Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 7

Sveikutes roziu manijakes smile.gif Priimkit dar viena ligone i kompanija smile.gif As kuri laika bandydavau susigundzius akcijinem kainom pirkti is Olandu atveztas rozes, vargas su jomis - neprisitaike jos pas mus, per salta joms. Pernai pavasari pirkau Sibirkoje Anglisku roziu keleta krumeliu; jusu mineta Abraham Darby viena is ju smile.gif Taip pat zydejo Teasimg Georgija ir vijokline Aloha; rudeni apsigyveno daugiau kelmeliu, visi puikiai isziemojo thumbup.gif Maciau jau yra sukrauta pumpuru, labai laukiu ziedu wub.gif Maciau yra siek tiek pasiraitojusiu lapu - reikes itariu profilaktiskai nupurksti su fungicidiniu/insekticidiniu tirpalu g.gif kol kas amaru neuzmaciau, bet skruzdeliu pilna - tai laiko klausimas kada atsiras amaru doh.gif
Mano D.Austin roziu kolekcijoje:
Abraham Darby
user posted image
Teasing Georgia
user posted image
William Shakespeare (sios laukiau du metus! rudeni pasodinau, siemet maciau jau uzmegzti ziedynai... laukiu nesulaukiu wub.gif )
user posted image
Summer Song
user posted image
Queen of Sweden
user posted image
Princess Alexandria of Kent
user posted image
Golden Celebration
user posted image
Falstaff
user posted image
Elegantyne
user posted image

Dar turiu vijokline Aloha, Senovine Pergolese ir kanadine John Cabot smile.gif
Atsakyti
[quote=Zaneta75,2011 05 30, 23:56]
Sveikutes roziu manijakes smile.gif
labukas, labai jau graži kolekcija...vienas žiedas gražesnis už kitą... thumbup.gif
aš saviškių irgi laukiu sužydus, šiandien kaip tik nupurškiau visas.Iš maksimos aš irgi praeitais metais viena susigundžiau, bet ji taip silpnai auga...na gal rudeniop žiedelį išvysiu....neprarandu vilties.. šiaip stengiuosi akcijom nesigundyt... biggrin.gif
o norimų rožių sąrašas nemažas, bet riboja vietos stoka, tad į Jūsiškes tik akis paganyt... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 31 gegužės 2011 - 00:26
[quote=nijole0619,2011 05 31, 00:25]
[quote=Zaneta75,2011 05 30, 23:56]
Sveikutes roziu manijakes smile.gif
labukas, labai jau graži kolekcija...vienas žiedas gražesnis už kitą... thumbup.gif
aš saviškių irgi laukiu sužydus, šiandien kaip tik nupurškiau visas.Iš maksimos aš irgi praeitais metais viena susigundžiau, bet ji taip silpnai auga...na gal rudeniop žiedelį išvysiu....neprarandu vilties.. šiaip stengiuosi akcijom nesigundyt... biggrin.gif
o norimų rožių sąrašas nemažas, bet riboja vietos stoka, tad į Jūsiškes tik akis paganyt... wub.gif
[/quote]
Na pas mus roziu yra tik specializuotuose geliu parduotuves.Bet as su drauge vaziavau pas roziu karaliu ax.gif aisku pa sji kaineles truputi didesnes,bet rozes tikrai grazios.
Na o vietos as turiu pakankamai .Dbar turiu virs 20 roziu,bet tai dar nepabaiga blush2.gif
Su kiekvienu ziedu vis norisi daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FLAMEA @ 2011 05 31, 11:33)
Na pas mus roziu yra tik specializuotuose geliu parduotuves.Bet as su drauge vaziavau pas roziu karaliu ax.gif aisku pa sji kaineles truputi didesnes,bet rozes tikrai grazios.
Na o vietos as turiu pakankamai .Dbar turiu virs 20 roziu,bet tai dar nepabaiga blush2.gif
Su kiekvienu ziedu vis norisi daugiau  rolleyes.gif

O rožių karalius tai čia kas toks? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2011 05 29, 14:05)
Abraham Darby wub.gif

Idomu ar as is saviskiu siemet bent vieno ziedelio sulauksiu ..
sodinau anksti pavasari, bet taaaip sunkiai jos prigijinejo, dabar dar tik lapelius leidzia..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 05 31, 12:16)
sodinau anksti pavasari, bet taaaip sunkiai jos prigijinejo, dabar dar tik lapelius leidzia..

Jeigu labai sunkiai kabinasi i gyvenima, pabandykite padeti joms, paliekite auginimo stimuliatoriumi. Pas mane kelios nenorejo augti tai as juo paliejau, kaip mat atsigavo, tik zinoma viskas su saiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2011 05 31, 11:07)
O rožių karalius tai čia kas toks?  biggrin.gif

Na toks diedukas ,kuris augina rozes,buten angliskas ,austino ir t.t.Pas jis suvaziuoja is puse Norvegijos pirkti roziu.Na siaip ji turbut taip del roziu vadina rolleyes.gif
QUOTE(ingapoc @ 2011 05 31, 11:16)

Na gal isankstyvos vasaros nesulauksi,bet manyciau i vasaros pabaiga turetu sukrauti ziedus.Nors as cia visai neseniai tik pries 2 savaites turbut susodinau,bet jau jos man zydes,nes pilnos ziedu.
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2011 05 31, 14:03)
Jeigu labai sunkiai kabinasi i gyvenima, pabandykite padeti joms, paliekite auginimo stimuliatoriumi.

Truputi liejau..nes prigasdino cia kad pirmais metais niekuom netrest ,nieko neliet, tai laabai saikingai, bet vistiek palaisciau smile.gif
Bet ziuriu pora sauletu dienu ir jau judejimas pas jas matosi , akutes atgyja, daigelius leidzia, lauksiu..
O stiebine siemet sodinta jau keturis pumpurus sukrovus, laukiam su vyru kada pasirodys visu grazumu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(FLAMEA @ 2011 05 31, 14:06)
Na gal isankstyvos vasaros nesulauksi,bet manyciau i vasaros pabaiga turetu sukrauti ziedus.

Tai man jinai nors ir rudeni biggrin.gif , bet kad nors viena zieda sukrautu, taip idomu kas cia per geris tos angliskos rozes ..
Atsakyti
gal galit pasakyt kas daros mano rozikes puola skruzdes prilipusios prie pumpureliu ir neina is ten nors tu ka doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 05 31, 21:14)
Truputi liejau..nes prigasdino cia kad pirmais metais niekuom netrest ,nieko neliet, tai laabai saikingai, bet vistiek palaisciau  smile.gif

Iš kur tokie "patarimai"? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 31, 21:32)
Iš kur tokie "patarimai"? blink.gif

Is visur smile.gif - ir internete kur apie roziu sodinima skaiciau tai rase, kad pasodinus pirmais metais netrest, niekuo neliet ir cia forume..na bet as vistiek savaip padariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 05 31, 22:48)
Is visur  smile.gif - ir internete kur apie roziu sodinima skaiciau tai rase, kad pasodinus pirmais metais netrest, niekuo neliet ir cia forume..na bet as vistiek savaip padariau  smile.gif

Cheminėmis trąšomis pirmamečių ir aš netręšiu, tačiau "palepinu" dilgėlių ir karvės mėšlo raugu - puikiai auga, žydi ir žiemoja.
Atsakyti