Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai statosi svajonių namus **

QUOTE(biesas66 @ 2011 07 18, 17:05)
Galiu pasidziaugti,sendien atveze liktinius klojinius.. Pilna garaza pristampavom smile.gif

Jei turi pazinciu ten "virsuje", tai uzsakyk gera ora, nes nei tu statybas pradesi, nei as tesiu.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 07 18, 18:39)
Jei turi pazinciu ten "virsuje", tai uzsakyk gera ora, nes nei tu statybas pradesi, nei as tesiu....  doh.gif  biggrin.gif

Vat cia tai didziausia beda.. Vis palynoja,bet sakiau su kibiru pelke issemsiu jei tik pades,bet pamatus pasidarysiu.. Nebent liutys prasidetu..
Atsakyti
Pas mus sodų pusėj buvo škvalas,nunešė pavėsinę,nulaužė obels šaką,viską prie žemės priplojo. O tai mieste nieko nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 07 18, 20:30)
Pas mus sodų pusėj buvo škvalas,nunešė pavėsinę,nulaužė obels šaką,viską prie žemės priplojo. O tai mieste nieko nebuvo?

Pabaliuose nebuvo, lijo stiprokai, bet ėjau su skėčiu, nenunešė, be reikalo šiltnamį uždariau, o aplinkuj juodavo.. Čia tavo sode pavėsinę nunešė?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif as kaip jaunas menulis, na bet ka padarysi doh.gif musu statybos juda i prieki, stogdengiu vis dar nesulaukiam lotuliukas.gif susuko vel radikulitas ar kas ten...eilini karta po savaites..o sutartis pasirasyta..na isipareigojimas yra, gal ivykdys. Isgriove langus, praplatino, pasaiurino. Nafik, dbr galvos skausmas kokius langus deti...buvau kategoriskai pries plastika, o dbr jau nebezinau unsure.gif atveskit kas nors mane i prota, kodel vis delto geriau deti medinius arba plastikinius ? g.gif
Vieno kambario siena jau nutinkuota biggrin.gif Tai man vis sviesiau ir sviesiau akyse bigsmile.gif
Dbr meldziam geru oru, gero derliaus ir tikimes, kad isikelsim siemet smile.gif
Biesai, sveikinam su sekminga pradzia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnestar: 18 liepos 2011 - 21:27
QUOTE(aulina @ 2011 07 18, 20:53)
Pabaliuose nebuvo, lijo stiprokai, bet ėjau su skėčiu, nenunešė, be reikalo šiltnamį uždariau, o aplinkuj juodavo.. Čia tavo sode pavėsinę nunešė?

Taip ,gerai kad tarp medžių įstrigo,bet suplėšė į šakas medžiagą. Nelabai jauku buvo,šiltnamy kaip tik buvau per patį baisumą,nebespejau iki namelio nueit.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 07 18, 19:04)
Vat cia tai didziausia beda.. Vis palynoja,bet sakiau su kibiru pelke issemsiu jei tik pades,bet pamatus pasidarysiu.. Nebent liutys prasidetu..

Na jei taip lys kaip sia pavakare, tai turbut nepades nei kibiriukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2011 07 18, 23:48)
Na jei taip lys kaip sia pavakare, tai turbut nepades nei kibiriukas  doh.gif

Tada teks siurbli nuomuotis.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 07 18, 21:27)
atveskit kas nors mane i prota, kodel vis delto geriau deti medinius arba plastikinius ?  g.gif

kazin ar kas cia atves i ta prota g.gif biggrin.gif . viskas priklauso nuo zmogaus finansiniu galimybiu (kitas gi reikalas jei jos neribotos). o pasirinkimas ir tarp vienu ir tarp kitu gana nemazas. pradedant profiliais, ir baigiant paciasi stiklopaketais. kas be ko ne paskutinis reikalas ir paciu gaminiu medziagu kokybe ir paciu montavimu darbu. tad kas moka pinigus, tas ir muzika uzsako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vandenex81 @ 2011 07 18, 09:03)
Sveiki,

Gal kas galite pakomentuoti dėl statybos darbų žurnalo? Kur pirkote ar patys pildotės sąsiuvinuke? rolleyes.gif

Sabelijos prekyba turetu prekiauti
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2011 07 18, 19:30)

Aukstelkeje dave tokiau tarpai gerai. Atrode, kad kazkas su kibiru pila ant lango vandeni.
Papildyta:
Sveiki  4u.gif as kaip jaunas menulis, na bet ka padarysi  doh.gif musu statybos juda i prieki, stogdengiu vis dar nesulaukiam  lotuliukas.gif susuko vel radikulitas ar kas ten...eilini karta po savaites..o sutartis pasirasyta..na isipareigojimas yra, gal ivykdys. Isgriove langus, praplatino, pasaiurino. Nafik, dbr galvos skausmas kokius langus deti...buvau kategoriskai pries plastika, o dbr jau nebezinau  unsure.gif atveskit kas nors mane i prota, kodel vis delto geriau deti medinius arba plastikinius ?  g.gif
Vieno kambario siena jau nutinkuota biggrin.gif Tai man vis sviesiau ir sviesiau akyse  bigsmile.gif
Biesai, sveikinam su sekminga pradzia  bigsmile.gif

