QUOTE(Dudute @ 2011 10 15, 11:38)
Žydriausia, mes operavomės pirmadienį pas Ž, o jus kaip suprantu operavo trečiadienį. Atkėlinėjo įstrižą raumenį. Tai jau trečia mano vienos mergytės operacija, bet gero tai nieko.. Kol kas ne kaip su rezultatu.. Žvairuoja vis vien (kitai sesei pakako dviejų operacijų iki gero rezultato), o čia tai neaišku kiek dar reikės.... bet jau nenoriu aš tų op... Po trečios narkozės visą dieną miegojo, vėmė... Baisu į vaiką buvo žiūrėt... Nors prieš tai abi op praėjo sklandžiai ir po operacijos praėjus jau porai valandų jautėsi puikiai... Gal todėl, kad šį kart anesteziologės neapdovanojom...
O dėl daržo, tai aš dar neleisiu kitą savaitę.. Nu kas ten jai dieną sulašins lašiukus?
jo mus operavo treciadieni
na mums to istrizinio kol kas neatkelinejo, nes sake vienu metu negali ir aukstyn-zemyn ir kairen-desinen. tai istrizinio mums kol kas neliete kaip supratau, operavo tuos raumenis kur judina i sonus, o tas i virsu kilimas matyt veliau.
mano mergyte ir siaip visokiu problemu turi, trys metai ieskom ligos

tai man akytes jau maziausia beda, pas ja dar tos akytes kur operavoir siaip vokas labiau pakrites, klausiau Zukausko del jo kelimo, jis sako, jei norit grozio-eikit pas lastikos chirurgus, kol vokas vyzdzio nedengia, tol akiu gydytojai nesikisa ir as ilga laika galvojau, kad vokas labai pakrites, bet jis daugiau nuteike, kad vyzdys kyla i virsu, todel taip atrodo, nors viena akyte is tikro labiau vokas nusileides, kai gime tai iosvis beveik uzmerkta buvo pora savaiciu, tik mazytis plysiukas.
na maniske narkoze istvere neblogai, nepykino, neveme, tik ramiegojo visa diena. mes pries metus darem magnetini rezonansa, tai rgi gavo narkozes, bet ten matyt paprastesne ir lengvesne, nes tada tai isvis po tyrimo atsibudo ir viskas buvo gerai.
na, ziuresim ka paskys po 2 men, bet matyt dar teks peruotis vistiek, nes pasak Zukausko tas vyzdzio kilimas trukdo normaliai vystytis akiai