Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema nr.6

QUOTE(Indula @ 2011 08 22, 13:53)
o kiek laiko šita akcija bus?Tik rugsėjo 1-ą?

oi nezinau, as cia begooglindama netycia radau tai imeciau 4u.gif
Atsakyti
bandziau uzsiregistruoti pas Sologubiene i Klinikas,deja ,nieko negavau
dabar vel reiktu laukti menesi ,
parasykite ,jei zinote, kita gydytoja Klinikose,kuris neisgasdintu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VIOGAMANTA @ 2011 08 19, 18:46)
sveikos mamytes noriu paklaust mano mazytei labai pradejo puliuot akytes valau su ramuneliu nuoviru bet nelabai padeda esu kazkur girdejus kad su vaikelio slapimu reikia pavalyt akytes  g.gif  tik bijau kad nepakenkciau ar nepadaryciau dar bloogiau gal kuri esat bandziusi aciu uz atsakymus mamytes:)

kad pakenkti tai tikrai nepakenksite pavaliusi akytes vaikučio šlapimu, jei beda nedidelė tai tikrai padės ir nereiks Tobrex lašiukų, juk jie antibijotikai.
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2011 08 23, 14:15)
kad pakenkti tai tikrai nepakenksite pavaliusi akytes vaikučio šlapimu, jei beda nedidelė tai tikrai padės ir nereiks Tobrex lašiukų, juk jie antibijotikai.

man tie pavalymai slapimu skamba taip senoviskai. dar kol tik MP valgo suprantu bet veliau kai valgo viska tai juk net uzpakali slapimas isgrauzia, na kaip alergine reakcija i rugstesni maista tai ka jau kalbet apie akyciu pavalyma tokiu slapimu doh.gif
Atsakyti
Tai čia akcija ir leliukams -vaikams, ne tik mokyklinio amžiaus? Labai neaiškiai suformuluota..
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2011 08 23, 17:01)
Tai čia akcija ir leliukams -vaikams, ne tik mokyklinio amžiaus? Labai neaiškiai suformuluota..

reikia skambint, kitaip jau cia nesuzinosim
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2011 08 22, 12:53)
o kiek laiko šita akcija bus?Tik rugsėjo 1-ą?

Mačiau L. Ryte jų reklamas, tai supratau, kad tik rugsėjo 1 d.
Papildyta:
QUOTE(Keberiokšt @ 2011 08 23, 16:01)

Berods, buvo nurodyta, kad vaikams iki 16 ar tai 18 metų, tai taip išeina, kad leliukams taip pat galioja. Ten juk nerašo, kad mokyklinio amžiaus vaikams.
Atsakyti
Sveikutės, buvom eilinėj vizitacijai pas Solugobienę, tai dioptrijos nepakitę, bet barė, kad prastai dengėm vieną akytę. Nors stengėmės dengti kiekvieną dieną, bet , kaip ir daktarė sakė, jei akytė ras bent mažiausią plyšelį, ji žiūrės pro jį doh.gif O aš ne kartą pastebėjau žvelgiant pro viršų, kai akis uždengta. Žodžiu liepė būtinai lašinti vyzdį plečiančius lašiukus į gerąją akį, kad tinginiukė pradėtų žiūrėti, tik nepasakė, kiek laiko, tai supratau, kol tinginiukė pagerės. Bet paskaičius informacinį lapelį, pamačiau daugybę neigiamų šalutinių reakcijų dėl vyzdžio plėtimo ir kad lašiukai rekomenduojami tik med. apžiūros tikslu.
Todėl norėjau paklausti, kiek laiko jūs tuos lašiukus lašinat, ar dar labiau nepakenksiu, jei kasdien lašinsiu.
Atsakyti

sveikutes, ir mes siandien is Zukausko konsultacijos grizom, musu situacija aciu D. geryn, gydytojas tikino, kad isaugsim palaipsniui savo akinukus, nes pas mus dioptrijos nedideles, zodziu grizom su vyru pakyleti. mums jis liepe jau nebelasinti siu lasiuku, jei sake akyte duodasi dengti, tai lasiuku kaip ir nebereikia 4u.gif iki to laiko lasinom pakaitomis kas trecia diena tai i viena tai i kita akyte kokius 6 men tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 24 rugpjūčio 2011 - 13:20
Sveikutės, mums operavo žvairumą praėjusį pentadienį, iki šiol tebėra raudonos abiejų akių vidinės pusės, lašinam lašiukus. Gal galit pasakyt, kurių vaikučiams buvo atlikta žvairumo korekcijos operacija, kiek ilgai po operacijos buvo raudonos akys?
Atsakyti
Sveikos mamytes. Ieskau kur pasiteirauti apie astigmatizma ir akiniu nesiojima jo korekcijai. Si tema gal nelabai tam tinka, bet kitur nerandu. Taigi mano treciokui jau antriem metam paskyre akinius del astigmatizmo. Gydytoja sako,kad gali jis isaugti. Ar taip gali buti, gal kas susidurete? Vaiko regejimas buvo geras, tik pries antra klase tikrinant akis istiko sokas, kai pamaciau kad neiziuri raidukiu viena akyte. Po metu lyg ir truputi geresnis, bet akinius paskyre tokio pacio stiprumo. Kazin, ar yra vilciu kad vaikui akiniu nesioti nebereikes?
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2011 08 29, 19:25)
Sveikos mamytes. Ieskau kur pasiteirauti apie astigmatizma ir akiniu nesiojima jo korekcijai. Si tema gal nelabai tam tinka, bet kitur nerandu. Taigi mano treciokui jau antriem metam paskyre akinius del astigmatizmo. Gydytoja sako,kad  gali jis isaugti. Ar taip gali buti, gal kas susidurete? Vaiko regejimas buvo geras, tik pries antra klase tikrinant akis istiko sokas, kai pamaciau kad neiziuri raidukiu viena akyte.  Po metu lyg ir truputi geresnis, bet akinius paskyre tokio pacio stiprumo. Kazin, ar yra vilciu kad vaikui akiniu nesioti nebereikes?

Mano brolis vaikystej nesiojo akinius del astigmatizmo. Isaugo per pora metu, gal net greiciau, dabar jau suauges mato puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti