Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema nr.6

QUOTE(Crazy Lady @ 2011 09 16, 17:27)
labutis

ateinu su gerom žiniom. po 4 mėn akinukų nešiojimo, pasilpnino stikliukus per vieną dioptriją, atsirado erdvinis matymas, o žvairumas pakolkas neišlindo thumbup.gif

Nu kaip šaunu thumbup.gif Priminkit, o kiek dioptriju buvo pradžioje?
Mes spalio 24 d. važiuojam po 5 mėn. nešiojimo, tai laukiu nekantriai ką pasakys.

Dar visų noriu paklausti, ką galit pasakyti pie KMUK gyd. Kairienę? mes pas ją lankomės. susitikau buvusią bendradarbę, tai labai blogai apie ją atsiliepė, tipo "bėk kuo greičiau pas Aukštikalnienę"..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistake: 27 rugsėjo 2011 - 15:45
QUOTE(Mistake @ 2011 09 27, 16:44)
Nu kaip šaunu  thumbup.gif Priminkit, o kiek dioptriju buvo pradžioje?
Mes spalio 24 d. važiuojam po 5 mėn. nešiojimo, tai laukiu nekantriai ką pasakys.

Dar visų noriu paklausti, ką galit pasakyti pie KMUK gyd. Kairienę? mes pas ją lankomės. susitikau buvusią bendradarbę, tai labai blogai apie ją atsiliepė, tipo "bėk kuo greičiau pas Aukštikalnienę"..

Va Kairienes nezinau bet pas Aukstikalniene nebekit. ypac su tokiu maziuku. kazkada pasakojau kaip ji sukiso mano vaikui metuku laiko i akis kablius metalinius....
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2011 09 27, 16:44)
Nu kaip šaunu  thumbup.gif Priminkit, o kiek dioptriju buvo pradžioje?

iš pradžių buvo +4 ir +6 , o dabar +3 ir +5,25. kadangi gyd buvo nuteikus, kad iškarto pagerėjimo nelaukti, nes gali būti ir pablogėjimas, tai ši žinia buvo tiesiog nuostabi....

pas Aukštikalnienę dar aš vaikystėj lankiausi, jei čia ta pati blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,
norejau paklausti mamyciu, mano dukrytei numatyta akytes operacija (zvairumas). Kiek duodama pinigeliu uz tokia operacija? Teko girdeti, kad gydytojas megsta gauti atlygi.

aciu
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 09 27, 16:52)
Va Kairienes nezinau bet pas Aukstikalniene nebekit. ypac su tokiu maziuku. kazkada pasakojau kaip ji sukiso mano vaikui metuku laiko i akis kablius metalinius....

Kažkaip man jos profesionalumas neužkliuvo kol kas, nebent tik, kad nelabai moka su vaikais elgtis, gruboka ir šalta tokia. nu nuvažiuosim spalį žiūrėsim ką sakys, jei kas įtartina bus apsilankyism dar papildomai kur. Pas ją ten ištisai pilna žmonių, talonai akimirksniu išgaruoja, tai gal čia tik šnekos tuščios.
Papildyta:
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 09 28, 08:44)
iš pradžių buvo +4 ir +6 , o dabar +3 ir +5,25. kadangi gyd buvo nuteikus, kad iškarto pagerėjimo nelaukti, nes gali būti ir pablogėjimas, tai ši žinia buvo tiesiog nuostabi....

pas Aukštikalnienę dar aš vaikystėj lankiausi, jei čia ta pati blush2.gif

Pas mus abi akytės +6, ir giliai širdy tikiuosi, gal jau mažiau bus. O ir stiklai jau kaip reikalas sugraužti (taip taip nes i burną kiša nusiėmus ir dančius galanda smile.gif ), tai būtų proga pakeisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lele81 @ 2011 09 29, 00:24)
sveikutes,
norejau paklausti mamyciu, mano dukrytei numatyta akytes operacija  (zvairumas). Kiek duodama pinigeliu uz tokia operacija? Teko girdeti, kad gydytojas megsta gauti atlygi.

aciu

Manau, operaciją atliks ir nemokamai taip, kaip moka geriausiai. O jei norite padėkoti, tai jau jūsų valia- galite nešti gėlių, galite- saldainių ar kas jums atrodo gražu ir priimtina.
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2011 09 29, 10:12)
Manau, operaciją atliks ir nemokamai taip, kaip moka geriausiai. O jei norite padėkoti, tai jau jūsų valia- galite nešti gėlių, galite- saldainių ar kas jums atrodo gražu ir priimtina.

Tikrai neabejoju, kad operacija tiek duodant tiek ir neduodant pinigu bus vienodai atlikta. Taciau neidejus i kisene, sis gydytojas elgiasi labai saltai, nieko nepaaiskina. Manau, kad ir taip mano mazoji prisiverks, o jei dar ir gydytojas bus susiraukes ir grubus, tai kam to reikia. Geriau praskaidrint nuotaika gydytojui(pinigu pagalba), kad ir mes geriau jaustumemes.
Atsakyti
QUOTE(lele81 @ 2011 09 29, 14:47)
Tikrai neabejoju, kad operacija tiek duodant tiek ir neduodant pinigu bus vienodai atlikta. Taciau neidejus i kisene, sis gydytojas elgiasi labai saltai, nieko nepaaiskina. Manau, kad ir taip mano mazoji prisiverks, o jei dar ir gydytojas bus susiraukes ir grubus, tai kam to reikia. Geriau praskaidrint nuotaika gydytojui(pinigu pagalba), kad ir mes geriau jaustumemes.

