, bet dabar kai pagalvoji, nesinori irgi ilgai zaist. Nors kazkoks toks isitikinimas, kad jei kad ne taip, tai lengviau patvarkyt, gali reguliuot kur kaip... Bet bandysiu ir as ta dark lotion smile.gif
O jus jei uzteptumet antra karta, spalva neparysketu, jei truksta ryskumo? as cia neveikia laipsniskumo principas?
O del tu pirstiniu, tai pagalvojau, kad reik pabandyt.. bet idomu, ar butu skirtumas, jei nusipirkt kokia prasatesnes firmos g.gif
Labai nesinori,kad suvalgytu puse produkto biggrin.gif

Del nugaros tai man baisu, kad yra vietu, kuriu gerai nepasiekiu g.gif kazkaip MB nesinori prasyt, kad istrintu biggrin.gif Na ziuresim, kaip tik siandien pabandziau visa issitepti... kas del deginimosi, tai man patnka degintis, neatsisakyciau ir i soliariuma nueit, bet kad as taaaip letai degu, man po viso abonento sesijos vos matydavosi doh.gif

As irgi letai degu, tai man gaila mano odos. Kad normaliai idegt po 2 kart i savaite reikia maziausiai eiti i soliariuma.

Tepiau kojas siandien vakare antra karta, tai stipriau paryskejo, tikrai jau gerai matosi smile.gif Tas irudimas irgi greiciausiai nuo odos priklauso, kokio storumo tas raginis sluoknis ir pan. Pavyzdziui mano puskes pagimdziusios is viso neeme idegio kremai blink.gif , kazkokia mistika.

Nugara as visa pasiekiu, kai su siuo kremu kur turiu db matosi kur tepta tai is viso paprasta. Su kitais kremais likdavo kartais demeliu, bet ir tai puse bedos gaudavosi.

Pirstiniu nedaug kainos skiriasi is UK siustis, tai emiaus XEN-TAN, gal 0,5 svaro brangiau nei pigiu firmu. Lt tai nemaciau pirstiniu pirkt. O jei kalbate apie prausimosi pirstines, tai tikrai daug geria, isbandziau, neverta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 05 gegužės 2013 - 01:10