Įkraunama...
Įkraunama...

Jodinėjimas

Sveikos,

na va, jau šiandien ir į tą nelemtąją pusę pavyko truputį pazovaduoti thumbup.gif .

Vieną kumelė sunegalvo. Vargšytė, o dar su kumeliu ji verysad.gif . Šiandien bandėm gydyti, tik neaišku kaip čia bus. Budi dabar ten pas ją šeimininkas.
Atsakyti
QUOTE(Reila @ 2011 11 29, 12:58)
As du zirgynus Vilniuje radau, kuriuose pamokos kaina apie 30Lt, bet taip ir nesulaukiau nuomones ar ka nors zinancius apie juos siam forume doh.gif , bet gvildenu minti nueiti pasiziuret  rolleyes.gif

Gal galite parasyti kur yra tie zirgynai? 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
liko vienas kuponas pasijodinejimui peteshos zirgyne. 1h kaina 39 litai, pasijodinejimas po miskus ir laukus su sauniais zirgais ir miela instruktore. galima puikiai praleisti laika gamtoje, jei kas susidomejo, mielai kreipkites smile.gif 4u.gif

QUOTE(Laaila @ 2011 12 03, 22:11)
Gal galite parasyti kur yra tie  zirgynai? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2011 12 03, 21:11)
Gal galite parasyti kur yra tie  zirgynai? 4u.gif

Laba,

nežinau ar čia gražu rašyti mano sužinotą info blush2.gif bet mes tik dalinamės informacija ania? mirksiukas.gif Nieko konkrečiai čia nesitariau, tiesiog norėjau susiorientuoti kainose ir mano žiniomis situacija tokia:

1. http://malinauskuzirgai.visiems.lt/ Riešėje- 400 Lt - 12 pamokų (33,3Lt/pamoka)
2. http://www.civinskuzirgai.lt/ Kažkur prie Žaldokynės 300 Lt - 3 k./savaitę, tai jei 12 pamokų per mėnesį - 25 Lt/pamoka), bet reikia jau mokėti pačiam pasibalnoti ir susitvarkyti žirgą, tai manau ir joti taip pat reikia jau neblogai mokėti ax.gif . Galima imti ir trenerį (600 Lt - 5 k./savaitę, tai vienas kartas gaunas 30 Lt), mokina šokinėti per kliūtis thumbup.gif . Na čia tos kainos, tai kiekvienam juk asmeniškai susitart... ko nori, kiek kartų ir t.t. Nes aš asmeniškai fiziškai nespėčiau kiekvieną diena užsiimt šiuo malonumu....

Radau dar jų puslapyje tokią info http://civinskuzirga.../laisvalaikiui/

Šiuose žirgynuose dar nebuvau, todėl būtų labai įdomi nuomonė tų, kurie lankėsi ir dėl kainų kaip susitarėt ir ką už tą kainą gavot? Kaip aplinka? Treneriai? Žirgai? Ar malonus bendravimas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reila: 16 gruodžio 2011 - 09:39
Gal kuri mama ieško dukrai jojimo kelnių?
Turiu vienas.
Bordinės spalvos jojimo kelnės su rožiniais įsiūvais ties keliais 140cm ūgio mergaitei. http://www.equestria...ilds/index.html Naujos, tik buvo pasipurvinusios tai teko nuplėšt etiketę ir skalbt smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

na va, aš jau ne vien zovaduoju, bet nuo šeštadienio jau per kliūtis pradėjau šokt. Šiandien treneris jau kėlė kliūtį vis aukščiau thumbup.gif . Superinis reikalas, svajonės pildosi. Iš pradžių galvojau bent jau sėdėt ant žirgo išmokčiau, žinoma ir zovaduot labai norėjau, negalvojau apie kliūtis, bet dabar jau visai susirgau nepagydoma liga rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(ritulkis @ 2012 01 09, 16:31)
Sveikos,

na va, aš jau ne vien zovaduoju, bet nuo šeštadienio jau per kliūtis pradėjau šokt. Šiandien treneris jau kėlė kliūtį vis aukščiau  thumbup.gif . Superinis reikalas, svajonės pildosi. Iš pradžių galvojau bent jau sėdėt ant žirgo išmokčiau, žinoma ir zovaduot labai norėjau, negalvojau apie kliūtis, bet dabar jau visai susirgau nepagydoma liga  rolleyes.gif .

Kiek laiko jau mokinatės jodinėti? Kiek kartų einate? Ir kur? Kokia kaina?
Atsakyti
Drauge mokina jodineti su kumele Pavilnyje, kaina apie 20-25Lt.
Susidomejusios galit parasyt az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasyte73 @ 2011 09 18, 10:39)
Na ką, kadangi praeita tema užrakinta, darom naują.

Pasidalinam savo įspūdžiais, žirgynų kontaktais, nuotraukytėm  smile.gif

Beje, vilniečiai, kas dar neradote žirgyno, siūlau treniravimo paslaugas tiek suaugusiems, tiek vaikučiams. Pažengę ir varžybose sudalyvauja  tongue.gif (Kaip smagu matyti vaikučius tokius laimingus thumbup.gif )
Parašykit į pm, papasakosiu detaliau.

O cia kur? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reila @ 2012 01 10, 10:20)
Kiek laiko jau mokinatės jodinėti? Kiek kartų einate? Ir kur? Kokia kaina?

Dabar eina penktas mėnesis kai mokausi joti. Aš mokausi Marijampolėje, esu sudariusi tokią žodinę panaudos sutartį, tad kol kas nieko nekainuoja.
Atsakyti
Turiu 34/36 dydžio juodas su pilnu įsiuvu jojimo kelnes. Būsena labai gera. Taip pat ir rankų darbo odinius aulus, plotis ties blauzda 34cm.

Jei ką sudomins rašykit į až.
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif Noriu pasidalinti patirtais ispūdžiais. Šiandiena buvau jodinėjimo pamokoje, kurią įsigijau www.dyl.lt svetainėje (nusipirkau abonementa - taip tikrai pigiau smile.gif )
Aišku, jodinėju jau daugiau nei vienerius metus, aplankiau daug žirgynų ir trenerių.
Bet cia taip patiko, kad apsistosiu ilgam. Gavau puikų žirgą, kuris idealiai klausė mano komandų. Dar niekad iš jodinėjimo nejaučiau tokio malonumo. Jegu jojate ne vieną dieną ir norite zengti toliau, manau, geresnes vietos nerasite. Tiesa, yra galimybe, turint noro, startuoti varzybose!!!!! Taip ir pildosi svajones.....
Atsakyti