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif be komentarų ax.gif
Atsakyti
Nežinau ar yra tema apie akinukų taisymą,tad paklausiu čia.
Pirkau dukrai akinukus,ir tada klausiau kiek panašiai kainuoja akinukų taisymas,nes įsivaizdavau,kad vaikas juos vis laužys.Sakė taisymas nekainuos,nes pas juos perkame akinukus,nebent už kokį varžtelį 1-2lt.Atsitiko, taip,kad valant akinukus pasiliko kojelė rankoje,šiandiena nunešiau į optika.Taisymas 15lt.nors nieko ten jiems baisaus nėra.Kojelė tik išsinėrusi iš vietos,tai jei kas rimčiau būtų,kiek tada kainuotų,kam tas garantinis g.gif
Kiek Jūs su garantiniu maždaug primokate už taisymą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 09 30, 10:59)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  be komentarų ax.gif

Laba 4u.gif ,

tai kam komentuoti, jei nėra komentarų, jei neturit ką pasakyti, tai kam sakyti????? doh.gif Čia tipo neturit prie ko prisikabinti ir neturite kur savo nuomonės reikšti, bet ne esmė biggrin.gif Visokių yra, visokių reikia lotuliukas.gif
O dauguma duoda minėtam gydytojui 200 Lt, ir 50 Lt anestezologui ir oi tikrai nuotaika pagerėja gydytojų, nors kai kam tai atrodo neįtikėtina. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2011 09 30, 12:03)
Nežinau ar yra tema apie akinukų taisymą,tad paklausiu čia.
Pirkau dukrai akinukus,ir tada klausiau kiek panašiai kainuoja akinukų taisymas,nes įsivaizdavau,kad vaikas juos vis laužys.Sakė taisymas nekainuos,nes pas juos perkame akinukus,nebent už kokį varžtelį 1-2lt.Atsitiko, taip,kad valant akinukus pasiliko kojelė rankoje,šiandiena nunešiau į optika.Taisymas 15lt.nors nieko ten jiems baisaus nėra.Kojelė tik išsinėrusi iš vietos,tai jei kas rimčiau būtų,kiek tada kainuotų,kam tas garantinis g.gif
Kiek Jūs su garantiniu maždaug primokate už taisymą? 4u.gif

dukrai akinukus pirkau Regoj. kojelę nulaužė jau tris kartus ir dar nė karto nemokėjau ax.gif

QUOTE(Rola @ 2011 09 30, 12:51)
Laba  4u.gif ,

tai kam komentuoti, jei nėra komentarų, jei neturit ką pasakyti, tai kam sakyti?????  doh.gif Čia tipo neturit prie ko prisikabinti ir neturite kur savo nuomonės reikšti, bet ne esmė  biggrin.gif Visokių yra, visokių reikia  lotuliukas.gif
O dauguma duoda minėtam gydytojui 200 Lt, ir 50 Lt anestezologui ir oi tikrai nuotaika pagerėja gydytojų, nors kai kam tai atrodo neįtikėtina.  mirksiukas.gif

keisčiausia ir šlykščiausia yra tai, kad tie žmonės, kurie duoda kyšius po to rėkia kokie visi nedori ir tik ima ir ima kyšius ir tipo be kyšio gyd nieko nedaro ir nežiūri ir nesišypso ir dar ten ko.... absurdas doh.gif reikia sodint visus kurie duoda kyšius, o ne tuos kurie ima. sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

atsiprašau, kad išsiliejau, bet siutina mane tokios mintys doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 10 02, 18:14)
dukrai akinukus pirkau Regoj. kojelę nulaužė jau tris kartus ir dar nė karto nemokėjau ax.gif
keisčiausia ir šlykščiausia yra tai, kad tie žmonės, kurie duoda kyšius po to rėkia kokie visi nedori ir tik ima ir ima kyšius ir tipo be kyšio gyd nieko nedaro ir nežiūri ir nesišypso ir dar ten ko.... absurdas doh.gif  reikia sodint visus kurie duoda kyšius, o ne tuos kurie ima. sėkmės 4u.gif  4u.gif  4u.gif

atsiprašau, kad išsiliejau, bet siutina mane tokios mintys doh.gif  blush2.gif

oho, cia tai bent reakcija. Visu pirma uzdaviau manau aisku ir konkretu klausima, i kuri norejau gauti atsakyma, o ne moralizavima!
Antra, is pasisakymo ir poziurio galiu teigti, kad rekia ir sirsta, tie, kurie neduoda, kurie nesusidure su rimtomis sveikatos problemomis, kada tai paliecia pacius brangiausius, vaikucius. Mane labiausiai siutina tokios vat mintys ir pasisakymai!
Nusiraminkite ir nesikarsciuokite, saugokite savo nervus!!! Sekmes!!!
Papildyta:
aciu Rola 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lele81: 02 spalio 2011 - 23:05