Įkraunama...
Įkraunama...

Jodinėjimas

QUOTE(Lialondra @ 2011 08 15, 15:14)
vaje, kaip cia niekas nebendrauja.... matyt neaktualu  g.gif

Na kodėl, aktualu.. tačiau yra tiek tų forumų žirgininkams, kad gal mažai kas čia beužklysta smile.gif

O Kaune be Marvelės tikrai yra: Dievogala, Ilgakiemis, Pociūnai (Žirgo žingsnis), Smiltynų klubelis.. Dar kažkur už Vaišvydavos, bet tiksliai nežinau kurioj vietoj. Tiesiog pagooglint reikia smile.gif
naktigonė.lt, jok.lt ir t.t. daug info.

Atsakyti
Labukas, labai gražios nuotraukytės , ypač pirmoji smile.gif . Man visai neseniai teko praleisti vieną savaitgalio dieną su žirgais, labai patiko. Buvom su vyreliu prie Trakų kaimo turizmo sodyboj Verubė, tai visą sekmadienį turistavom (pelkynėj tokioj buvom, gamtoj smagiai pajodinėjom, o paskui varėm į pirtelę ir vakarieniavom), super buvo, žirgai tai nerealu iš viso, niekad negalvojau kad taip faina gali būti. tai db galvoju net rimčiau tuom užsiimti, bet įdomu kokios kainos lankant nuolat jodinėjimą? ir kur čia geriau būtų tai daryti, jei gyvenu vilniuje?
Atsakyti
Labai faina prie Trakų Verubės sodyboj, galima aktyviai praleist laiką su žirgais:), pati buvau labai patiko thumbup.gif . be to yra ir pirtelė, namukai, galima apsistoti ilgesniam laikui kiek žinau, ir su didesne kompanija, bet šiaip ten labiau šeimoms skirtas laisvalaikis. tai va tikrai rekomenduoju kam patinka jodinėt arba norit išbandyt kažką naujo:)
Atsakyti
Sveikos, radau tik jau pabaigtą temelę, tad pagalvojau atidaryti vėl 4u.gif .

Aš po vaiko gimimo pagaliau gyvendinu seną kaip gyvenimas svajonę, t.y. mokausi joti ant žirgo.
Žinoma esu dar visai žalia, galima sakyti nemoku žirgo valdyti, bet po truputį judu į priekį.
Dabar jau mėginu zovaduoti smile.gif .
Man tai yra nerealus laisvalaikis, malonumas, "reset" mygtukas smegenims.

Jei esate prijaučianti, ar profesionali, pradedanti, nesvarbu dalinkitės savo mintimis šioje temelėje 4u.gif .
Atsakyti
Superinės nuotraukos thumbup.gif .

Aš greitu metu ir turėčiau jų turėti.

Esu kol kas žalia, bet labai norinti išmokti jodinėti. Jau nuo pat mažens turiu šią svajonę, labai norėjau lankyti žirgyną, bet mama neleido, o po to gyvenimas kažkaip tekėjo vaga ir tiek.
Dabar turiu 11 mėn nuostabų sūnelį wub.gif ir galima sakyti Jo ir savo vyro dėka užsiimu šia pramoga.
Žinoma man iki normalios jojikės kaip piškom iki Kinijos, bet nieko, svarbu būtų galimybė ir noras, o pastarojo tikrai netrūksta.
Aš pas kaimynus, kurie laiko daug žirgų vieną kartą užsukau, susipažinau ir prisiblatinau ax.gif . Dabar truputį padirbu pas Juos ūkyje, o už tai leidžia pajoti, ten dirbantis vyrukas moko mane, na tiesiog viskas kaip sapne thumbup.gif .
Kol kas žinoma reikia išmokti suprasti ir valdyti arkliuką, bet šiandien jau gavau pagyrimą, kad prie sėdėsenos nėra kaip prisikabinti ir jojant risčia jau į balną minkščiau sėdu, na žodžiu judu į priekį wub.gif .
Zovadėlę taip pat buvau pakėlusi kelis kartus ir vieną kartą kumelė buvo užsinešusi, lėkiau aikštelėje 120km/h greičiu lotuliukas.gif . Pamečiau kilpa ir po to galima sakyti pasirinkusi saugiausią vientą nušokau nuo kumelės pati, atsipirkau tik didele mėnyne ant šlaunies ir patemtu rašiščiu, šlubavau tik vieną dieną.
Žinoma dėl šito kumelės poelgio esu tik pati kalta, bet viskas yra gerai, kas gerai baigiasi mirksiukas.gif .

