Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema nr.6

QUOTE(astra1 @ 2011 10 14, 10:25)
Dėkui brastai už atsakymą  4u.gif Aš irgi linkusi manyti, kad čia labiau tikas, nes panelė tikrai labai nervinga, ožiukai ir isterijos pas mus dažni svečiai. Nors neramu ir dėl akyčių, nes pažiūri ir tv, ir prie kompo pasėdi, gal dar tai prisidėjo, mes su vyru regėjimo problemų neturim, tai paveldėjimo kaip ir neturėtų būti  g.gif

mes su vyru irgi regėjimo problemų neturim, o mažius ir žvairiukas ir toliaregystė yra.taip kad čia ne rodiklis, kad jūs regėjimo problemų su vyru neturite.O šeip tikrai, nueikite pas neurologą 4u.gif
Brasta- ačiū.Einu skaitytis kas tas astigmatizmas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indula: 14 spalio 2011 - 10:28
QUOTE(Žydriausia @ 2011 10 13, 15:57)

saunuole mamyte ir princese,kad sitiek daug istvere 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*Lialia* @ 2011 10 14, 09:52)
saunuole mamyte ir princese,kad sitiek daug istvere  4u.gif

ka cia mamyte, dukryte saunuole tongue.gif
mama labiausiai issigandyus buvo, kai pries operacija suleido raminamuju ir nieko neispejo -sako cia raminamiej ir nuskausminantys. Po keliu akimirku manoji pradejo klykti, riestis, kazkoks priepuolis, toks jausmas nieko aplink nesupranta, issigandau tai ne tas zodis, nesu tokia jautruole, nes maziuke problemu turi, tai pas gydytojus lankomes, bet sitas isterijos priepuolis isgasdino mane. lekiau vos ne per koridoriu su vaiku ant ranku, bet sesele nuramno, kad buna ir tokia reakcija blink.gif
bet galejo perspet g.gif

Siaip pirmadieni jau leido i darzeli, tik 2 sav liepe lasint ir vakare patept tepaliuku, kol kas akytes raudonos, ypac vakar vakare. ir saugot, kad neuzkrestu, rankas liepe plaut, nors sake geriausia apsauga-akiniai, jei vaikas nesioja akinius, tai tada akiniai apsaugo.

O dar idomu ar iprastai po operacijos lkazkas keiciasi ir reikia keisti akinukus, ar lieka tie patys. dabnar viskas liko kaip buve, toliau nesiojam tuos pacius akinukus, klijuojam akis, o po 2 men liepe ateit apziuret. idomu ar tada tiketis, kad reiks keisti akinukus ar paprastai nesikeicia niekas g.gif

Atsakyti
Mums pakeitė po operacijos akinukus, po poros mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2011 10 14, 16:36)
Mums pakeitė po operacijos akinukus, po poros mėnesių.

aisku, tai palauksim, nes jau stikliukai pasibraize ir galvojam keisti is comobaby i kokius grazesnius wub.gif , tai vis galvoju gal kada reiks stiklus keist, tai ta proga ir pasikeisim g.gif

o as viz ziuriu ziriu i ta akyte, aisku ji raudona dar ir patinus, bet man atrodo, kad ji zaviruoja i kita puse g.gif doh.gif nebesuprantu ar as jau ipratus matyti akytes arciau nosies ir todel man taip rodosi doh.gif blink.gif kazkoks durnas jausmas

O dar idomu jei zvairuoja abi akytes, tai paprastai operuoja po viena ar abi iskart. musu kaip ir abi zvairuoja (ta kur labiau ta operavo, kitos neliete), bet operavo tik viena g.gif

as net nepklausiau, nes kaip sakiau nusiteikus buvau ir suoratus, kad operuos abi akytes ir koreguos vyzdziu kilima i virsu, o realiai operavo viena ir zvairavima i nosi, o ne kilima i virsu g.gif Kai zukausko paklausiau, atsake, kad viskas gerai, viska padare taip kaip reikia, rezultatas geras g.gif Tai va toks paaiskinimas g.gif
Atsakyti
Žydriausia, mes operavomės pirmadienį pas Ž, o jus kaip suprantu operavo trečiadienį. Atkėlinėjo įstrižą raumenį. Tai jau trečia mano vienos mergytės operacija, bet gero tai nieko.. Kol kas ne kaip su rezultatu.. Žvairuoja vis vien (kitai sesei pakako dviejų operacijų iki gero rezultato), o čia tai neaišku kiek dar reikės.... bet jau nenoriu aš tų op... Po trečios narkozės visą dieną miegojo, vėmė... Baisu į vaiką buvo žiūrėt... Nors prieš tai abi op praėjo sklandžiai ir po operacijos praėjus jau porai valandų jautėsi puikiai... Gal todėl, kad šį kart anesteziologės neapdovanojom...
O dėl daržo, tai aš dar neleisiu kitą savaitę.. Nu kas ten jai dieną sulašins lašiukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 10 15, 11:38)
Žydriausia, mes operavomės pirmadienį pas Ž, o jus kaip suprantu operavo trečiadienį. Atkėlinėjo įstrižą raumenį. Tai jau trečia mano vienos mergytės operacija, bet gero tai nieko.. Kol kas ne kaip su rezultatu.. Žvairuoja vis vien (kitai sesei pakako dviejų operacijų iki gero rezultato), o čia tai neaišku kiek dar reikės.... bet jau nenoriu aš tų op... Po trečios narkozės visą dieną miegojo, vėmė... Baisu į vaiką buvo žiūrėt... Nors prieš tai abi op praėjo sklandžiai ir po operacijos praėjus jau porai valandų jautėsi puikiai... Gal todėl, kad šį kart anesteziologės neapdovanojom...
O dėl daržo, tai aš dar neleisiu kitą savaitę.. Nu kas ten jai dieną sulašins lašiukus? g.gif

