Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 7

Negaliu ir aš nepagirti Bonanzos- nuostabi wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodžius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2011 07 20, 09:56)
Nerealiai wub.gif siemet turiu tik viena maximine mazuliuke Mister Lincoln,ji jau su pumpuriuku,nekantriai laukiu ziedelio wub.gif tai pirmas bandymas su rozytem draugaut,o kitiem metam planuoju viena kampeli susitvarkyt irgi i kazka panasaus kaip pas mamadonata,jei aisku pavyks ax.gif

Lauksim ir mes nuotraukos bigsmile.gif Šiemet aš maximoj irgi atkreipiau dėmesi į šią rožę, norėjau pirkti, bet nebuvau numačius jai vietos, tai ir nepirkau tongue.gif
Atsakyti
Labas visoms!!!vis tik trumpam uzbegu akis paganyt ir permest naujiienu,o paciai isvis laiko nebelieka nei fotografuot nei nuotrak sukelt:(
Del angliskuju kalbejot,kad greiciau perzydi,bet man tai kaip grazu kai jos aplink gausybe ziedlapiu pribarsto,tada pilna ta zodzio prasme viskas skendi zieduose wub.gif

O dabar su rimtu klausimu-ko gali trukti,ar kas blogai,kad siais metais labai susmulkeje roziu ziedai?
Saiaip pavasari visada tresiu tokiom pat trasom(ilgo veikimo-granulem),o dar ir laistau dilgeliu tuo uzpilu,nesuprantu g.gif
ir vienos rozes,tai ne tik,kad ziedai smulkesni,bet ir dauguma pumpuru jau buna pagrauzti ir nesiskleidzia arba pupuras su dalim stiebelio minksti pasidaro ir vysta.
Purskus esu ir nuo amaro ir nuo grybo.
Gal dar tada reiketu keleta kartu perpurkst?
Atsakyti
QUOTE(julchenukas @ 2011 07 21, 10:20)

Del angliskuju kalbejot,kad greiciau perzydi,bet man tai kaip grazu kai jos aplink gausybe ziedlapiu pribarsto,tada pilna ta zodzio prasme viskas skendi zieduose wub.gif

Tai man labiausiai ir nepatinka - stengiuosi surinkti visus žiedlapius unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(julchenukas @ 2011 07 21, 10:20)

Saiaip pavasari visada tresiu tokiom pat trasom(ilgo veikimo-granulem),o dar ir laistau dilgeliu tuo uzpilu,nesuprantu g.gif
ir vienos rozes,tai ne tik,kad ziedai smulkesni,bet ir dauguma pumpuru jau buna pagrauzti ir nesiskleidzia arba pupuras su dalim stiebelio minksti pasidaro ir vysta.
Purskus esu ir nuo amaro ir nuo grybo.
Gal dar tada reiketu keleta kartu perpurkst?

Suprantu - krūmai gražūs, o žiedų nėra;dabar jau reikia laistyti kompleksinėmis trąšomis, o ne dilgėlių raugu, nes tai azotinės trąšos. Užpuolė Jūsų rožes kirmėliukai - reikia purkšti insekticidais. Kad rožės gražiai žydėtų , per sezoną purškiamos keletą kartų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2011 07 16, 13:43)
Ir as ateinu pasirodyti, bei dar pasikonsultuot del amaru ax.gif 
Mano "ping-pongus" uzpuole amarai, bandziau purksti su FAIRY, bet jokio rezultato unsure.gif  gal per silpna tirpala padariau? kiek laseliu ploviklio reikia ilasinti i litra vandens? unsure.gif

Laba smile.gif
man fairis kazko nelabai pasiteisino g.gif ,naudoju tik chemija blush2.gif ,juk roziu nevalgom ax.gif

parodysiu savo keles kvietkas
user posted image

user posted image

user posted image

rozynas siemet nespeja po lietaus atsigavinet vis lytus apdauzo ziedus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 21 liepos 2011 - 09:51
QUOTE(plateliai @ 2011 07 21, 11:44)

man fairis kazko nelabai pasiteisino g.gif ,naudoju tik chemija blush2.gif ,juk roziu nevalgom ax.gif

drinks_cheers.gif Chemija geriusiai veikia.
Pas Tave rožės, kaip ir kiekvienais metais - labai gražios ir pilnos žiedų wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 07 21, 11:44)
Laba  smile.gif

Manau, fairy taip pat laaabai didelė chemija jokios ekologijos su juo aš nematau schmoll.gif O rožėms naudoju tai kas pagal paskirti parduodama, nuo kenkeju, nuo ligu...

Plateliai, jūsų rožės tikrai nuostabios kaip ir praėjusiais metais wub.gif Jūsų stiebinės rožės man yra pavyzdys kaip turi atrodyti tokios rožės thumbup.gif
Atsakyti
Nu bliamba,kaip grazuuuuuuu thumbup.gif

Atleiskit uz toki isireiskima blush2.gif
Atsakyti
aciu uz pagyras blush2.gif ,bet stiebine balta tai ne preitu metu sita netysta tiek kiek preitu metu,nusalo ji man (sita maksimine)
Atsakyti
[quote=plateliai,2011 07 21, 09:44]
Na ir grazuolis jusu rozynas thumbup.gif wub.gif , o kaip tos rozytes ant koto jos nereiklios ziemai nes labai jau gundo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 07 21, 10:44)
Laba  smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

rozynas siemet nespeja po lietaus atsigavinet vis lytus apdauzo ziedus
user posted image

truksta zodziu kaip grazu 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust gal kas augina SYMPATHIE rožes,man pirmi metai,pasisodinau dvi šios rūšies rožes,ir jos auga gan skirtingai-viena sudėjo daug pumpurų,peržydėjo,ir į viršų,na į aukštį neauga,o kita-taip pat turi pumpurų,bet tokia aukštesnė,taip kaip liptų į viršų...kas pirmai negerai?ir dar norėjau paklaust-ant tos šakelės tiek daug žiedų 5-6,ji vos nulaiko,kai peržydi reikia nukirpt,ar palikt,ar vijoklinių iš vis nereikia karpyt,kad jos augtų į viršų,ar plėstūsi..gal kas gali daugiau papasakot apie vijoklines rožes..
Atsakyti