QUOTE(vandenex81 @ 2011 07 18, 09:03)
Sveiki,
Gal kas galite pakomentuoti dėl statybos darbų žurnalo? Kur pirkote ar patys pildotės sąsiuvinuke?
Sabelijos prekyba turetu prekiauti
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2011 07 18, 19:30)
Pas mus sodų pusėj buvo škvalas,nunešė pavėsinę,nulaužė obels šaką,viską prie žemės priplojo. O tai mieste nieko nebuvo?
Aukstelkeje dave tokiau tarpai gerai. Atrode, kad kazkas su kibiru pila ant lango vandeni.
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2011 07 18, 21:27)
Sveiki

as kaip jaunas menulis, na bet ka padarysi

musu statybos juda i prieki, stogdengiu vis dar nesulaukiam

susuko vel radikulitas ar kas ten...eilini karta po savaites..o sutartis pasirasyta..na isipareigojimas yra, gal ivykdys. Isgriove langus, praplatino, pasaiurino.
Nafik, dbr galvos skausmas kokius langus deti...buvau kategoriskai pries plastika, o dbr jau nebezinau

atveskit kas nors mane i prota, kodel vis delto geriau deti medinius arba plastikinius ?
Vieno kambario siena jau nutinkuota

Tai man vis sviesiau ir sviesiau akyse
Dbr meldziam geru oru, gero derliaus ir tikimes, kad isikelsim siemet

Biesai, sveikinam su sekminga pradzia
pAciupinekite vienus ir kitus, ir jei jums jokio skirtumo arba nejauciate polinkio tada pirkite pigesnius.
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2011 07 18, 21:27)
Sveiki

as kaip jaunas menulis, na bet ka padarysi

musu statybos juda i prieki, stogdengiu vis dar nesulaukiam

susuko vel radikulitas ar kas ten...eilini karta po savaites..o sutartis pasirasyta..na isipareigojimas yra, gal ivykdys. Isgriove langus, praplatino, pasaiurino.
Nafik, dbr galvos skausmas kokius langus deti...buvau kategoriskai pries plastika, o dbr jau nebezinau

atveskit kas nors mane i prota, kodel vis delto geriau deti medinius arba plastikinius ?
Vieno kambario siena jau nutinkuota

Tai man vis sviesiau ir sviesiau akyse
Dbr meldziam geru oru, gero derliaus ir tikimes, kad isikelsim siemet

Biesai, sveikinam su sekminga pradzia
Kaip reikia langus paplatinti, jei saramos virsuje tikriausiai jau islietos
Kas per kontora pas jus stato jei poto reikia is karto griauti???
Ar zinote kiek laiko normalus gamintojas gamina mediniu langus?
Tai jus dar langu neturite ir planuojate siemet isikelti

Ar esate apsilanave kiek ir kas uztruks? Ar turite jau sutare su visais meistrais, kad jie is karto ateis? Ar kelsite, kai vienas kambarys bus irengtas, o kiti pilni dulkiu, ar visas namas? Sildyma, kanalizacija jau turite? Na cia klausimai gali nesibaigti, taciau i kokios stadijos nama jus cia planuojate keltis, nes, nepykite, taciau mano akimis tai sunkiai realu
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2011 07 19, 07:27)
kazin ar kas cia atves i ta prota

. viskas priklauso nuo zmogaus finansiniu galimybiu (kitas gi reikalas jei jos neribotos). o pasirinkimas ir tarp vienu ir tarp kitu gana nemazas. pradedant profiliais, ir baigiant paciasi stiklopaketais. kas be ko ne paskutinis reikalas ir paciu gaminiu medziagu kokybe ir paciu montavimu darbu. tad kas moka pinigus, tas ir muzika uzsako
manau atsakyma neteisingas

. Tik labai turitingi renkasi meidniu langus del prestizo, kaikurie net bronza apkausto, taciau kiti mediniame lange izvelgia ne tik 30-40% kainos skirtuma, bet ir kitus argumentus, savybes, pojucius, kad ir principus ir t.t.
P.S. Stiklo paketai kiek suprantu ir zinau jokiu ribojimu nedaro pacio remo pasirinkime. Na nebent plastmasiniuose jei jie yra laminuoti, atitinkamu teisingu tarpu, jie gali buti per platus, kad igrusti i standarta.