Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai statosi svajonių namus **

QUOTE(biesas66 @ 2011 07 19, 05:35)
Tada teks siurbli nuomuotis.

Nu bet ir nepagalvoji doh.gif , taigi sukviestum visas cia diskutuojancias i svecius lotuliukas.gif kiekvienai po kibireli ir butum be vandens, o ir kompanijoj smagiau ax.gif Darbai greiciau eitus,

As irgi aulina uz pirma varianta,tik kad neaisku ar nesumazintu vizualiai virtuves, ziurint kokia ji yra? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 07 19, 06:35)
Tada teks siurbli nuomuotis.

smile.gif o as jau siandien buvau issinuomaves. Nes jau pakankamai skendau po tu keletos "geru" liuciu.
Atsakyti
QUOTE(Tuzinas @ 2011 07 19, 23:49)
smile.gif o as jau siandien buvau issinuomaves. Nes jau pakankamai skendau po tu keletos "geru" liuciu.

kur nuomavais ir kiek kainuoja? Manau ir man reiks.... Nors vakar atsipirkau su kibiru lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tikriausiai, kiek duotu vietos virtuveje, tiek butu maza smile.gif. Nors nesu didele simininke, bet kiekvienas daiktas turi tureti vieta ir padetas taip jos atidarius nereiktu versti visos lentynos.

Del Aulinos virtuviniu variantu. Paveiksliukas nuo realios erdves zenkliai skiriasi. Cia is praktikos biggrin.gif

Antrasis variantas erdviau neatrodys, nes erdvumo pojuciui trukdys kampe stovintis saldytuvas. Iejus i patalpa jis dalinai uzstos vaizda ir tas erdvumo pojutis ding, o atsiras jau gyliau paejus i virtuve.

Jei fasadu plokstes bus sviesios, tai vaizdas bus lengvesnis. Tik siuo atveju reiktu pamislyti del ploksciu fakturos. Nes tiesiai pries jas langas. Tai saule apsvies bet kkia demele ir ji "sviesis" labai ikyriai.

Ziurint i pirmaji varianta nemanyciau, kad vietos ten perdaug. Kaip suprantu, pasidejimui lieka tik stalciai. Nes spintelese indaplove ir santechnika (kriaukle). Stalciai sprendziant is brezinuko po 60cm. Ar as klystu? Jei taip, tai ir gaunasi, kad pagrindines daiktu saugyklos, sonines spintos.

Na, bet tai tik mano nuomuone mirksiukas.gif

Labai nustebino tik toks medinio ir plastikinio lango remo kainu skirtumas bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 20 liepos 2011 - 07:56
QUOTE(aulina @ 2011 07 19, 16:42)
Osera, labai daili tavo ikelta virtuve. MB nepasiraso del pirmo var., bijau kad teks man nusileisti... Nepadeda net Jusu balsavimo rezultatai  verysad.gif
Malonus uzsiemimas galvoti apie stalcius, ergonomika, bet jau pradejo galva suktis..
Papildyta:
gamintojas turi pateikti informacija kiek sluoksniu suklijavo. Jeigu neklijuota mediena, tai aisku, kad nieko gero nebus, bet jeigu klijuota didesne tikimybe, kad nesikraipys langai, kuo daugiau sluoksniu tuo geriau. Vokietijoje klijuoja po 12 sluoksniu, o LT tik 3!

Na langu gamintojai taso negamina, tai jie perka juos is tiekeju ir beveik visi LT is tu paciu. Aisku norint kazko specialaus galima ir tasa, kad jie uzsakytu specialu.
Siuolaikiniai mediniai langai tikrai nera is vieno sluoknio, kaip tu laiku blokiniuose namuose, taciau net ir galbut jei yra is tu 3 sluokniu (dar reikes paziureti ir sugalvoti kaip ziureti) siuolaikinis langas jis tikrai arba labai daznai vaiksto (jei is viso vaiksto) maziau nei bet koks kitas platmasinis.
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2011 07 19, 21:13)
Na va..grizom mes is megrames, pirmadieni atvaziuoja matuotis langus ir turbut imsim is ju..Kaina kaip kaina... g.gif panasiai ir tikejomes, dar lauksiu poros atsakymu firmu.
O siaip plastikiniai medzio imitacijos kaina -20-30% mazesne. Aisku kaina sukelia beveik visi varstomi langai, nevarstomas apie 600 varstomas apie 1100lt. smile.gif dar durys ir t.t.

