Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema nr.6

Labai nusivyliau Panevėžyje esančia optika matrica,paaiškino,kad garantinis tik palankstymui,ar varžtelių paveržimui.Sutaisė akinukų kojelę,atėjus iš karto uždėjo vaikui,grįžusi žiūriu kojelė kleba,ornamentai subraižyti,baisiai atrodo verysad.gif doh.gif

Dar klausimėlis kurių vaikučiams astigmatizmas,sakė yra labai žymus pagerėjimas,bet stikliukų nesiūlė keisti,tik dengti akytę,ar nereikėtų keisti stikliukų jei yra žymus pagerėjimas g.gif
Atsakyti
Pasirodau savo zuikio akinukus blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2011 10 04, 19:58)
user posted image

Tikrai maneliai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2011 10 04, 19:58)

gražiai atrodo akinukai.

kartais atrodo, kad dukrytė gražesnė su akinukais nei be jų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 07 spalio 2011 - 09:38
mums irgi siandien akinukus israse verysad.gif lb nenorejau ax.gif
Atsakyti
Aš ir iš tų, kur ne tik nenorėjau, o ir nesitikėjau, kad dukrytei akinukus išrašys. verysad.gif Bet kai toliaregystė nemaža, tai kitos išeities nėra. Tai jau nuo šiandien pratinam prie akinikų. Aišku, plėšia kartas nuo karto, bet tikiuosi, kad pripras greit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leila-lu @ 2011 10 07, 19:14)
Aš ir iš tų, kur ne tik nenorėjau, o ir nesitikėjau, kad dukrytei akinukus išrašys.  verysad.gif Bet kai toliaregystė nemaža, tai kitos išeities nėra. Tai jau nuo šiandien pratinam prie akinikų. Aišku, plėšia kartas nuo karto, bet tikiuosi, kad pripras greit ax.gif

pas mane panasi situacija.Irgi nuo sios dienod pradejom deti.Kiek dukrytei metu?
Atsakyti
QUOTE(*Lialia* @ 2011 10 07, 22:24)
pas mane panasi situacija.Irgi nuo sios dienod pradejom deti.Kiek dukrytei metu?

Praeitą savaitę vieneri suėjo.
Atsakyti
QUOTE(Leila-lu @ 2011 10 08, 08:00)
Praeitą savaitę vieneri suėjo.

jo.Ir kaip nesiojasi? koks pliusas?
Atsakyti
QUOTE(*Lialia* @ 2011 10 08, 14:37)
jo.Ir kaip nesiojasi? koks pliusas?

Kai pirmą kartą uždėjau trečiadienį, tai tik plėšė nuo savęs ir akinukų kojytės ausytę nurovė. O dar lyg ir smukčioti norėjo. Tai galvojau bus vargo doh.gif Bet optikoj viską patvarkė, dar gumelę pririšau, tai vaikas kol kas neįtikėtinai gerai akinukus priima. Kartais dar su ranka siekia juos paimti, bet tada pataisai akinukus ir toliau užsiima savo veikla smile.gif Aišku, kol kas tik antra diena, kaip nešioja. Bet jei taip ir toliau nešios, tai tada bus thumbup.gif

O akinukai +4. Pačios akytės tai +6. bet, kai nežvairuoja, tai silpnesnius paskyrė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leila-lu: 08 spalio 2011 - 13:36
QUOTE(Leila-lu @ 2011 10 08, 14:36)
Kai pirmą kartą uždėjau trečiadienį, tai tik plėšė nuo savęs ir akinukų kojytės ausytę nurovė. O dar lyg ir smukčioti norėjo. Tai galvojau bus vargo doh.gif Bet optikoj viską patvarkė, dar gumelę pririšau, tai vaikas kol kas neįtikėtinai gerai akinukus priima. Kartais dar su ranka siekia juos paimti, bet tada pataisai akinukus ir toliau užsiima savo veikla smile.gif Aišku, kol kas tik antra diena, kaip nešioja. Bet jei taip ir toliau nešios, tai tada bus thumbup.gif

O akinukai +4. Pačios akytės tai +6. bet, kai nežvairuoja, tai silpnesnius paskyrė.

pas mus tai +5 ir +6,o akinukai +4ir +5 nors nezvairuoja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lialia* @ 2011 10 08, 16:01)
pas mus tai +5 ir +6,o akinukai +4ir +5 nors nezvairuoja. g.gif

Aš su pora gydytojų tariausi, tai viena siūlė +5, kita +4. Sakė tiek vienas, tiek kitas receptas teisingas, tačiau klinikose siūlė kol kas leisti akytėms pačioms daugiau padirbti. Tai pasirinkau, ką klinikose patarė, nes toliau planuojam klinikose gydytis.
Atsakyti