tai vat kad Sibirka dabar jau nebepriima lankytojų, o vasarą vis neradom progų ten nulėkt

Bet dar bus progų visas grožybes ten apžiūrėt, o ir iš praktinių sumetimų gerai - ten pabuvusi įtariu vietoj dabar norimų 3 veislių rožių užsinorėčiau trisdešimties
Nežinau kodėl (tiksliau dėl to, kad nedidukės ir ypač gausiai bei nuolat žydinčios ir kad labai gerai tokios pas mane be jokios priežiūros auga), bet labiausia mane užkabino poliantinės rožės. Ir aišku suprantu, kad tai tik ligos pradžia ir prisireiks dar visokių kitokių
jediara, labai graži tavo savašaknė

Aišku jei ji nėra lepi, tai laaaabai gerai
..........................
dar klausimukas auginančioms vojoklines rožes. Tokių turiu keturis skirtingus krūmelius, bet kai jie buvo mažiukai, dar neturėjo ilgų ūglių, tai ir problemos nebuvo. Dabar šiemet jau išleido ilgus ūglius ir kaip suprantu juos jau reikia prilenkinėt prie žemės ir dengt. Tai vat norėjau pasiteiraut kas būtų, jei juos taip ir palikčiau prie tvoros pritvirtintus kaip dabar ir kiek eglės šakomis apsukčiau. Agroplėvele netinka, nes tos rožės tiesiai prieš terasos langus ir labai jau negražu iki pavasario matyt "kokonus"
Na kad apšals tai aišku, bet ar labai nukentės kitų metų žydėjimas

Man nebūtina, kad jos būtų aukšti vojokliai, gali būt tiesiog krūmas, bet aišku žiedų norisi