Negaliu ir aš nepagirti Bonanzos- nuostabi

Ačiū visoms už gražius žodžius

Papildyta:
Lauksim ir mes nuotraukos
Šiemet aš maximoj irgi atkreipiau dėmesi į šią rožę, norėjau pirkti, bet nebuvau numačius jai vietos, tai ir nepirkau

Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2011 07 20, 09:56)
Nerealiai
siemet turiu tik viena maximine mazuliuke Mister Lincoln,ji jau su pumpuriuku,nekantriai laukiu ziedelio
tai pirmas bandymas su rozytem draugaut,o kitiem metam planuoju viena kampeli susitvarkyt irgi i kazka panasaus kaip pas mamadonata,jei aisku pavyks 

Lauksim ir mes nuotraukos

Labas visoms!!!vis tik trumpam uzbegu akis paganyt ir permest naujiienu,o paciai isvis laiko nebelieka nei fotografuot nei nuotrak sukelt:(
Del angliskuju kalbejot,kad greiciau perzydi,bet man tai kaip grazu kai jos aplink gausybe ziedlapiu pribarsto,tada pilna ta zodzio prasme viskas skendi zieduose
O dabar su rimtu klausimu-ko gali trukti,ar kas blogai,kad siais metais labai susmulkeje roziu ziedai?
Saiaip pavasari visada tresiu tokiom pat trasom(ilgo veikimo-granulem),o dar ir laistau dilgeliu tuo uzpilu,nesuprantu
ir vienos rozes,tai ne tik,kad ziedai smulkesni,bet ir dauguma pumpuru jau buna pagrauzti ir nesiskleidzia arba pupuras su dalim stiebelio minksti pasidaro ir vysta.
Purskus esu ir nuo amaro ir nuo grybo.
Gal dar tada reiketu keleta kartu perpurkst?
Del angliskuju kalbejot,kad greiciau perzydi,bet man tai kaip grazu kai jos aplink gausybe ziedlapiu pribarsto,tada pilna ta zodzio prasme viskas skendi zieduose

O dabar su rimtu klausimu-ko gali trukti,ar kas blogai,kad siais metais labai susmulkeje roziu ziedai?
Saiaip pavasari visada tresiu tokiom pat trasom(ilgo veikimo-granulem),o dar ir laistau dilgeliu tuo uzpilu,nesuprantu

ir vienos rozes,tai ne tik,kad ziedai smulkesni,bet ir dauguma pumpuru jau buna pagrauzti ir nesiskleidzia arba pupuras su dalim stiebelio minksti pasidaro ir vysta.
QUOTE(julchenukas @ 2011 07 21, 10:20)

Tai man labiausiai ir nepatinka - stengiuosi surinkti visus žiedlapius

Papildyta:
QUOTE(julchenukas @ 2011 07 21, 10:20)

Suprantu - krūmai gražūs, o žiedų nėra;dabar jau reikia laistyti kompleksinėmis trąšomis, o ne dilgėlių raugu, nes tai azotinės trąšos. Užpuolė Jūsų rožes kirmėliukai - reikia purkšti insekticidais. Kad rožės gražiai žydėtų , per sezoną purškiamos keletą kartų

QUOTE(Tutikutė @ 2011 07 16, 13:43)
Ir as ateinu pasirodyti, bei dar pasikonsultuot del amaru
Mano "ping-pongus" uzpuole amarai, bandziau purksti su FAIRY, bet jokio rezultato
gal per silpna tirpala padariau? kiek laseliu ploviklio reikia ilasinti i litra vandens?

Mano "ping-pongus" uzpuole amarai, bandziau purksti su FAIRY, bet jokio rezultato

Laba

man fairis kazko nelabai pasiteisino

parodysiu savo keles kvietkas

rozynas siemet nespeja po lietaus atsigavinet vis lytus apdauzo ziedus

QUOTE(plateliai @ 2011 07 21, 11:44)

parodysiu savo keles kvietkas

Pas Tave rožės, kaip ir kiekvienais metais - labai gražios ir pilnos žiedų

QUOTE(plateliai @ 2011 07 21, 11:44)
Laba
,naudoju tik chemija
,juk roziu nevalgom

Manau, fairy taip pat laaabai didelė chemija jokios ekologijos su juo aš nematau

Plateliai, jūsų rožės tikrai nuostabios kaip ir praėjusiais metais

Nu bliamba,kaip grazuuuuuuu
Atleiskit uz toki isireiskima

Atleiskit uz toki isireiskima

aciu uz pagyras
,bet stiebine balta tai ne preitu metu sita netysta tiek kiek preitu metu,nusalo ji man (sita maksimine)

[quote=plateliai,2011 07 21, 09:44]
Na ir grazuolis jusu rozynas
, o kaip tos rozytes ant koto jos nereiklios ziemai nes labai jau gundo
Na ir grazuolis jusu rozynas

Norėjau paklaust gal kas augina SYMPATHIE rožes,man pirmi metai,pasisodinau dvi šios rūšies rožes,ir jos auga gan skirtingai-viena sudėjo daug pumpurų,peržydėjo,ir į viršų,na į aukštį neauga,o kita-taip pat turi pumpurų,bet tokia aukštesnė,taip kaip liptų į viršų...kas pirmai negerai?ir dar norėjau paklaust-ant tos šakelės tiek daug žiedų 5-6,ji vos nulaiko,kai peržydi reikia nukirpt,ar palikt,ar vijoklinių iš vis nereikia karpyt,kad jos augtų į viršų,ar plėstūsi..gal kas gali daugiau papasakot apie vijoklines rožes..