Superinės nuotraukos

.
Aš greitu metu ir turėčiau jų turėti.
Esu kol kas žalia, bet labai norinti išmokti jodinėti. Jau nuo pat mažens turiu šią svajonę, labai norėjau lankyti žirgyną, bet mama neleido, o po to gyvenimas kažkaip tekėjo vaga ir tiek.
Dabar turiu 11 mėn nuostabų sūnelį

ir galima sakyti Jo ir savo vyro dėka užsiimu šia pramoga.
Žinoma man iki normalios jojikės kaip piškom iki Kinijos, bet nieko, svarbu būtų galimybė ir noras, o pastarojo tikrai netrūksta.
Aš pas kaimynus, kurie laiko daug žirgų vieną kartą užsukau, susipažinau ir prisiblatinau

. Dabar truputį padirbu pas Juos ūkyje, o už tai leidžia pajoti, ten dirbantis vyrukas moko mane, na tiesiog viskas kaip sapne

.
Kol kas žinoma reikia išmokti suprasti ir valdyti arkliuką, bet šiandien jau gavau pagyrimą, kad prie sėdėsenos nėra kaip prisikabinti ir jojant risčia jau į balną minkščiau sėdu, na žodžiu judu į priekį

.
Zovadėlę taip pat buvau pakėlusi kelis kartus ir vieną kartą kumelė buvo užsinešusi, lėkiau aikštelėje 120km/h greičiu

. Pamečiau kilpa ir po to galima sakyti pasirinkusi saugiausią vientą nušokau nuo kumelės pati, atsipirkau tik didele mėnyne ant šlaunies ir patemtu rašiščiu, šlubavau tik vieną dieną.
Žinoma dėl šito kumelės poelgio esu tik pati kalta, bet viskas yra gerai, kas gerai baigiasi

.
Gal žinot kur yra jojimo kelnių, aulų ir kitų jojomo reikmenų pirkti? O gal kas parduodat?
Internete kur naujų aš žinau, bet galvoju, gal kas turi parduoti dėvėtų kokių?
Beja, jei
Marijampolietės (-čiai) nori pajodinėti, galiu padėti

.
Parašas neatitinka forumo taisyklių II.12 p.