Gal žinot kur yra jojimo kelnių, aulų ir kitų jojomo reikmenų pirkti? O gal kas parduodat?
Internete kur naujų aš žinau, bet galvoju, gal kas turi parduoti dėvėtų kokių?

Beja, jei Marijampolietės (-čiai) nori pajodinėti, galiu padėti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritulkis: 12 spalio 2011 - 18:45
QUOTE(por-for @ 2011 06 25, 14:47)
Sveiki,

labai gaila, kad baigėsi senoji tema, o naujojoje - nesivysto diskusijos. Būtų smagu pabendrauti. smile.gif

Aš pati tik tik pradedu.

Nuo vaikystės pasvajodavau apie žirgus, jojimą.  biggrin.gif

Sveikos,

aš ir tik pradžiamokslė ir tokia pati svajotojo nuo vaikystės, o dabar joju, pas kaimynus padirbu ūkyje, o mainais Jie man leidžia pajodinėti. Ten dirbantis vyrukas mane moko, tiesiog viskas nuostabu thumbup.gif . Jie laiko daug arklių, o šeimininkai nuo mažens jodinėja, vyras čempionas.

Aš Marijampolėje gyvenantiems galiu padėti kas nori jodinėti.
Atsakyti
man labai patiko Petishoi jodineti smile.gif rekomenduoju thumbup.gif .
Atsakyti
Aš dabar žirgam žieminius poponus taisau, tai ojojoi, yra kas veikti doh.gif . Visus pirštus, rankas skauda doh.gif .
Atsakyti
Labas! turiu pasiulyma - nemokama jodinejimo Belmonto zirgyne porai zmoniu si sekmadieni (10 30), apie 13h. Kas turi antra puse, ir tuo metu galetumet ir noretumet jodineti, parasykit kuo greiciau deiwix1@yahoo.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddx @ 2011 10 25, 14:48)
Labas! turiu pasiulyma - nemokama jodinejimo Belmonto zirgyne porai zmoniu si sekmadieni (10 30), apie 13h. Kas turi antra puse, ir tuo metu galetumet ir noretumet jodineti, parasykit kuo greiciau deiwix1@yahoo.com smile.gif

o būtinai turi būti antra pusė? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

na visos kažkur jodinėja daugiau ar mažiau, gal galėtumėte parašyti kur ir kokios kainos? Aš pati karts nuo karto apsilankau Belmonte, į savaitėlę kartą, bet dar irgi tik pradedu mokytis 4u.gif . Pamoka 45min, kaina - 50lt man jau darosi brangoka... blush2.gif . Tad nutariau pasiieškoti kur pigiau...

Dabar parašiau laiškus Civinskų žirgynui (prie Žaldokynės) ir Malinauskų žirgynui (kažkus Riešėj...), bet dar negavau atsakymų. Gal kas ten yra buvęs ir gali daugiau papasakoti? Kokios sąlygos? Kokios kainos? Kaip treneriai? Kokie žirgai? Ar jie joja visus metus lauke? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rasabrasa @ 2011 10 03, 10:04)
Labai faina prie Trakų Verubės sodyboj, galima aktyviai praleist laiką su žirgais:), pati buvau labai patiko thumbup.gif . be to yra ir pirtelė, namukai, galima apsistoti ilgesniam laikui kiek žinau, ir su didesne kompanija, bet šiaip ten labiau šeimoms skirtas laisvalaikis. tai va tikrai rekomenduoju kam patinka jodinėt arba norit išbandyt kažką naujo:)

Na tikrai ta sodyba ne ta vieta,kurią verta rekomenduoti ir skatinti tokį "verslą" verysad.gif Aišku,gal vienkartiniai pasijodinėtojai ir nesupranta,nemato kas ten per sąlygos arkliams...
http://www.15min.lt/...amdo-172-117372
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 05 lapkričio 2011 - 11:08