Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(TimbaLimba @ 2011 06 01, 00:41)
Man asmeniskai kojos nuo idegio putu/kremo labiausiai irudo smile.gif  o jei deginsies papildomai soliariume tai taikrai nieko neatsitiks smile.gif

Ir ką būtent naudojai? smile.gif

Nuėjau šiandien į Eurokos, pilna tų visokių priemonių, bet ko ieškojau neradau doh.gif Nebuvo nei Nivea, nei Garnier savaiminio įdegio kremų.. Gal kokių atsiliepimų apie šį turit? ax.gif Mačiau tokį.. ir kaina nebloga ax.gif
Johnsons holiday skin
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 05 31, 23:54)
Supratau smile.gif O kas geriau, kai iškart matosi rezultatas, ar kai palaipsniui? ax.gif Gal kai palaipsniui, tai mažiau dryžių būna? biggrin.gif
Ir dar.. Na kojos pas mane labai sunkiai dega, tai galvoju jas savaiminio įdegio priemone tepti,  ir truputį soliariume pasideginti. Ar nesureaguos kažkaip neigiamai visa tai? smile.gif

Taip, naudojant palaipsninį kremą, ne taip matosi, jei netolygiai užsitepa smile.gif Ir kaskart vis tepant, galima suvienodinti spalvą, jei ir gavosi kas nelabai lygaus smile.gif
Savaiminio įdegio kremas ir soliariumas tikrai suderinami dalykai be jokių šalutinių poveikių smile.gif
O jei norisi tik rudų kojų, gal verta pabandyti savaiminio įdegio servetėles? Man labai efektyviai veikia pvz Nivea smile.gif
O jei kokia šventė vasarą ir norisi super atrodančių kojų, tai dar papildomai ta proga ištepu bronziniu veido ir kūno skysčiu smile.gif Tada jau tikrai jokių nelygumų, kojos blizga ir labai natūraliai rudos smile.gif Aišku, tokiu atveju šviesių sijonų vilktis nepatartina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cindy @ 2011 06 01, 15:09)
Gal kokių atsiliepimų apie šį turit? ax.gif  Mačiau tokį.. ir kaina nebloga ax.gif 

Man šis vienas labiausiai nepatikusių doh.gif Taip ir neišmokau juo normaliai naudotis, visad netolygiai išsitepdavo, smarvė užsitepus ant kūno žudanti, o atspalvis labai nenatūralus, toks labiau morkinis.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 06 01, 15:09)
Ir ką būtent naudojai? smile.gif

Siuo metu Expose self tanning mousse putas , pries tai seniau kazkoki krema naudojau,jau nebeatsimenu pavadinimo tai irgi kojos labai rudos buvo. O nuo dove summer glow ir dar kai jonhsons holiday skin naudodavau, tai tik rankos parudedavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 06 01, 15:17)
Siuo metu putas , pries tai seniau kazkoki krema naudojau,jau nebeatsimenu pavadinimo tai irgi kojos labai rudos buvo. O nuo dove summer glow ir dar kai jonhsons holiday skin naudodavau, tai tik rankos parudedavo smile.gif

O kaip gali oda neparuduot, jei ištepta kremu? Vis tiek kažkiek paruduoja viskas, nebent jūsų natūraliai gan tamsi oda, todėl nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 01, 15:20)
O kaip gali oda neparuduot, jei ištepta kremu? Vis tiek kažkiek paruduoja viskas, nebent jūsų natūraliai gan tamsi oda, todėl nesimato g.gif

Gal ne visai tiksliai parasiau ax.gif Aisku, kad kazkiek paruduoja, bet tik ant ranku grazus rudumas matesi, o ant koju vos vos smile.gif
Atsakyti
[quote=metamorphosis,2011 06 01, 15:15]

O jei norisi tik rudų kojų, gal verta pabandyti savaiminio įdegio servetėles? Man labai efektyviai veikia pvz Nivea smile.gif
O jei kokia šventė vasarą ir norisi super atrodančių kojų, tai dar papildomai ta proga ištepu bronziniu veido ir kūno skysčiu smile.gif Tada jau tikrai jokių nelygumų, kojos blizga ir labai natūraliai rudos smile.gif Aišku, tokiu atveju šviesių sijonų vilktis nepatartina biggrin.gif

atsiprasau,kad ne i tema, bet koki butent bronzini veido ir kuno skysti naudojat? g.gif dabar kai vasara,tai ieskau kazko panasaus,tik nieko nerandu... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 06 01, 19:18)
atsiprasau,kad ne i tema, bet koki butent bronzini veido ir kuno skysti naudojat?  g.gif dabar kai vasara,tai ieskau kazko panasaus,tik nieko nerandu... blush2.gif

Esu turėjusi kažką panašaus, tik pakuotė ne visai tokia buvo:
user posted image
Pirkau Droge, Maybelline dekoratyvinės kosmetikos stende, bet tas buvo prieš porą metų, tad ar dabar jų dar yra, negaliu pasakyti blush2.gif

O praeitą vasarą iš Eurokos pirkau šį Prestige bronzinį skystį:
user posted image

Abu puikūs, vienodai geri smile.gif
Atsakyti
Pirmąsyk išbandžiau savaiminio įdegio kremą, nusipirkau šį Belkosmex Sunvita http://www.ladalik.r.....tn visiij.jpg

Kaip ir rekomenduoja: pylingas, kremas.. Galėjau ir kruopščiau išsitept, bet, kadangi tiek to rudumo tereikėjo, drūžių nepastebėjau. Nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
O išsitepus tomis NIVEA servetėlėmsi, kiek laiko rudumas išsilaiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 06 03, 15:52)
O išsitepus tomis NIVEA servetėlėmsi, kiek laiko rudumas išsilaiko? ax.gif

Kaip ir išsitepus paprasta savaiminio įdegio priemone: viskas priklauso nuo to, kaip prieš tepimą paruošite odą ir kaip po to prausitės smile.gif
Atsakyti
o man vishtishkai gavosi kaip, vakar tik issitepus prireike i parduotuve nubegt, tai uzsimeciau dzempa, isbegau ir grizus pamirsau nusiimt.. tai siandien ant ranku matosi kur rankoves siules buvo doh.gif doh.gif kaip geriau dabar daryt, ar trint, plaut tas rankas, ar po poros dienu bandyt teptis vel, kad uzmaskuot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 06 03, 16:21)
o man vishtishkai gavosi kaip, vakar tik issitepus prireike i parduotuve nubegt, tai uzsimeciau dzempa, isbegau ir grizus pamirsau nusiimt.. tai siandien ant ranku matosi kur rankoves siules buvo doh.gif  doh.gif  kaip geriau dabar daryt, ar trint, plaut tas rankas, ar po poros dienu bandyt teptis vel, kad uzmaskuot? smile.gif

Jei labai didelis kontrastas, gal geriau nuplaut g.gif
Atsakyti