Jus su kokia Megrame kalbejote? Ar su "Megrame langai" ar tiesiogiai su gamykla "Megrame medis".
Pirmojo kontara yra pardavimu kontora, o antra gamykla, kuri ir tiesiogiai prekiauja, atitinkamai ir kainu skirtumai yra. Pradzioje as irgi biskuti buvau susibalamutines su jomis.
Megrame medzio vadybininko kontaktus galesiu duoti jei reikes. Jis dirba gamykloje Vilniuje, taciau yra Siaulietis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2011 07 20, 07:53)
M

Labai nustebino tik toks medinio ir plastikinio lango remo kainu skirtumas  bigsmile.gif  g.gif

Cia apie mano ivardintus % kalbate?
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 07 20, 08:36)
Cia apie mano ivardintus % kalbate?

Ne, apie Agnestar.
Atsakyti
Oseros ikelta nuotrauka nedave man ramybes, pabraiziau 3 pasirinkima. Mums jis priimtinas, O kaip Jums? Man atrodo harmoningas, sala kompensuos nedideli stalvirsio plota, issipres stalo parinkimas.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2011 07 20, 08:53)
erdvumo pojuciui trukdys kampe stovintis saldytuvas. Iejus i patalpa jis dalinai uzstos vaizda ir tas erdvumo pojutis ding, o atsiras jau gyliau paejus i virtuve.

iejus i patalpa saldytuvo nesimatys, nes uz jo is karto yra sienele.
Atsakyti
labas

aulina man sis varijantas thumbup.gif pats geriausias is visu 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 07 20, 08:53)
Jei fasadu plokstes bus sviesios, tai vaizdas bus lengvesnis. Tik siuo atveju reiktu pamislyti del ploksciu fakturos. Nes tiesiai pries jas langas. Tai saule apsvies bet kkia demele ir ji "sviesis" labai ikyriai.

Ziurint i pirmaji varianta nemanyciau, kad vietos ten perdaug. Kaip suprantu, pasidejimui lieka tik stalciai. Nes spintelese indaplove ir santechnika (kriaukle). Stalciai sprendziant is brezinuko po 60cm. Ar as klystu? Jei taip, tai ir gaunasi, kad pagrindines daiktu saugyklos, sonines spintos.

Janna, spalva nuziurejau plokste fasadams, mane apkerejo va tokia, beveik balta ir blizgi, kaip manai, ar labai nepraktiska prie lango?

user posted image

Del stalciu isdestymo, apsvietimo spalva, tai cia tik eskizas, sudejau bet kaip, man buvo svarbiausia, kaip issidestys baldai, bendras vaizdas. Del stalciu irgi yra niuansu, ziuriu zvejys pasirinko tik 2 stalcius, tikriausiai pas ji yra paslepti stalciai? Jannos virtuve, deja, "dingo". Osera, matau tavo virtuveje 2 mazus stalciukus virsutinius, apatiniai didesni. Klausimas: 1 stalciuje stalo irankiai, o ka dedi i antra? Kur dedi sulciaspaude, pamatavau apie 40 cm aukstis, nebetilptu i apatinius stalcius..

Reikia butinai pasirinkti stalciu skaiciu ir plocius, nes reikes vaziuoti pirkti i Ikeja thumbup.gif
Atsakyti
Na, pagal dabartini jau nauja tavo isdestyma sviesa kris kampu. Tai net nzn kaip ten kas atrodys.
As gi is savo praktikos, kadangi pas mane tiesiai prie virtuvini nemazas langas. Tai nors plokste imituojanti luksto faktura, tokia grubleta, bet kiek ant jos tiek ant sienos blizgiu plyteliu matosi saulei pasvietus bet kokia demele doh.gif Akis bado labai ikiriai. Tiesiog lyginu su tuo ka turejau, ir prie kitokio apsvietimo tokiu akis badanciu vaizdu nebudavo.