jo mus operavo treciadieni smile.gif
na mums to istrizinio kol kas neatkelinejo, nes sake vienu metu negali ir aukstyn-zemyn ir kairen-desinen. tai istrizinio mums kol kas neliete kaip supratau, operavo tuos raumenis kur judina i sonus, o tas i virsu kilimas matyt veliau.
mano mergyte ir siaip visokiu problemu turi, trys metai ieskom ligos doh.gif tai man akytes jau maziausia beda, pas ja dar tos akytes kur operavoir siaip vokas labiau pakrites, klausiau Zukausko del jo kelimo, jis sako, jei norit grozio-eikit pas lastikos chirurgus, kol vokas vyzdzio nedengia, tol akiu gydytojai nesikisa ir as ilga laika galvojau, kad vokas labai pakrites, bet jis daugiau nuteike, kad vyzdys kyla i virsu, todel taip atrodo, nors viena akyte is tikro labiau vokas nusileides, kai gime tai iosvis beveik uzmerkta buvo pora savaiciu, tik mazytis plysiukas.

na maniske narkoze istvere neblogai, nepykino, neveme, tik ramiegojo visa diena. mes pries metus darem magnetini rezonansa, tai rgi gavo narkozes, bet ten matyt paprastesne ir lengvesne, nes tada tai isvis po tyrimo atsibudo ir viskas buvo gerai.

na, ziuresim ka paskys po 2 men, bet matyt dar teks peruotis vistiek, nes pasak Zukausko tas vyzdzio kilimas trukdo normaliai vystytis akiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2011 10 15, 12:22)
aisku, tai palauksim, nes jau stikliukai pasibraize ir galvojam keisti is comobaby i kokius grazesnius wub.gif , tai vis galvoju gal kada reiks stiklus keist, tai ta proga ir pasikeisim g.gif

o as viz ziuriu ziriu i ta akyte, aisku ji raudona dar ir patinus, bet man atrodo, kad ji zaviruoja i kita puse g.gif  doh.gif  nebesuprantu ar as jau ipratus matyti akytes arciau nosies ir todel man taip rodosi doh.gif  blink.gif  kazkoks durnas jausmas

O dar idomu jei zvairuoja abi akytes, tai paprastai operuoja po viena ar abi iskart. musu kaip ir abi zvairuoja (ta kur labiau ta operavo, kitos neliete), bet operavo tik viena g.gif

as net nepklausiau, nes kaip sakiau nusiteikus buvau ir suoratus, kad operuos abi akytes ir koreguos vyzdziu kilima i virsu, o realiai operavo viena ir  zvairavima i nosi, o ne kilima i virsu g.gif  Kai zukausko paklausiau, atsake, kad viskas gerai, viska padare taip kaip reikia, rezultatas geras g.gif  Tai va toks paaiskinimas g.gif

mano broliui zvairavo abi akytes, bet operavo tik viena, kuri labiau krypo i nosi, kita atsistate jau savaime mirksiukas.gif
Atsakyti
Galvoju ko cia nieks neraso, pasirodo tema pametus is favoritu doh.gif

Turiu klausima. rasoja musu naujieji puikieji UCB akiniai. Jie liecia antakius, na kad neziuretu per virsu. nu ir rasoja niekaip neiveikiu. tik susyla ar paverkia ir uzrasoja taip sodriai sodriai slapiai.

ar gali but cia kazkas su pagaminimu negerai?

bandziau ta skysti gi nuo rasojimo ir tt. niekas neveikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 10 18, 08:13)
Galvoju ko cia nieks neraso, pasirodo tema pametus is favoritu  doh.gif

Turiu klausima. rasoja musu naujieji puikieji UCB akiniai. Jie liecia antakius, na kad neziuretu per virsu. nu ir rasoja niekaip neiveikiu. tik susyla ar paverkia ir uzrasoja taip sodriai sodriai slapiai.

ar gali but cia kazkas su pagaminimu negerai?

bandziau ta skysti gi nuo rasojimo ir tt. niekas neveikia  g.gif

Mūsiškiai kai būna labai arti akyčių, tai irgi labai rasoja. Dabar gumytė pasitampė, trupučiuką atsilaisvino ir rasojimo problemos beveik nebėra.
Atsakyti
Ačiū,mamytės,už pagyras mano zuikiui 4u.gif
Klausiu mamyčių,kurios dengia akytę,nežinau ar maniškei netinka ta silikoninė guma,tampo ji ją,prakaituoja po ja,nieko gero su dengimu doh.gif Ar aš tik susigalvojau ar yra kažkokių plėvelių ant stikliukų,kad vaikas nematytų akyte g.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2011 10 21, 22:11)
Ačiū,mamytės,už pagyras mano zuikiui 4u.gif
Klausiu mamyčių,kurios dengia akytę,nežinau ar maniškei netinka ta silikoninė guma,tampo ji ją,prakaituoja po ja,nieko gero su dengimu doh.gif Ar aš tik susigalvojau ar yra kažkokių plėvelių ant stikliukų,kad vaikas nematytų akyte g.gif

Aš perku vaistinėje didelį pleistro gabalą, karpau ir klijuoju ant stikliuko
Atsakyti