Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema nr.6

QUOTE(Deep Blue @ 2011 08 16, 10:40)
nu reik uzeit paklaust nes zvaigzduciu reklamoj lyg neiziuriu g.gif

praneškit naujienas jei nesunku temoj, nes mes taip pat planuojam dabar rėmelius keisti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 16 rugpjūčio 2011 - 11:47
QUOTE(Deep Blue @ 2011 08 16, 09:40)
nu reik uzeit paklaust nes zvaigzduciu reklamoj lyg neiziuriu g.gif

Nu zvaigzdute yra:
http://www.optikospa.../akiniu-formule
Kad nuolaida tik remeliams, itariu, kad atsigriebs per lesiu kaina.
Pries pora savaiciu ziurejom UCB remelius Vilniuje, mes neprisitaikem. Tie kur su gumytems modeliai mums per dideli, o tinkantys ir be gumyciu ir be riestu auseliu.
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2011 08 16, 12:46)
praneškit naujienas jei nesunku temoj, nes mes taip pat planuojam dabar rėmelius keisti ax.gif

as dabar savaite ar 2 nepapulsiu, gal kas kitas 4u.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 08 16, 13:01)
Nu zvaigzdute yra:
http://www.optikospa.../akiniu-formule
Kad nuolaida tik remeliams, itariu, kad atsigriebs per lesiu kaina.
Pries pora savaiciu ziurejom UCB remelius Vilniuje, mes neprisitaikem. Tie kur su gumytems modeliai mums per dideli, o tinkantys ir be gumyciu ir be riestu auseliu.

man reikia su gumele, tikiuosi prisitaikysim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 08 16, 13:27)
man reikia su gumele, tikiuosi prisitaikysim g.gif

Va tų su gumele UCB ir aš labai norėjau, bet kai jau perkant dar sykį matavomės, tai kažkaip nebelipo.. Vyras atkalbėjo, jam mat vaikas kaip dviratininkas ar plaukikas atrodė. Tipo per daug sportinio stiliaus. Tai įsigijom vėl Centrostyle'us smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 08 16, 14:57)
Va tų su gumele UCB ir aš labai norėjau, bet kai jau perkant dar sykį matavomės, tai kažkaip nebelipo.. Vyras atkalbėjo, jam mat vaikas kaip dviratininkas ar plaukikas atrodė. Tipo per daug sportinio stiliaus. Tai įsigijom vėl Centrostyle'us smile.gif

kurioj onkreciai optikoj matavotes?
Atsakyti
labutis

seniai jau buvau pas jus.... vasarojam.... dukrytė su akinukais draugauja pakankamai neblogai, o ir akinukais galiu pasidžiaugt, kad reikėjo remonto vos vieną kartą, nes nulūžo kojelė, bet Regos optikos darbuotojai pakeitė nauja nemokamai dar tą pačią dieną. pakolkas džiaugiuosi šios optikos paslaugomis ax.gif ir po pamokos su Optikos pasauliu, tikrai daugiau ten neužsakinėsiu savo vaikui akinių schmoll.gif

QUOTE(Sawanna @ 2011 08 02, 11:19)
Maniskis irgi su +5 be akiniu susirenka nuo zemes visus trupinius, jei tik randa, ant pirsto atnesa kates plauka, kad nuimciau, kuri pati vos pastebiu  blink.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif mano pupos +4 ir +6 mato viską sakyčiau puikiai ir be akinių, bet viena akis linkus tinginiauti todėl ir užkabino akinius doh.gif bet tikiu optimistinėm prognozėm - kad greitu laiku mum jų nereikės.....

QUOTE(Deep Blue @ 2011 08 05, 14:27)
Siais laikais normaliose optikose jau suaugusiam be lasiuku nustato reikalus, bet vaikuciui tikrai keistai kazkaip  4u.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
gal kas nors galit apšviesti del spec daržiuko Vilniuj antakalnį "Spindulėlis" berods Klinikų 2? girdėjau, kad žada naikinti spec grupes? kaži čia tiesa g.gif nes mum į darželį dar tik nuo sekančio rudens
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 08 16, 15:35)
kurioj onkreciai optikoj matavotes?

