Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai statosi svajonių namus **

QUOTE(Cili @ 2011 07 20, 16:49)
kol kas labai patenkinti, 2 metai jei ne 3 sudėti langai, namas nešildomas, o absoliučiai niekas nesuvaikščiojo, na bus matyti kai pradėsime šildyti  g.gif  pas mus iš vidaus medis, iš išorės - aliuminis, rekomendavo dėtis tokius langus turintys žmonės

As irgi buciau patenkintas jei tureciau langus kaustytus aliuminiu smile.gif Bet,tai ne mano kisenei smile.gif

Atsakyti
Sveiki,

Gal kas gali pagelbeti 4u.gif ax.gif ieskau kas galetu irengti valymo irenginius, gal galit ka parekomenduoti ax.gif i ka visdelto geriau ziureti: august ar traideni? viena imone paskaiciavo 12 000, norisi dar keleto paskaiciavimu - kad but is ko rinktis.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 07 20, 12:08)
Nesugalvoju kur virtuvini ranksluosti padeti, kad nesimatytu  g.gif

As saloje is virtuves puses daryciau uzdara ranksluostine (toks siauras konteineriukas su strypais ranksluosciams pakabinti).

QUOTE(airise @ 2011 07 20, 15:40)
O dėl statybos žurnalo -kur konkrečiai parašyta ,kad nereikia pildyt jo?nerandu aš.

Lygtais cia raso kad kaip ir nera butina.
http://www.nuosavasn...Pridavimas.html

O cia apie statybu uzbaigtuma is Seimo.
http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukas: 20 liepos 2011 - 18:35
QUOTE(janna @ 2011 07 20, 14:00)
Citata:
"Specialios mobilios VDI grupės penkiuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose darbą turėtų pradėti rugpjūčio pradžioje. Iš viso Lietuvoje yra 160 VDI inspektorių."

Straipsnis:

http://verslas.delfi...i.d?id=47789655

Na visai neduoda uzsidirbti zmogeliams. Bet ir patys savininkai nebegales statytis, turesi issiimti liudijima?
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2011 07 20, 18:28)
As saloje is virtuves puses daryciau uzdara ranksluostine (toks siauras konteineriukas su strypais ranksluosciams pakabinti).

O man iskilo klausimas, ar patogu sedeti prie salos, kai negali pasikisti koju kaip po stalu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 07 20, 19:40)
O man iskilo klausimas, ar patogu sedeti prie salos, kai negali pasikisti koju kaip po stalu?  g.gif

Kodel negali? Jei stalvirsis bus platesnis uz pacia spinteliu bloka/koja tai gales ir pasikisti. Cia gal paveiksliuke nelabai matosi, arba toje programeleje su kuria buvo padeliota virtuve nebuvo tokio tipo salos pavyzdelio. mirksiukas.gif
Atsakyti
janna teisi del koju pakisimo, kaip tik svarstome, kiek cm palikti ar uztektu 30?
dar labai aktualus klausimas, kiek minimaliai pagal 'priesgaisrinius' reikalavimus turetu buti tarpas tarp orkaites sieneles ir kaitlentes?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 07 20, 20:16)
janna teisi del koju pakisimo, kaip tik svarstome, kiek cm palikti ar uztektu 30?

Specialiai net liniuote issitraukiau.... nu man atrodo mazoka 30cm kad patogiai atsisestum... g.gif O kokio plocio ir ilgio virtuve? O gartrauki planuojat daryti imontuojama i spintele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistika...: 20 liepos 2011 - 20:59
QUOTE(aulina @ 2011 07 20, 20:16)
dar labai aktualus klausimas, kiek minimaliai pagal 'priesgaisrinius' reikalavimus turetu buti tarpas tarp orkaites sieneles ir kaitlentes?

nelabai isivaizduoju, ar pagal horizontalia ar pagal vertikle? ar ziureti reiktu trecia brezinuka?

QUOTE(Mistika... @ 2011 07 20, 20:54)
Specialiai net liniuote issitraukiau.... nu man atrodo mazoka 30cm kad patogiai atsisestum... 

Aulina, lai ilgiausias kojas namuose turintis zmogus atsiseda patogiai kad sudarytu sulenkes per kelius kojas statu 90 laipsniu kampa. Ir pamatuok. Manau, tai butu maksimalus atstumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 07 20, 21:54)
Specialiai net liniuote issitraukiau.... nu man atrodo mazoka 30cm kad patogiai atsisestum...  g.gif  O kokio plocio ir ilgio virtuve? O gartrauki planuojat daryti imontuojama i spintele?

gartraukis butu imontuojamas, virtuves matmenys 3.8x2,7. Ismatavome, jeigu palikti 1 m tarpa tarp spinteliu ir salos, tai sala tik tik issitenka.
janna, reikia ziureti pagal horizontale, traukiam kailente arciau orkaites, kiek galima arciau, sprendziam kiek, kad nenukaistu plokste.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 07 21, 08:20)
gartraukis butu imontuojamas, virtuves matmenys 3.8x2,7. Ismatavome, jeigu palikti 1 m tarpa tarp spinteliu ir salos, tai sala tik tik issitenka.
janna, reikia ziureti pagal horizontale, traukiam kailente arciau orkaites, kiek galima arciau, sprendziam kiek, kad nenukaistu plokste.

bet dar reiktu ivertinti ir puodu dydi ar keptuves. ir jei keptuve keptu, labai tasko. tai paliekant maza atstuma turesi nemazai papildomo darbo.
as palikciau kokiu 30cm. aisku reiktu pasiziureti kaip apaciojo ir kokios spintele stoves. kad kaitlente stalvirsyje nedarkytu bendro vaizdo.
nes je iskarto uz to auksto bloko bus stalciai po 60cm ir du blokai, tai reiktu ta simetrija islaikyti.
sunku be brezinuko paaiskinti.
Atsakyti
pamatavau nuo savo vidrunes skyles iki sienos 25 cm ,bet apsitasko siena man ...tai reiktu kaip ir daugiau palikti smile.gif
garu surinkejas montuosis i konkrecia spintele kazkuria ,tai tas ir nusprendzia kurioje vietoje ir kaitlente bus ax.gif
Atsakyti