Del stalciu. Pas mane du blokai stalciu po 90cm is ilgio. 4 -ri gylus, ir du zemesni, bet ilgi. Zemas, gylus, gylus. Zemesniame stalo irankiai, ir visokios virtuvines smulkmenos. O gylesniuose: einamieji puodai, bliudai, bliudeliai, lekstes ir ivairios kruopos.
Bet vietos man visviena mazoka. Truksta papipdomu kokiu poros stalciu, ir keliu spinteliu didesniu.

O siaip, komplektuojant virtuve, pasideliok ka turi sudeti ir kur sudesi, ir kaip (kad tau butu po ranka).

Man truksta vietos mazai/retai naudojamiems daiktams ir turintiems didelius gabaritus: tarkavimo masinele, gilesni ir didesniu bliudai, didesniems retai naudojamiems puodams ir t.t. ir pan... kurie vis tik reikalingi ukyje. Todel vis tenka lakstyti i garaza pasideti. Truksta spinteles/stalciaus darzovems: kad butu visuomet po ranka . Truksta vietos orkaites reikmenims: moliniams ar stikliniams troskintuvams, kazkokiom papildomoms keptuvems.

Estetinis vaizdas, kas be ko ne paskutineje vietoje. Bet kai reikia kas dien sukiotis joje, tas daiktu destimas is kampo i kampa, ir vertimas visos spinteles (nes ji uzgrusta kitaip nieko sutalpinti neimanoma), isveda is pusiausvyros. doh.gif
Papildyta:
Skaiciuojant stalcius ivairiems daiktams taipogi pasideliok kur ka ir kaip sudesi. Kaip megsti, kad butu sudeta. Cia jau daugiau nuo iprociu kiekvienos seimininkes priklauso.
Tarkim as megstu, jei maiseliai, tai sudeti maiseliai: jei ranksluosciai svarus tai rankslusciai; jei serveteles ir vakes ar siai kokios smulkmenos .... ir t.t.
As negaliu pakest kai viename stalciuje viskas ir dangteliai, ir maiseliai, ir ranksluosciai..... ir pan... pan...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 20 liepos 2011 - 10:58
QUOTE(Notyte @ 2011 07 19, 18:52)
Ar tikrai nebereikia zurnalo? Butu gerai. Gal galetum nuoroda imesti? Is anksto aciu  4u.gif

korisida skambino, sake reikia statybos darbu zurnalo.
Papildyta:
QUOTE(astukas @ 2011 07 19, 18:07)
Del Aulinos virtuves as galvoju kad pirmame variante per daug spinteliu , nezinau kiek reikia daiktu turet kad tiek  pridet o darbinio ploto mazoka. Ir pakabinamos spinteles neturi simetriskumo, na nesiziuri kartu su apatine dalimi. Man noretusi varianto su sala ar pusiasaliu kad daugiau sviesos gautumet darbinej zonoj

mb irgi nepatinka per daug spintu ir virsutines spinteles. Atrodo, kaip ir viskas, virtuves planas issisprende thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zojux @ 2011 07 20, 09:36)
Siuolaikiniai mediniai langai tikrai nera is vieno sluoknio, kaip tu laiku blokiniuose namuose, taciau net ir galbut jei yra is tu 3 sluokniu (dar reikes paziureti ir sugalvoti kaip ziureti) siuolaikinis langas jis tikrai arba labai daznai vaiksto

Medinius vis dar gamina ir Siauliuose ir Kursenuose. Kaip ir duris taip ir langus neklijuotos medienos, nors ir "vaiksto".
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2011 07 20, 11:55)
Truksta spinteles/stalciaus darzovems: kad butu visuomet po ranka .

kaip turetu atrodyti ir kur buti? Ar darzoviu stalcius su skirtukais: kg bulvems, kg morkoms ir pan? Ar kaip kitaip?
Nesugalvoju kur virtuvini ranksluosti padeti, kad nesimatytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 07 20, 11:08)
kaip turetu atrodyti ir kur buti? Ar darzoviu stalcius su skirtukais: kg bulvems, kg morkoms ir pan? Ar kaip kitaip?

galima ir su skirtukais. as tiesiog buvau nusipirkusi ir susidejusi tokius krepselius. tai viename bulves, kitame svogunai, ... morkos, cesnakai...
buvo tikrai patogu. o stalcius stovejo po saldytuvu.
Atsakyti