Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(cindy @ 2011 06 09, 19:31)
Oh, tai nelabai kas tada doh.gif Bijau susigadinti su tais kremukais biggrin.gif

O šiaip kasdien kokią pudrą ar makiažo pagrindą naudojat?
Na jei nieko nenaudojat, ir baisu, tai gal sumaišykit su naudojamu kremu ir tepkit, tada tikrai tolygus ir labai švelnus įdegis gausis smile.gif
Atsakyti
ką galit pasiūlyt baltaodėms? ypač kojos ir taip ir taip trinu vistiek negražiai pasidengia, o ant ypač šviesios odos iškart matos nelygumai. vargstu vis...kai pagalvoju turėčiau gražias rudas kojas su sijonu vaikščiočiau dieną naktį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babyspice @ 2011 06 09, 19:42)
ką galit pasiūlyt baltaodėms? ypač kojos ir taip ir taip trinu vistiek negražiai pasidengia, o ant ypač šviesios odos iškart matos nelygumai. vargstu vis...kai pagalvoju turėčiau gražias rudas kojas su sijonu vaikščiočiau dieną naktį biggrin.gif

Siūlyčiau savaiminio įdegio priemonę maišyti su paprastu kūno losjonu, ir tepti labai dažnai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 09, 18:44)
Siūlyčiau savaiminio įdegio priemonę maišyti su paprastu kūno losjonu, ir tepti labai dažnai smile.gif

Arba palaipsnio idegio losjonus,galima 2 vakarus is eiles pasitepti,turesit svelnu ir lygu atspalvi smile.gif

O as vakar vakare pasitepiau Nivea savaiminio idegio zele ir galvojau kokia graziai irudusi zygiuosiu i darba,bet siandien atsikeliau balta lotuliukas.gif Dariausi pilinga su aliejumi ir matyt del aliejaus nesuveike (kai naudojau tamsu savaimini tai po aliejinio pilingo lygiau pasiskirsdavo ir spalva svelnesne budavo) reikes siandien dar karta issitepti be jokiu alieju pries.Tiesa nustebino,kad si zele visiskai permatoma ir laaabai skalsi,patogu teptis,bet jau lipnumas kuris jauciamas kazkur valanda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 10 birželio 2011 - 08:50
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 09, 19:41)
O šiaip kasdien kokią pudrą ar makiažo pagrindą naudojat?
Na jei nieko nenaudojat, ir baisu, tai gal sumaišykit su naudojamu kremu ir tepkit, tada tikrai tolygus ir labai švelnus įdegis gausis smile.gif

Naudoju makiažo pagrindą šiaip, na, tiesa, tokiu oru tepuosi tikrai laaaabai retai smile.gif

Bet aš dabar galvoju kaip su ta NIVEA servetėle prasisukti, kad viskas gerai gautųsi biggrin.gif

Tiesa, kūnui naudoju Dove savaiminio įdegio losjoną. Kad veidui tinka neparašyta, tai, ir tikriausiai negalima naudoti veidui unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 10 birželio 2011 - 10:53
QUOTE(white kitty @ 2011 06 10, 09:47)
Tiesa nustebino,kad si zele visiskai permatoma ir laaabai skalsi,patogu teptis,bet jau lipnumas kuris jauciamas kazkur valanda  doh.gif

Va būtent, man dėl to galbūt lygiau ir pasiskirsto, kad ji yra želė pavidalo, o ne kremo smile.gif Bet aš jokio lipnumo nepastebėjau, hmm g.gif

QUOTE(cindy @ 2011 06 10, 11:51)
Tiesa, kūnui naudoju Dove savaiminio įdegio losjoną. Kad veidui tinka neparašyta, tai, ir tikriausiai negalima naudoti veidui unsure.gif

Na nebijokit taip smile.gif Jei nelygiai gausis, porą dienų užtepsit makiažo pagrindą ar kokiu bronzantu papudruosit ir viskas, gi ne visam gyvenimui tas įdegis biggrin.gif
Dove turi atskirą priemonę veidui, kiek žinau g.gif Tos, kuri tik kūnui skirta, geriau nenaudoti, nes labai kimš poras. Nors esu keletą kartų garnier skirtą kūnui tepusi ir ant veido, nieko baisaus nenutiko
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 10, 14:25)
Va būtent, man dėl to galbūt lygiau ir pasiskirsto, kad ji yra želė pavidalo, o ne kremo smile.gif Bet aš jokio lipnumo nepastebėjau, hmm g.gif
Na nebijokit taip smile.gif Jei nelygiai gausis, porą dienų užtepsit makiažo pagrindą ar kokiu bronzantu papudruosit ir viskas, gi ne visam gyvenimui tas įdegis biggrin.gif
Dove turi atskirą priemonę veidui, kiek žinau g.gif Tos, kuri tik kūnui skirta, geriau nenaudoti, nes labai kimš poras. Nors esu keletą kartų garnier skirtą kūnui tepusi ir ant veido, nieko baisaus nenutiko

Nu dar pagalvosiu smile.gif Gal visgi su NIVEA servetėle pabandysiu pasiteplioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 10, 13:25)

Na lipnumas tikrai yra ir ilgai jauciasi ant veido irgi,gal kaltas tvankus oras,kad taip prastai susigeria doh.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 06 10, 14:38)
Na lipnumas tikrai yra ir ilgai jauciasi ant veido irgi,gal kaltas tvankus oras,kad taip prastai susigeria  doh.gif

Na dėl tvankumo tai sutinku, man irgi šviesesnis įdegis gaunasi doh.gif
Atsakyti
o merginos jums nebūna taip, kad išsitepat tais kremais blauzdas ir tose vietose kur išauga plaukeliai, ten matyt to kremo patenka ir taip gaunasi tokia visa blauzda rudai taškuota, jei suprantat ką noriu pasakyt biggrin.gif nes mane tai nervina, atrodo normalus lygus įdegis būtų, bet nee, tie temsesni taškeliai taip negražiai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(babyspice @ 2011 06 16, 19:27)
o merginos jums nebūna taip, kad išsitepat tais kremais blauzdas ir tose vietose kur išauga plaukeliai, ten matyt to kremo patenka ir taip gaunasi tokia visa blauzda rudai taškuota, jei suprantat ką noriu pasakyt  biggrin.gif nes mane tai nervina, atrodo normalus lygus įdegis būtų, bet nee, tie temsesni taškeliai taip negražiai atrodo...

as kai issitepu kremu kita diena svelniai pasveiciu oda, kad neliktu tokiu nelygumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyspice @ 2011 06 16, 19:27)
o merginos jums nebūna taip, kad išsitepat tais kremais blauzdas ir tose vietose kur išauga plaukeliai, ten matyt to kremo patenka ir taip gaunasi tokia visa blauzda rudai taškuota, jei suprantat ką noriu pasakyt  biggrin.gif nes mane tai nervina, atrodo normalus lygus įdegis būtų, bet nee, tie temsesni taškeliai taip negražiai atrodo...

Būna ir man taip, bet iš toli nesimato smile.gif Nebent jeigu tik iš arti labai žiūri.
Atsakyti