Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 7

Matau, kad niekas nesukūrė, tai sulipdžiau naują temą. Kad pas kiekvieną pražystų ne ką mažiau rožių žiedų šiais metais wub.gif

user posted image

6 tema.
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2011 05 25, 18:13)
merginos, pardaveja pasiule (o as sutikau) zaliems amarams Cempiona (champion) pakelyje 25 gramai. neparasyta kiek vandens ir kiek sio reikalo reikia g.gif  gal zinot?

Tik nenaudokite schmoll.gif Visu pirma jis nuo grybeliniu ligu, visu antra rozes jau su lapukais, pazaliuos/pamelynuos jie ir bus ilga laika negrazus 4u.gif

Jum reikejo pirkti deci arba actara 4u.gif

As vakar purksiau rozes deciu tik bijau, kad truputuka per velau, nes tik vakare galejau g.gif Tiek amaru dar nesu paciusi, nors kai kiekvienais metais roziu skaicius tik daugeja, tai manau ir ligu, bei kenkeju dauges rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2011 05 26, 08:39)
Tik nenaudokite  schmoll.gif Visu pirma jis nuo grybeliniu ligu, visu antra rozes jau su lapukais, pazaliuos/pamelynuos jie ir bus ilga laika negrazus  4u.gif

Jum reikejo pirkti deci arba actara  4u.gif

As vakar purksiau rozes deciu tik bijau, kad truputuka per velau, nes tik vakare galejau  g.gif Tiek amaru dar nesu paciusi, nors kai kiekvienais metais roziu skaicius tik daugeja, tai manau ir ligu, bei kenkeju dauges  rolleyes.gif

Labai gerai,kad purskete vakare.. Diena,kai silta ir saulute sviecia-geriau nepurkst-vienas dalykas-nudeginsit,kitas-cheminiu apsaugos priemoniu poveikis geresnis iki 20-25 laipsniu temp.
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2011 05 26, 07:39)
Tik nenaudokite  schmoll.gif Visu pirma jis nuo grybeliniu ligu, visu antra rozes jau su lapukais, pazaliuos/pamelynuos jie ir bus ilga laika negrazus  4u.gif

Jum reikejo pirkti deci arba actara  4u.gif

As vakar purksiau rozes deciu tik bijau, kad truputuka per velau, nes tik vakare galejau  g.gif Tiek amaru dar nesu paciusi, nors kai kiekvienais metais roziu skaicius tik daugeja, tai manau ir ligu, bei kenkeju dauges  rolleyes.gif

Na as purskiu spec kur rozem,nagaliu pasakyti ,akip vadinasi.Bet praeitasi metais padejo.Siemet dar nesimato tu bjaurybiu.
Jo su kiekvienais metais vis ju daugeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FLAMEA @ 2011 05 26, 11:17)
Na as purskiu spec kur rozem,nagaliu pasakyti ,akip vadinasi.Bet praeitasi metais padejo.Siemet dar nesimato tu bjaurybiu.
Jo su kiekvienais metais vis ju daugeja thumbup.gif

Aš jau purškiau ir džiaugiuosi, kad džiaugiuosi, kad dingo smile.gif
Atsakyti
Suintrigavot mane su tais purskimais. Pasisodinau 5 rozes. Aisku ten tik stiebeliai, tik leidzia ugliukus. Tai ar reik jas man nupurkst dabar kuo nors profilaktiskai, ar laukti kokiu baubu? Kuo purksti, jei reikia?
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2011 05 26, 10:07)
Suintrigavot mane su tais purskimais. Pasisodinau 5 rozes. Aisku ten tik stiebeliai, tik leidzia ugliukus. Tai ar reik jas man nupurkst dabar kuo nors profilaktiskai, ar laukti kokiu baubu? Kuo purksti, jei reikia?

tai gi va ir pas mane yra 4 rozes leidzi ugliukus.kazin ar jos mums isvis prazys sia vasara g.gif o del purskimo manau be reikalo gal nereikia tik uzmatysi ta baiboka ir varyk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukep @ 2011 05 26, 13:30)
tai gi va ir pas mane yra 4 rozes leidzi ugliukus.kazin ar jos mums isvis prazys sia vasara g.gif o del purskimo manau be reikalo gal nereikia tik uzmatysi ta baiboka ir varyk rolleyes.gif

Prazys.Mano praeitais metais pasodintos jau krauna ziedus.O siemet kur pasodinau irgi zydes.
Laukit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FLAMEA @ 2011 05 26, 13:42)
Prazys.Mano praeitais metais pasodintos  jau krauna ziedus.O siemet kur pasodinau irgi zydes.
Laukit mirksiukas.gif

tai butinai lauksiu ax.gif reiks trasu dar uzsipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2011 05 26, 09:58)
Labai gerai,kad purskete vakare.. Diena,kai silta ir saulute sviecia-geriau nepurkst-vienas dalykas-nudeginsit,kitas-cheminiu apsaugos priemoniu poveikis geresnis iki 20-25 laipsniu temp.

Ta tai zinau, kad diena negalima, tik truputuka per velai purskiau doh.gif netoli 22 buvo, jau galvojau, kad vos ne rasa ant ju, bet nieko, siandien jau ismire zarazos biggrin.gif Turiu omenyje amarai biggrin.gif

QUOTE(Kulke @ 2011 05 26, 11:07)

Cia kaip pasakius, kol turejau tik kelias rozes purskiau kai maciau, kad jau sakias, amarus isrinkdavau rankomis. Bet dabar kai ju turbut jau virs 100 tai amarus sunku butu nurinskti tai tenka purksti cool.gif Todel ir profilaktiskai purskiu, kad tik apsisaugoti, nes kuo daugiau roziu tuo daugiau ligu ir kenkeju rolleyes.gif
Atsakyti
Gelbekite help.gif
Mano rozei nauji ugliukai pasidare toke kaip nuvyte ir juoduoja, bandziau isskinti, o viduje tame tuneliuke, ziuriu, toks riebus baltas kirminas cry.gif
Cia rimtai, pernai tik kelias rozes turejau, tai nebuvo jokiu zarazu o dabar tik 6 pasipildziau ir amaru jau buvo ir dabar sitas kirminiuotis, kas tos - gribelines ligos??? blink.gif
Ka su tais kirminais daryti? as pries 4 d. buvau purskus deciu???
Atsakyti
radau, kad nuo griauzianciu kenkeju tinka dichlofosas, bet as jau iskyniau, iki sveikos sakeles vietos, bet jauciu profilaktiskai dar reikes papurksti tas vietas....

Radau cia: http://www.kompiuter...s/prieziura.htm Gal kam dar prireiks? ax.gif
Atsakyti