QUOTE(Indula @ 2011 10 11, 07:07)
Žydriausia- sekmės Jums

Dėl operacijos niekuom patarti negaliu...
O naujų akinukų ir mes ieškome.Buvom ketvirtadienį pas gydytoją- eilinį kart stiprina stikliukus ir dar dėsis bifokalai bei į vieną stikliuką kažkoks cilindras( gal kuri žinote kas tai?

(aš klausiu apie cilindrą).Iki šiol nešiojome comobaby.Bet aš jau jų nenoriu...Buvau galvojusi gal jau pereiti prie metalinių rėmelių, bet nusprendžiau, kad mano judruoliui dar per anksti.Išmaišėm savaitgalį beveik visas Kauno optikas.Nieko gero.Vienur radom palyginus nieko rėmelius, bet stiklų gamyba bus beveik mėnesį

Ir kaina ssusumavus beveik 150 lt brangiau

.Turbūt pirksim ten pat, kur ir anksčiau , tik db Centrostyle.Na jei lūš rėmelis, tai bent jau 3 metams ten garantinis taisymas.Užtai stikliukus pagamins per kokias 3-4 dienas.Šiandien beliek apsispręsti
QUOTE(Keberiokšt @ 2011 10 11, 07:45)
Po operacijos paprastai paleidžia tos dienos vakare arba kitos dienos ryte.
Reikia lašinti lašiukus ir tepti tepaliuku berods savaitę ar 10 dienų.
Dėl darželio nežinau, nes maniškė nelanko, tai namie ir taip būna.
Svarbu, kaip vaikas sureaguos į narkozę - vieni gerai jaučiasi ir laksto po valandos, kiti zirzliukai būna ilgiau.
Sėkmės Jums, viskas bus gerai
mes jau namie

viskas praejo sklandziai, operacija pasak gydytojo sekminga, isvadose parasyta"tyrimo ir gydymo planas ivykdytas 100proc.". Po narkozes visa diena pragulinejo, bet neveme, palengva atsigavo.
operacija gavosi siek tiek kitokia nei buvau supratusi. kai uzsirasem operacijai, tai sake operuot reikia nes vydziai kyla i virsu ir trukdo vystytis akytems, zvairumas pas ja po truputi vis mazejo, bet tas vydziu kilimas tipo neisnyks, tai vaikas, kuri butina operuot, tik klausimas kada. tai va ir uzsirasem operacijai, buvo minejes, kad perudo abi akis. Bet operavo viena aki, ir taise judejima i sonus, o ne aukstyt-zemyn, tai viena akyte pastate i vieta

pasak Zukausko vyzdys i virsu gali kilti del keliu priezasciu, mano princese snunkiai davesi apziurima ir gydytojas nebuvo isitikines del to kilimo, todel jo neliete kol kas, istaise zvaiavima i nosies puse. Reik stebet, bet kaip suprantu, operuot dar mus kazkada reiks.
akinukai lieka tie patys,gydymas (akinuku nesiojimas ir akyciu dengimas) islieka toks pats, pasirodyt po 2 men.
tai va, tokios musu zinios, tai gal pora menesiu susilaikyism nuo akinuku keitimo, gal po apziuros kas keisis