Optikos pasauly, Laisvės alėjoj šalia muzikinio teatro smile.gif Šiaip tik pusmečiui garantiją teduoda, tai aš kažkaip likau prie Fielman'o, nes jie net per pusę perlaužtą korpusą pažadėjo 3 metus remontuot nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 08 17, 13:26)
Optikos pasauly, Laisvės alėjoj šalia muzikinio teatro smile.gif Šiaip tik pusmečiui garantiją teduoda, tai aš kažkaip likau prie Fielman'o, nes jie net per pusę perlaužtą korpusą pažadėjo 3 metus remontuot nemokamai 4u.gif

nu tai taip tik kad mum reikia su gumele, o su gumele fielmane silpnas pasirinkimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 08 17, 10:42)
labutis

drinks_cheers.gif mano pupos +4 ir +6 mato viską sakyčiau puikiai ir be akinių, bet viena akis linkus tinginiauti todėl ir užkabino akinius doh.gif bet tikiu optimistinėm prognozėm - kad greitu laiku mum jų nereikės.....
drinks_cheers.gif
Papildyta:
gal kas nors galit apšviesti del spec daržiuko Vilniuj antakalnį "Spindulėlis" berods Klinikų 2? girdėjau, kad žada naikinti spec grupes? kaži čia tiesa g.gif nes mum į darželį dar tik nuo sekančio rudens

Teisingas poziuris, as irgi tikiu, kad isaugsim visas bedas drinks_cheers.gif

Musu gydytojas isvykes ilgam, o noriu pries darzeli vis tiek patikrint maziui regejima, gal kas pasikeite, nes senokai nebuvom, tai uzsirasem pas kazkokia Kavaliauskiene, gal ka girdejot apie tokia? Cia Krokuvos g. privaciai dirba.

O kurioj Vilniaus vietoj gyvenat? Mes tai eisim nuo rugsejo i Zibute, ten irgi specializuotas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2011 08 17, 13:54)
Teisingas poziuris, as irgi tikiu, kad isaugsim visas bedas drinks_cheers.gif

Musu gydytojas isvykes ilgam, o noriu pries darzeli vis tiek patikrint maziui regejima, gal kas pasikeite, nes senokai nebuvom, tai uzsirasem pas kazkokia Kavaliauskiene, gal ka girdejot apie tokia? Cia Krokuvos g. privaciai dirba.

O kurioj Vilniaus vietoj gyvenat? Mes tai eisim nuo rugsejo i Zibute, ten irgi specializuotas rolleyes.gif

mes Krokuvos gatvėj pas Danielienę vaikštom, o šitos tai nžn g.gif

gyvenam Dvarčionyse, o Žibutė gal Žolyno gatvėj?
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 08 17, 16:11)
mes Krokuvos gatvėj pas Danielienę vaikštom, o šitos tai nžn g.gif

gyvenam Dvarčionyse, o Žibutė gal Žolyno gatvėj?

Mes vaikstom pas Ruzgi, ale tas kaip tycia iki spalio kazkur islekes doh.gif Nu bandysim pas ta kita, gal labai vaiko neisgasdins..nes oi sunku su juo per tas apziuras doh.gif unsure.gif
Zibute yra Lazdynuose, Architektu g. Jums tolokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2011 08 17, 22:45)
Mes vaikstom pas Ruzgi, ale tas kaip tycia iki spalio kazkur islekes doh.gif Nu bandysim pas ta kita, gal labai vaiko neisgasdins..nes oi sunku su juo per tas apziuras doh.gif  unsure.gif
Zibute yra Lazdynuose, Architektu g. Jums tolokai g.gif

tikėkimės viskas bus ok 4u.gif mum irgi reikia nueit į apžiūrą, ale registratorė minėjo, kad rugpjūtį geriau nesiregistruot, nes labai daug žmonių būna

aga tolokai ax.gif
Atsakyti