Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 01, 21:05)
Esu turėjusi kažką panašaus, tik pakuotė ne visai tokia buvo:
user posted image
Pirkau Droge, Maybelline dekoratyvinės kosmetikos stende, bet tas buvo prieš porą metų, tad ar dabar jų dar yra, negaliu pasakyti blush2.gif

O praeitą vasarą iš Eurokos pirkau šį Prestige bronzinį skystį:
user posted image

Abu puikūs, vienodai geri smile.gif

gal galite plačiau apie šiuos kremus? ar jie kemša veido poras? ar naturaliai atrodo? ar patiko? viską viską prašau biggrin.gif sudominot 4u.gif kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 06 03, 22:15)
gal galite plačiau apie šiuos kremus? ar jie kemša veido poras? ar naturaliai atrodo? ar patiko? viską viską prašau  biggrin.gif  sudominot  4u.gif  kokia kaina?

Oi ne, veido aš jais netepu, naudoju tik kūnui smile.gif
Na, atrodo tikrai natūraliai, žymiai natūraliau nei išsitepus vien savaiminio įdegio priemone. Nereikia kažkokio ypatingo kruopštumo tepant, neįmanoma padauginti ir beveik neįmanoma netolygiai ištepti, kadangi turi šviesą atspindinčių dalelių, tad bent jau optiškai oda atrodo labai lygi ir vienodai ruda smile.gif Tik po tepimo rankas reikia nusiplauti, nes būna aukso spalvos biggrin.gif Skirtumas ypatingai matosi nuotraukose, nes, kiek teko pastebėti, kojos atrodo kaip photoshopu padailintos biggrin.gif Dažniausiai naudoju kojoms, o visam kūnui - tik esant kokiai progai, šventei ir pan smile.gif Prakaituojant nenubėga, gana gerai laikosi, rūbų kaip ir netepa, bet visgi nerizikuočiau rengtis baltai smile.gif
Jei prieš tai tepėtės savaiminio įdegio kremu ar deginotės, labai išryškina įdegį (teigiama prasme) smile.gif
Be abejo patinka, čia mano mėgstamiausia priemonė visoms šventėms: tepiausi ir eidama į vestuves, ir į diplomų teikimus, žodžiu, visų vasaros švenčių metu smile.gif
Kainos tikslios nepamenu, bet kažkur iki 25-30 Lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metamorphosis: 03 birželio 2011 - 21:34
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 06 03, 15:21)
o man vishtishkai gavosi kaip, vakar tik issitepus prireike i parduotuve nubegt, tai uzsimeciau dzempa, isbegau ir grizus pamirsau nusiimt.. tai siandien ant ranku matosi kur rankoves siules buvo doh.gif  doh.gif  kaip geriau dabar daryt, ar trint, plaut tas rankas, ar po poros dienu bandyt teptis vel, kad uzmaskuot? smile.gif

As visada savaiminiu tepuosi nakciai,man taip patogiausia,bet kartais irgi buna (jei labiau suprakaituoju) kur rubai isirezia i kuna,liemeneles petnesos ar dzinsu siules matosi,tada tiesiog patrinu gerai su kempine tas vietas,idegis greitai nusiplauna ir susilygina viskas,tada vel tepuosi smile.gif
Atsakyti
Noriu bandyti NIVEA servetėle veidą pateplioti, bet bijau, kad nebūtų kokių nesąmonių doh.gif Nebus dryžuotas veidas ar žiauriai tamsus? g.gif

Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 06 08, 20:33)
Noriu bandyti NIVEA servetėle veidą pateplioti, bet bijau, kad nebūtų kokių nesąmonių doh.gif  Nebus dryžuotas veidas ar žiauriai tamsus? g.gif

gal geriau nereikia,jai nenorit buti kaip virta morka biggrin.gif biggrin.gif labai seniai jas bandziau,idegis oranzinis,tepasi prastais,nors ir po pylingo,spalva per ryski,i siuskline keliavo...... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 06 08, 20:33)
Noriu bandyti NIVEA servetėle veidą pateplioti, bet bijau, kad nebūtų kokių nesąmonių doh.gif  Nebus dryžuotas veidas ar žiauriai tamsus? g.gif

Esu servetėles ne kartą veidui naudojusi, ir viskas gerai gavosi: jokių plėmų, jokio morkinio atspalvio, ir man niekada labai tamsiai nesigauna ax.gif
Atsakyti
Nu ir kuria dabar tikėti? biggrin.gif

Ką veidui kažką kito rekomenduotumėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 06 09, 13:20)
Nu ir kuria dabar tikėti? biggrin.gif

Ką veidui kažką kito rekomenduotumėt? ax.gif

Mano anksčiau minėta Nivea želė tinka ir veidui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 06 08, 17:33)

O as tepiau pernai - puikus rezultatas, svelni, naturali spalva, labai patiko. Naudojau visam kunui. Svarbiausia nepatingeti gerai nusipylinguoti ir gerai, iki sausumo, kol susigeria kremas issitrinti ir viskas bus liuks. O, ir nepamirsti nusiplauti ranku!
Atsakyti
Bandysiu biggrin.gif Jeigu kas, tai šveitiklis turėtų nušveisti, ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 06 09, 16:24)
Bandysiu biggrin.gif Jeigu kas, tai šveitiklis turėtų nušveisti, ar ne? ax.gif

Nelabai biggrin.gif Tada geriau tiesiog lengvai papudruoti paprasta pudra ar bronzantu, kad nesimatytų netolygumo ir per keletą kartų nuplauti. Nes jei bandysit vienu kartu nušveisti veidą, tai galit labai pažeisti epidermį g.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 09, 17:58)
Nelabai biggrin.gif Tada geriau tiesiog lengvai papudruoti paprasta pudra ar bronzantu, kad nesimatytų netolygumo ir per keletą kartų nuplauti. Nes jei bandysit vienu kartu nušveisti veidą, tai galit labai pažeisti epidermį g.gif

Oh, tai nelabai kas tada doh.gif Bijau susigadinti su tais kremukais biggrin.gif
Atsakyti