pAciupinekite vienus ir kitus, ir jei jums jokio skirtumo arba nejauciate polinkio tada pirkite pigesnius.
Papildyta:
Sveiki  4u.gif as kaip jaunas menulis, na bet ka padarysi  doh.gif musu statybos juda i prieki, stogdengiu vis dar nesulaukiam  lotuliukas.gif susuko vel radikulitas ar kas ten...eilini karta po savaites..o sutartis pasirasyta..na isipareigojimas yra, gal ivykdys. Isgriove langus, praplatino, pasaiurino. Nafik, dbr galvos skausmas kokius langus deti...buvau kategoriskai pries plastika, o dbr jau nebezinau  unsure.gif atveskit kas nors mane i prota, kodel vis delto geriau deti medinius arba plastikinius ?  g.gif
Vieno kambario siena jau nutinkuota biggrin.gif Tai man vis sviesiau ir sviesiau akyse  bigsmile.gif
Biesai, sveikinam su sekminga pradzia  bigsmile.gif

Kaip reikia langus paplatinti, jei saramos virsuje tikriausiai jau islietos g.gif
Kas per kontora pas jus stato jei poto reikia is karto griauti???

Ar zinote kiek laiko normalus gamintojas gamina mediniu langus?

Tai jus dar langu neturite ir planuojate siemet isikelti g.gif Ar esate apsilanave kiek ir kas uztruks? Ar turite jau sutare su visais meistrais, kad jie is karto ateis? Ar kelsite, kai vienas kambarys bus irengtas, o kiti pilni dulkiu, ar visas namas? Sildyma, kanalizacija jau turite? Na cia klausimai gali nesibaigti, taciau i kokios stadijos nama jus cia planuojate keltis, nes, nepykite, taciau mano akimis tai sunkiai realu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2011 07 19, 07:27)
kazin ar kas cia atves i ta prota  g.gif  biggrin.gif . viskas priklauso nuo zmogaus finansiniu galimybiu (kitas gi reikalas jei jos neribotos).  o pasirinkimas ir tarp vienu ir tarp kitu gana nemazas. pradedant profiliais, ir baigiant paciasi stiklopaketais. kas be ko ne paskutinis reikalas ir paciu  gaminiu medziagu kokybe ir paciu montavimu darbu. tad kas moka pinigus, tas ir muzika uzsako  biggrin.gif

manau atsakyma neteisingas mirksiukas.gif . Tik labai turitingi renkasi meidniu langus del prestizo, kaikurie net bronza apkausto, taciau kiti mediniame lange izvelgia ne tik 30-40% kainos skirtuma, bet ir kitus argumentus, savybes, pojucius, kad ir principus ir t.t.

P.S. Stiklo paketai kiek suprantu ir zinau jokiu ribojimu nedaro pacio remo pasirinkime. Na nebent plastmasiniuose jei jie yra laminuoti, atitinkamu teisingu tarpu, jie gali buti per platus, kad igrusti i standarta.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 07 19, 08:27)
kazin ar kas cia atves i ta prota  g.gif  biggrin.gif .

Vyras zyzia, kad reikes perdazineti medinius, kad vaikscios, bet klijuoto medzio kiek ten kas gali vaikscioti g.gif
Del pinigu...Reikes ir bus...maziau pasidarysim, bet susidesim kokius noresim.
QUOTE(zojux @ 2011 07 19, 09:45)

Kaip reikia langus paplatinti, jei saramos virsuje tikriausiai jau islietos  g.gif
Kas per kontora pas jus stato jei poto reikia is karto griauti???

Ar zinote kiek laiko normalus gamintojas gamina mediniu langus?

Tai jus dar langu neturite ir planuojate siemet isikelti  g.gif Ar esate apsilanave kiek ir kas uztruks? Ar turite jau sutare su visais meistrais, kad jie is karto ateis? Ar kelsite, kai vienas kambarys bus irengtas, o kiti pilni dulkiu, ar visas namas? Sildyma, kanalizacija jau turite? Na cia klausimai gali nesibaigti, taciau i kokios stadijos nama jus cia planuojate keltis, nes, nepykite, taciau mano akimis tai sunkiai realu  ax.gif
[

Ot zinok platino g.gif naujas saramas dejo. Na nieko iskart negriauna, griauna sena, ir daro nauja, kaip mes norim.
Viskas sutarta pas mus, visis statybininkai dirba, mes tikimes isikelti, o kaip bus nzn niekas...
Kelsimes i pusiau irengta, dbr isvis tvarko tik pirma auksta, antra auksta tvarkys eigoje, ir priklausys nuo pinigu kiekio saskaitoje. Isirengsim virtuve san mazga ir miegamuosius ir leksim gyventui...Taip ar taip gyvenam tarp dulkiu doh.gif
Rusi baigia tvarkyti, prasides sildymo ir kanalizacijos darbai smile.gif o dar trys men iki spalio, tai per tiek laiko tikimes, kad langus pagamins. Na iki kaledu kaip nors smile.gif)
Atsakyti
Del statybos darbu zurnalo, nebepildau, nes paskaiciau nauja pridavimo tvarka, nebereikia jo.
Del mediniu langu, domejausi savo laiku, vazinejau po imones, padariau isvada, kad LT negamina kokybisku klijuotos medienos langu. Uzsakant reikia dometis kiek sluoksniu medienos yra, jeigu 2,3 - nieko gero, jeigu 8, 10 - labai gerai.
Atsakyti